Bolest v kříži - Utrogestan?

7157
23.4.11 17:47

bolest v kříži

Ahoj holky, máte někdo zkušenost s bolestmi v kříži po ovulaci až do termínu menzes? Že by to způsoboval utrogestan? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59384
24.4.11 18:20

utrogestan sjem brala docela dlouho a spíš ěm první 3 cykly z ěnj bylo an zvracení ale jinak ok a brala sjem ho asi do 14tt a bylo ěm fajn. takže s utrošem ybch to dohromady nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
24.4.11 18:26

aha, no na zvracení mi je, včera jsem dokonce i zvracela, ale začlo mi být zle až 14DPO :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59384
24.4.11 19:15

a co jiné léky nebo anstydnutí? jiank při utroši ěm bylo fajn, po prvních měsících si tělo zyvklo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
24.4.11 19:19

jiné léky ne, já jsem byla na inseminaci a začlo mi to bolení v kříži tři dny po ní, takže nevím, z čeho to je… Ale dnes už je to lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
25.4.11 14:03

Ahojky, řešila jsem to samé…bylo to přesně to samé co u tebe…po ovu jsem nasazovala utroš a až do menses jsem měla bolesti v kříži…a kdyby malé,někdy jsem byla ráda,že se hýbu.....to bylo po celou dobu braní utroše bez otěhotnění.....těd když ho užívám jako těhule…tak v kříži nebolí.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
25.4.11 18:34

ahoj Hvězdičko, menzes jsi vždy dostala i při braní utrogestanu nebo jsi ho vysazovala? Za jak dlouho se vám zadařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
25.4.11 20:43

bylo mi řečeno,že mám brát po ovulaci (myslela jsem si že jí mám podle ovu testů - sice druhá čárka nebyla úplně stejná,ale…bt se nezdála holkám na emiminu) 14 dní…poté…pokud bych neměla pozitiví těhu test,tak jsem měla utroš vysadit…do tří dnů mi vždy dorazila ms…teda jestli se tomu dá takhle říkat (jen jsem špinila).....utroš jsem dostala na sliznici…pak jsem přišla na to že mám pravděpodobně anovulaci (díky holkám tady)…dr mi to potvrdila,dle mého tedy neměl utrogestan bez ovulace žádný smysl (na anovulaci se přišlo po 7 měsících neúspěšného snažení)…od dr jsem vyfásla clostilbegyt a hned se zadařilo :)…takže jsme se snažili osm měsíců a ted máme cvrčka v bříšku :)…přeji hodně štěstíčka i vám…zkus sledobvat bazální teplotu…u mě se to vyplatilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
26.4.11 09:56

Hvězdičko, tak to moc gratuluji, to je fakt super, že se zadařilo :palec: No já jsem četla, že utrogestan ovlivňuje měření bazální teploty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
26.4.11 17:06
kelynka píše:
Hvězdičko, tak to moc gratuluji, to je fakt super, že se zadařilo :palec: No já jsem četla, že utrogestan ovlivňuje měření bazální teploty :nevim:
to ano,ale tobě bude stačit když budeš měšit před jeho nasazením…tudíš do ovulace.....dřív utroš stejně nasadit nemůžeš- mohl by bloknout ovu.Dívám se,že už se sanažíte dlouho…zjištoval vůbec někdy někdo jestli ovuluješ?Zkoušeli ti nasadit clostilbegyt?
kelynka píše:
Hvězdičko, tak to moc gratuluji, to je fakt super, že se zadařilo :palec: No já jsem četla, že utrogestan ovlivňuje měření bazální teploty :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
26.4.11 17:12

ano, snažíme se dlouho a clostík jsem měla tři měsíce, pak pauza a pak zase tři měsíce. Ovulace normálně funguje. Prostě vše je ok a i přesto to nejde, ještě teda genetika nám chybí, tak uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
26.4.11 17:18

ano, snažíme se dlouho a clostík jsem měla tři měsíce, pak pauza a pak zase tři měsíce. Ovulace normálně funguje. Prostě vše je ok a i přesto to nejde, ještě teda genetika nám chybí, tak uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
26.4.11 17:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí