Pocení pod prsama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.2.13 19:55

Mě to někdy až svědí a cejtim to až večer. Řešim to jen tak, že si přes den několikrát ten záhyb otřu vlhčenejma ubrouskama s parfemací.

• Citovat
  • Upravit
874
9.2.13 19:55

@apocalypsa zkoušela, ale sprej je lepší. Nejlíp mi pomáhá Garnier - je s takovým jako pudrem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
9.2.13 19:57
@gabriela82 driclor bych asi neriskla, teda apsoň já ne, i když to svinstvo taky sem tam používám, ale v podpaží, pod prsa bych si ho nedala, asi bych vyletěla z kůže, mám hodně citlivou pleť.
@apocalypsa píše:
no nemam…jak ja rikam jsou to nabozna prsa(po rozepnuti podprsenky padnou na kolena) :mrgreen: :lol: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
9.2.13 19:59
@konilka píše:
@apocalypsa zkoušela, ale sprej je lepší. Nejlíp mi pomáhá Garnier - je s takovým jako pudrem…

taky ho používám, 48h Garnier je nejlepší :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
9.2.13 20:01

Dricolor jsem zkusila jednou a už nikdy více - au!!! Zkoušela jsem klasika deoš či antip. co mám do podpaží a žádná sláva to nebyla. Děje se mi to u různých podprsenek, je úplně jedno, co to je za matroš, ať je to sportovní či Triumfka. Ta návštěva kožního dr mě nenapadla.. ale obávám se, že ten stejně nepomůže. Prsa mám větší, ale ne zas tak extrémně moc a už vůbec ne nějaké visačky, ale i tak.. je to ale trápení, co? :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
9.2.13 20:33

Ja driclor zkusila asi ale jen 2X pod prsa a nestipalo me nic dikybohu…ale to by chtelo casteji zezacatku(jak u podpazi apod..)zkusim antiperspirant..jeto hnus clovek ma barevne triko a nekdy to tam jde videt :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
9.2.13 20:41
@apocalypsa píše:
no nemam…jak ja rikam jsou to nabozna prsa(po rozepnuti podprsenky padnou na kolena) :mrgreen: :lol: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tohle mě dostalo :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
9.2.13 20:45
@kate02 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tohle mě dostalo :-D
:oops: :mrgreen: ale delam si tak srandu myslim ze by to mohlo bejt jeste horsi.. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
9.2.13 21:08

Taky to mám ale až po porodu časem se mi to vždy srovnalo a to mám sotva dvojky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
9.2.13 22:58

No jo, jenže já jsem po porodu už 2,5 roku.. tak nevím teda, jestli se to vůbec ještě někdy spraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
9.2.13 23:05

Já jsem měla svoje prsa, kdy mi je i podprda „F“ malá, zapařené „pod“ :think: použila jsem dětský pudr a už jsem ho nepřestala používat. Nevím proč, méně jsem se s ním potila. Sice je to blbé, sypat si pudr pod prsa, ale aspoň mi to pomohlo :mrgreen: zase známé to pro změnu nepomohlo. Asi každému pomáhá něco jiného, také i pokožka vyžaduje jinou péči. A takové deodoranty, co zabraňují pocení, HAHAHA, měla jsem vyrážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
10.2.13 11:47

Pomáhá klasický dětský zásyp, vyzkoušeno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
10.2.13 13:09
@Tereza1986 píše:

zkusim, dik :kytka: za tip…a nemas pak cernou podprdu od toho zasypu bilou?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
10.2.13 13:31
@apocalypsa píše:
zkusim, dik :kytka: za tip…a nemas pak cernou podprdu od toho zasypu bilou?..

Stačí si to nasypat do ruky a trochu přetřít, bordel to nedělá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10728
10.2.13 15:49
@Tereza1986 píše:

no ale v kombinaci s černou podprdou asi nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast