Čekáme 4.5. - 8.5. na MS

2587
25.4.11 12:54

Čekáme 4.5. - 8.5. na MS

Dobrý den,
vítam Vás už druhý měsíc na téma „čekáme na MS“.
Doufám,že se nás tu zase sejde plno a budeme plně diskutovat a doufat, že se to aspoň jedné z nás zadaří :)
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12803
25.4.11 13:13

Ahoj,
tak ja ji čekám 8.5. a snad už se nedočkam :-D Samozžejmě to přeji i ostatním snažilkám čekatelkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
25.4.11 13:31

Ahojky, tak já MS čekám kolem 10. 5. ale nedávám tomu šanci. Snažíme se od února. V lednu jsem vysadila HA. Tak uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
25.4.11 13:40

Tak mi se snažíme už 3/4 roku a doufám, že se konečně zadařilo, šance je tu pořád dokud nedorazí červená návštěva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.4.11 13:44

Ahojky jsem tu úplně nová je mi 24roků.
s manželem se snažíme o mimi od nového roku. po vánocích jsem vysadila prášky.
poslední MS jsem dostala 10.3. po 42dnech. od té doby zatím nic. ale jelikož jsem baba nedočkavá, tak jsem to před týdnem nevydržela a zkusila test a bohužel negativní. takže je asi zase jasno :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
25.4.11 14:01

Ahoj holky, já čekám MS 7.5. tak si to čekán´í tady s vámi zkrítím, je mi 31 let stejně jako skoromanželovi ( v červenci máme svatbu) , snažíme se o první mimi a snažíme se tento měsíc podruhé, ovulka byla zřejmě 12 DC, dneska jsem 16 DC.. tak uvidíme , doufám, že aspon nekterá z nás tady, objeví // těším se na vaše postřehy pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
25.4.11 14:07
tak držím palečky :lol: jako všem tady na diskusi. Je dobré, že aspoň myslíš na svatbu a máš myšlenky trošku někde jinde. Já se zas snažím na to nemyslet, což mi moc nejde. :cry:
amelielie píše:
Ahoj holky, já čekám MS 7.5. tak si to čekán´í tady s vámi zkrítím, je mi 31 let stejně jako skoromanželovi ( v červenci máme svatbu) , snažíme se o první mimi a snažíme se tento měsíc podruhé, ovulka byla zřejmě 12 DC, dneska jsem 16 DC.. tak uvidíme , doufám, že aspon nekterá z nás tady, objeví // těším se na vaše postřehy pa
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
25.4.11 14:14

no ono to mc nejde na to nemyslet..jinak je mi pořád stejně, nic mě nebolí ani prsa jen jsou citlivejší.. teď opravdu můžeme jen čekat, zítra jdu na preventivku na gyndu, tak doktorovi řeknu ,že se snažíme, at se mrkne, zda je vše v pořádku ..vždycky jsem si myslela, že až budu chtít dítě, tka prostě řeknu teď a ono to bude , ale ono to zase asi tak jednoduché nebude..ale třeba jooo. držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
25.4.11 14:18
Jane29 píše:
Ahoj,
tak ja ji čekám 8.5. a snad už se nedočkam :-D Samozžejmě to přeji i ostatním snažilkám čekatelkám

Ahojíček Jane
To potom čekáme uplně stejne a dneska by jsme měly podle všeho ovulovat :)
Já si dělala testy a mám tam dvě krásné čárky :)
Tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.4.11 14:20
Ameli
amelielie píše:
no ono to mc nejde na to nemyslet..jinak je mi pořád stejně, nic mě nebolí ani prsa jen jsou citlivejší.. teď opravdu můžeme jen čekat, zítra jdu na preventivku na gyndu, tak doktorovi řeknu ,že se snažíme, at se mrkne, zda je vše v pořádku ..vždycky jsem si myslela, že až budu chtít dítě, tka prostě řeknu teď a ono to bude , ale ono to zase asi tak jednoduché nebude..ale třeba jooo. držím palečky

přesně tomu rozumím. brali jsme se před 16dny. i když je hlava plná svatby, tak stejně někde v koutku pořád musíš myslet na mimi. já první dva měsíce byla fakt jak nemocná, ale pak jsem si řekla, zkusím se od toho oprostit. nekupuju ani ovulační testy ani vitamíny. zkouším tomu dát volný průběh. nejhorší je, že po vysazení prášku je cyklus totálně rozhozenej. minulej sme dostala MS po 42dnech, dnes už to je 50 dní od začátku minulé MS a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
zlatuna píše:
Ahojky, tak já MS čekám kolem 10. 5. ale nedávám tomu šanci. Snažíme se od února. V lednu jsem vysadila HA. Tak uvidíme :lol:

Ahoj Zlatunko:
No, já jsem si počítala a dneska ovuluji tak +- 8.5. mě to čeká taky,teda doufám,že nečeká :)

Děláš si ovu testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803

Tak ja si myslím, že na příznaky je ještě brzo ne? Vždyť máme jen pár dní po ovulce. Teda aspoň já. Je sice pravdy, že mě teď bolí v podbřížku, ale to může být cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
25.4.11 14:23
bumbrlik píše:
Jane29 píše:
Ahoj,
Ahojíček Jane
To potom čekáme uplně stejne a dneska by jsme měly podle všeho ovulovat :)
Já si dělala testy a mám tam dvě krásné čárky :)
Tak uvidíme :)

Ahoj, já měla ovulku někdy o víkendu. Dle testu snad už v sobotu nebo v neděli. Jo hold každě tělo je jiné. Tak se hezky snažte a ať to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
25.4.11 14:26

Amelie:
Ahojíček, vítej u nás :)
Já teda už take netestím ani ovu ani ms,jen tento měsíc sem si dělala ovulační testy.
Cykly mám 34 dnů,tak take dlouho čekám na ovulaci.

Lennik:
Ahojíček,
Také jsem se tomu strašně poddávala a testovala, ale je to k ničemu, prostě jediné naco se mohu spolehnout je to, že mi nedorazí MS a ani to není uplně jiste…
Takže prostě to zkoušíme a zatím, jelikož se snažíme teprve od listopadu 2010, tomu nechávám volný průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.4.11 14:28
bumbrlik píše:
Amelie:
Ahojíček, vítej u nás :)
Já teda už take netestím ani ovu ani ms,jen tento měsíc sem si dělala ovulační testy.
Cykly mám 34 dnů,tak take dlouho čekám na ovulaci.Lennik:
Ahojíček,
Také jsem se tomu strašně poddávala a testovala, ale je to k ničemu, prostě jediné naco se mohu spolehnout je to, že mi nedorazí MS a ani to není uplně jiste…
Takže prostě to zkoušíme a zatím, jelikož se snažíme teprve od listopadu 2010, tomu nechávám volný průběh.

taky se snažím, ale asi jako každá znás na to pořád musím trochu myslet. říkám si 4 měsíce není to málo ale asi ani dost.
ale poddávat se tomu nehodlám. snažím se naplánovat svatební cestu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital