Bolesti nohou - chřipka?

Anonymní
9.2.13 21:12

bolesti nohou- chřipka?

Zdravím,

od rána mě pobolívají obě nohy. Bolest začala pod kolenama (tam je nejintenzivnější), postupně se přidala lýtka a zádní část stehen. Svaly namožené nemám. Ležíme doma s chřipkou. Horečky jsem neměla, jen mě pobolívá v krku. Může to být následek chřipky? K chřipkové únavě svalů bych to ale nepřirovnala. Je to taková lehká dlouhodobá křeč nebo pocit nedokrvení. Bolest je intenzivní i v klidu. Zkoušela jsem rozpustné magnesium. Mám strach, abych něco nepodcenila, nemocná nebývám, nemám s chřipkou moc zkušenosti.
 R.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60
9.2.13 21:28

Přesně to má dcera 8.let a teploty…asi fakt chřipka :…hrůa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.2.13 22:00

Jj chřipka…máme to celá rodina a pak se přidají horečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martinxxxx
13.2.13 03:31

Zdravím.. Ano taky to mám v noci me bolí nohy od hýždí přes zadní stehna až k lýzkům dolů.. Nevím proč ale je to asi chřipkovým stavem který ted mám.. Začla me trápit chřipka teda zimnice z neděle na ponděli p pak se přidalo 38,5 C ale nohy za mlýn bolet az od úterý odpoledne.. Je to nic moc no.. Jakoby pocitově nedokrvené mravenčeni…v jakékoliv poloze.. Uz aby to přestalo.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Martinxxxx
13.2.13 03:45

Zdravím.. Ano taky to mám v noci me bolí nohy od hýždí přes zadní stehna až k lýzkům dolů.. Nevím proč ale je to asi chřipkovým stavem který ted mám.. Začla me trápit chřipka teda zimnice z neděle na ponděli p pak se přidalo 38,5 C ale nohy za mlýn bolet az od úterý odpoledne.. Je to nic moc no.. Jakoby pocitově nedokrvené mravenčeni…v jakékoliv poloze.. Uz aby to přestalo.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1
25.2.18 21:00

Bolest lýtek u syna

Dobrý den můj 6 letý syn prodělal chřipku. Vše bylo v pořádku, až nyní si stěžuje na bolest v lýtkách a špatně se mu chodí. U lékaře jsme byli, crp 8 a prý se jedná o zánět po chřipce. Prosím o váš názor. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
25.2.18 21:23

@ritulinka Zda se jedná o zánět po chřipce tak co vám na to řekla doktorka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4165
25.2.18 21:50

A ma to lecit jak? Zanety svalu po chripce byt skutecne muzou. Casto je to dokonce srdecni sval nebo pak zanety ucha,kloubu.Je potreba dodrzet lecebny rezim a prisny klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
25.2.18 21:56

@ritulinka Težko ríct, ale já prodelala nekdy pred 5 lety chripku(jakože fakt brutální, tři týdny jsem byla doma v posteli, jak moc mi bylo zle) a jeste asi dalsi tri týdny me také strasne bolely nohy. Žive si to pamatuji, bolely me i stehna, i lýtka…Doktorka mi rikala, že telo se stále jeste vyrovnává s tim virem, je oslabené a musim tomu dát cas.Tot moje zkusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
25.2.18 21:57

Můj syn měl to samé, doktorka nás okamžitě hnala na krev. Může se opravdu jednat o zánět svalů, což je docela častá komplikace po chřipce. Ale divím se, že vás neposlala na odběry. U nás stačilo hodně pít a dodržet absolutní klid, ale někdy je potřeba i hospitalizace a infuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
25.2.18 22:20

Ano, moje dcera to teď také prodělává…nemocná od min. neděle, ve čtvrtek už ok bez teplot a v patek obří bolest nožek, ani se nepostavila…
Léčba je absolutní klid na lůžku, nurofen v max. možné davce a hodně opravdu hodně pít, sledovat močení…ty rozpadove enzymy ze svalů můžou ucpavat ledviny, proto je tak důležitý pitny režim…my jdem teda i na kontrolní odběry zítra. Ale je jo o hodně lépe..uz to skoro neboli…tak ať mate taky co nejklidnejsi průběh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.8.21 16:58

Dobrý den, můžu se zeptat, jak dlouho vás bolesti nohou trápily a zda jste se jich zbavili bez následků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
4.12.22 21:40

@hanisv ahoj také to řeším. Bolesti celých nohou. Nejintenzivnější je to pod koleny. A tebe to trápilo jak dlouho? Pomohlo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
4.12.22 22:00

@Kikisa311 trápilo mě to pár dní, pomohl rozpustný hořčík. Tak ať pomůže i tobě. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
26.1.23 16:54

Tak se hlásím..minulý pátek mi diagnostikovali chřipku, 3 dny v kuse vysoké horečky, nechutenstvi, kašel, škrábání v krku a celková slabost a hrozná únava. Aktuálně horečky ne, jen častá bolest hlavy, kašel pořád a slabost v nohou, že mám dojem, že se neudrzim, což neznám, já jsem velká turistka. Není to ani bolest, spíš slabost. Začlo to ve stehnach a jde to k lýtkům na zadní části, dnes jsem byla na kontrole u doktora a blbec, nespomenula jsem to, tak to budu sledovat, kdyby se to moc zhoršilo, tak to budu řešit, snad to pomine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí