Pocení pod prsama

76
9.2.13 19:44

Pocení pod prsama

Ahoj, potíte se některá taky pod prsama? Mě to trápí už několik let, ať je léto nebo zima, prostě v místě záhybu pod prsama - jak je kostice či spodek podprsenky.. Kdyby bylo jen mokro, tak mi to až tak nevadí, ale vadí mi, že je to i cítit, je mi od toho i cítit podprsenka, i když ji vyperu po pár dnech nošení, tak ji vezmu jednou dvakrát na sebe a je to zase cítit. Máte nějaké řešení? (otázky na hygienu nejsou na místě, to je samozřejmostí) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
9.2.13 19:45

@mirriss a jaké nosíš podprsenky? Co zkusit změnit materiál (100% bavlna)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
9.2.13 19:45

Dělá mi to taky a někdy mám z toho pocení i vyrážku, mám velké prsa, takže se tomu nevyhnu, ale stříkám si tam antiperspirant a je to dobrý, pak nic necítím a nemám ani vyrážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
9.2.13 19:46

Ahoj ja jsem na tom stejne!!!citit to teda neni ale mokra jsem tam kolikrat fest!!!tak taky pockam esi nekdo neco poradi..a zajimave je ze mi to hodne zaclo az po porodu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
9.2.13 19:46
@villa píše:
Dělá mi to taky a někdy mám z toho pocení i vyrážku, mám velké prsa, takže se tomu nevyhnu, ale stříkám si tam antiperspirant a je to dobrý, pak nic necítím a nemám ani vyrážky.

a to jsem nezkousela-diky za tip, zkusim! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
9.2.13 19:47

@Verca1989 to nebude látkou podprdy, to je spíš velikostma prsou, přitažlivost zemská :D řekla mi to tak i má kožní dr., že to tak budu mít vždycky, dávala mi na to i nějaký krém, tak to bylo super, ale rychle došel a byl docela dost drahý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
9.2.13 19:47
@Verca1989 píše:
@mirriss a jaké nosíš podprsenky? Co zkusit změnit materiál (100% bavlna)?

to nepomaha :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
9.2.13 19:48

@apocalypsa mě to taky začalo až po narození syna, asi ty prsa pak fungují jinak, nebo nám spíš totálně spadnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087

@villa chjo ale mi to pred porodem nedelalo a to mam prsa stejna…mno o cislo vetsi ale ze by to udelalo tohle?! :,( chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
@villa píše:
@apocalypsa mě to taky začalo až po narození syna, asi ty prsa pak fungují jinak, nebo nám spíš totálně spadnou :D

ja je mam spadle furt stejne cece :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
9.2.13 19:50

@apocalypsa tak to se máš! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
9.2.13 19:52

Jak píše Villa - pomáhá mi antiperspirant ve spreji - sice mám mokrou podprsenku, ale není cítit pot. Jen to má nevýhodu, že na některých materiálech to nechává zažloutlé mapy i po vyprání (nepomáhá ani Savo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
9.2.13 19:52
@villa píše:
@apocalypsa tak to se máš! :mrgreen:

no nemam…jak ja rikam jsou to nabozna prsa(po rozepnuti podprsenky padnou na kolena) :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
9.2.13 19:53

A nezkousely jste maznout klasicky antiperspirant??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.2.13 19:54

Já to měla i před porodem, ale je fakt, že po porodu se to zhoršilo a pořád se to ještě nevrátila k „normálu“ Ale stále hodně kojím, tak hormony na to mají vliv taky.. Se*e mě to hlavně v létě - můžu nosit jen bílá nebo vzorovaná trička.. Tmavý nemůžu, postupně mi to zasychá a dělají se bílé mapy.. Možná Driclor - ale nevím, je to srajda, kdoví co v tom je :nevim: Ale do podpaždí si ho chválej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí