Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, potíte se některá taky pod prsama? Mě to trápí už několik let, ať je léto nebo zima, prostě v místě záhybu pod prsama - jak je kostice či spodek podprsenky.. Kdyby bylo jen mokro, tak mi to až tak nevadí, ale vadí mi, že je to i cítit, je mi od toho i cítit podprsenka, i když ji vyperu po pár dnech nošení, tak ji vezmu jednou dvakrát na sebe a je to zase cítit. Máte nějaké řešení? (otázky na hygienu nejsou na místě, to je samozřejmostí) ![]()
@mirriss a jaké nosíš podprsenky? Co zkusit změnit materiál (100% bavlna)?
Dělá mi to taky a někdy mám z toho pocení i vyrážku, mám velké prsa, takže se tomu nevyhnu, ale stříkám si tam antiperspirant a je to dobrý, pak nic necítím a nemám ani vyrážky.
Ahoj ja jsem na tom stejne!!!citit to teda neni ale mokra jsem tam kolikrat fest!!!tak taky pockam esi nekdo neco poradi..a zajimave je ze mi to hodne zaclo az po porodu… ![]()
@villa píše:
Dělá mi to taky a někdy mám z toho pocení i vyrážku, mám velké prsa, takže se tomu nevyhnu, ale stříkám si tam antiperspirant a je to dobrý, pak nic necítím a nemám ani vyrážky.
a to jsem nezkousela-diky za tip, zkusim! ![]()
@Verca1989 to nebude látkou podprdy, to je spíš velikostma prsou, přitažlivost zemská
řekla mi to tak i má kožní dr., že to tak budu mít vždycky, dávala mi na to i nějaký krém, tak to bylo super, ale rychle došel a byl docela dost drahý
@Verca1989 píše:
@mirriss a jaké nosíš podprsenky? Co zkusit změnit materiál (100% bavlna)?
to nepomaha ![]()
@apocalypsa mě to taky začalo až po narození syna, asi ty prsa pak fungují jinak, nebo nám spíš totálně spadnou ![]()
@villa chjo ale mi to pred porodem nedelalo a to mam prsa stejna…mno o cislo vetsi ale ze by to udelalo tohle?!
chjo
@villa píše:
@apocalypsa mě to taky začalo až po narození syna, asi ty prsa pak fungují jinak, nebo nám spíš totálně spadnou
ja je mam spadle furt stejne cece ![]()
Jak píše Villa - pomáhá mi antiperspirant ve spreji - sice mám mokrou podprsenku, ale není cítit pot. Jen to má nevýhodu, že na některých materiálech to nechává zažloutlé mapy i po vyprání (nepomáhá ani Savo).
@villa píše:
@apocalypsa tak to se máš!
no nemam…jak ja rikam jsou to nabozna prsa(po rozepnuti podprsenky padnou na kolena)
![]()
Já to měla i před porodem, ale je fakt, že po porodu se to zhoršilo a pořád se to ještě nevrátila k „normálu“ Ale stále hodně kojím, tak hormony na to mají vliv taky.. Se*e mě to hlavně v létě - můžu nosit jen bílá nebo vzorovaná trička.. Tmavý nemůžu, postupně mi to zasychá a dělají se bílé mapy.. Možná Driclor - ale nevím, je to srajda, kdoví co v tom je
Ale do podpaždí si ho chválej..