Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, máte někdo zkušenost s bolestmi v kříži po ovulaci až do termínu menzes? Že by to způsoboval utrogestan? ![]()
utrogestan sjem brala docela dlouho a spíš ěm první 3 cykly z ěnj bylo an zvracení ale jinak ok a brala sjem ho asi do 14tt a bylo ěm fajn. takže s utrošem ybch to dohromady nedávala.
aha, no na zvracení mi je, včera jsem dokonce i zvracela, ale začlo mi být zle až 14DPO ![]()
a co jiné léky nebo anstydnutí? jiank při utroši ěm bylo fajn, po prvních měsících si tělo zyvklo ![]()
jiné léky ne, já jsem byla na inseminaci a začlo mi to bolení v kříži tři dny po ní, takže nevím, z čeho to je… Ale dnes už je to lepší ![]()
Ahojky, řešila jsem to samé…bylo to přesně to samé co u tebe…po ovu jsem nasazovala utroš a až do menses jsem měla bolesti v kříži…a kdyby malé,někdy jsem byla ráda,že se hýbu.....to bylo po celou dobu braní utroše bez otěhotnění.....těd když ho užívám jako těhule…tak v kříži nebolí.......
ahoj Hvězdičko, menzes jsi vždy dostala i při braní utrogestanu nebo jsi ho vysazovala? Za jak dlouho se vám zadařilo?
bylo mi řečeno,že mám brát po ovulaci (myslela jsem si že jí mám podle ovu testů - sice druhá čárka nebyla úplně stejná,ale…bt se nezdála holkám na emiminu) 14 dní…poté…pokud bych neměla pozitiví těhu test,tak jsem měla utroš vysadit…do tří dnů mi vždy dorazila ms…teda jestli se tomu dá takhle říkat (jen jsem špinila).....utroš jsem dostala na sliznici…pak jsem přišla na to že mám pravděpodobně anovulaci (díky holkám tady)…dr mi to potvrdila,dle mého tedy neměl utrogestan bez ovulace žádný smysl (na anovulaci se přišlo po 7 měsících neúspěšného snažení)…od dr jsem vyfásla clostilbegyt a hned se zadařilo
…takže jsme se snažili osm měsíců a ted máme cvrčka v bříšku
…přeji hodně štěstíčka i vám…zkus sledobvat bazální teplotu…u mě se to vyplatilo…
Hvězdičko, tak to moc gratuluji, to je fakt super, že se zadařilo
No já jsem četla, že utrogestan ovlivňuje měření bazální teploty ![]()
kelynka píše:to ano,ale tobě bude stačit když budeš měšit před jeho nasazením…tudíš do ovulace.....dřív utroš stejně nasadit nemůžeš- mohl by bloknout ovu.Dívám se,že už se sanažíte dlouho…zjištoval vůbec někdy někdo jestli ovuluješ?Zkoušeli ti nasadit clostilbegyt?
Hvězdičko, tak to moc gratuluji, to je fakt super, že se zadařiloNo já jsem četla, že utrogestan ovlivňuje měření bazální teploty
kelynka píše:
Hvězdičko, tak to moc gratuluji, to je fakt super, že se zadařiloNo já jsem četla, že utrogestan ovlivňuje měření bazální teploty
ano, snažíme se dlouho a clostík jsem měla tři měsíce, pak pauza a pak zase tři měsíce. Ovulace normálně funguje. Prostě vše je ok a i přesto to nejde, ještě teda genetika nám chybí, tak uvidíme ![]()
ano, snažíme se dlouho a clostík jsem měla tři měsíce, pak pauza a pak zase tři měsíce. Ovulace normálně funguje. Prostě vše je ok a i přesto to nejde, ještě teda genetika nám chybí, tak uvidíme ![]()