Bolesti prsou při ovulaci

157
27.4.11 13:05

Bolesti prsou při ovulaci

Ahoj holky, prosím Vás, mohly byste se se mnou podělit o své zkušenosti a pocity - bolí Vás prsa při KAŽDÉ ovulaci? Tedy přesněji by měl můj dotaz znít, zda Vás bolí prsa před každou menstruací? Mě totiž někdy prsa bolela a někdy ne, ale teď jsem si všimla v posledních asi 3 - 4 měsících, že mě prsa přestala bolet. Mám tedy trochu obavu, aby se nejednalo o příznak, že u mě neprobíhá ovulace? Chystám se udělat si ovu test. Ale právě bych Vás chtěla poprosit, zda byste mi mohly napsat, zda Vás prsa bolí v KAŽDÉM cyklu, či jenom někdy? Moc děkuji předem za Vaše odpovědi. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.4.11 13:20

Před porodem mě bolely (teda bolely není to správný slovo, spíš citlivé bradavky) po každé ovulaci (vím to určitě, neboť moc těch ovulací nebylo :roll:) Ovšem teď jsem podruhé těhotná, a nic takového jako normálně po ovulaci jsem v prsou necítila (přitom ovulace být musela, když jsem těhotná.. že :lol:) Nevím, jestli mohlo hrát roli kojení…
Změř si BT a budeš mít jasno :nevim:

• Citovat
  • Upravit
169
27.4.11 20:27

Godaiva

Mně prsa před prvním těhotenstvím nebolela vůbec, takže když mě začala týden před ms bolet a po ms to nepřestalo, tak jsem si udělala tt a byl pozitivní :-) No a po porodu s první MS mě bolest prsou provází skoro každý cyklus. Ale ne pokaždé. BT neměřím, takže nevím, jestli to souvisí s ovulací, ale předpokládám, že ne. Statisticky je to cca 3:1 pro bolest :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
27.4.11 20:28

Ježiš, já napsala mně :twisted:
Jinak ještě k tý bolesti. Vzhledem k tomu, že před těhu mě prsa nebolela a otěhotněla jsem hned první měsíc, tak to opravdu s ovulací nebude souviset :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
28.4.11 08:21

Ahoj, no já to mám zase přesně naopak. Nikdy mě prsa nebolela. Až poslední asi 3 měsíce mě asi 10 dní před MS začnou pobolívat a vydrží to vždy až do MS. Jestli to s ovu souvisí nevím, ale ovulku jsem měla i bez bolestí. Prostě to každá máme jinak. Zkus ovu testy a uvidíš, já je používám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
31.10.11 15:52

Holky, chci navázat na tuto diskuzi. Mám dva dny po ovu a bolí mě prsa. Vdžy teda bolela, ale později. Mohla jsem mít třeba ovu dřív než jiné měsíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
29.10.14 10:55

Ahoj taky bych se na to ráda zeptala, je to od ms tak 10 dní a pořád mě moc bolí prsa a citlivější bradavky, dělala jsem tedkom těh. test a nic, ale furt mám takový zvláštní pocit..tak jestly to taky není tou ovulkou..ale nikdy mě to tak nedělalo..bud moc ráda když mi někdo písnete..děkuji.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
24.2.17 17:45

@Mája 25 holky, a bolelo vas treba jen jedno? Ja mam ted ovulaci a citim spis jen leve prso a bradavku, treba 3× denne me tam jakoby zapali, zaboli.. Tak na 30sekund a zas nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
9.12.17 01:51

Ted posledni 2 cykly me hrozne bolely prsa, hlavne levy, i na bezny dotyk. Mam pocit, ze je to pri ovulaci, ale nikdy pred tim jsem to nemela…az ted 2 roky po prvnim porodu…je to mozny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.12.17 11:47

Ano, je to možné. Asi 10 vteřin na googlu ti to může potvrdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí