Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni.. mám takovej dotázek ![]()
Jsem dnes 31DC (cykly mám různě dlouhé, ale poslední byly 33,38,38) takže počítám že MS dostanu tak nějak za týden. 12.4. byl sexík se vším všudy, tak nějak by to odpovídalo plodným dnům, tak doufám že se mohlo zadařit. OD 15.tého(si myslím že byla ovu,teplotu neměřím, jen podle bolestí podbřišku poznávám) mě bolelo podbřiško až do úterý. No a ted zas nic. Ale co je strašný, tak že od pondělka mám pořááád hlad. Jím plravidelně, takže jsem se vždycky nasnídala, do svačinky v půl10 v pohodě vydržela a pak do 12ti do oběda taky v pohodě. Pravidelně piju. Vpráci vyzunknu aspoň 2litry a pak jeste odpo aspon 2 litry. Ted si dám svoji klasickou snídani a pořád mám hlad, oběd taky,nafutruju se a zachvilku se cítím hladová. Nevím, zda si to mužu spojovat s nějakým případným těhotenstvím, protože tak brzy mi to příjde divný. A taky nevím na 100% že se zadařilo, ale myslím pozitivně ![]()
Možný je všechno! ![]()
Ale bacha na autosugesci, třeba nevědomou (podvědomou), ta může být sviňa…
Nicméně v tak raném těhu klidně hlad můžeš mít, nevolnosti prý obvykle začínají až 6tt, to pak zas na jídlo nebudeš mít ani pomyšlení (ale někdo je má taky hned a někdo nikdy).
Tak ať to dobře dopadne. ![]()
No já právě nemám vubec chutě..a t yjsem mývala dost často před ms..a to jako strašný..ted nemám chutě ale hlad…:D jj s tou psychikou to chápu a jsemsi toho vědoma…:) ted jsem tu našla kus čokolády a ač na ni nemám moc chut tak ji celou sním protože mám hlad ![]()
Psychika je svině, klidně to můžeš mít vsugerované.
Příspěvek upraven 04.11.18 v 09:21
Jj já vím holky, ja se nějak až tak extra nepozoruju. Taky se mito stalo, ež jsem se kontrolovala , na testu 2 čárky a pak prdlajs.. Takže jen čekám, ani si nějak předčasně nehodlám dělat TT. Akorát s tou mou nepravidelností nikdy nevím kdy tu mrchu čekat. Začla jsem v min cyklu užívat gynex, ted jsem ho zas teda vysadila od ovu tak pak zas začnu a snad se teen cyklus ustálí.
Ahoj,tak přeju Ti,aby to vyšlo
. Jen mě zaujal tvůj pitný režim,ono nic se nemá přehánět,nad 4 litry denně je to už záhul pro tělo. Nechci tu rozdávat rozumy,na to nemám
,ale s tímto poznatkem jsem prosím opouštěla před měsícem urologii,kde jsem ležela.
Hodně štěstí,ať to klapne
![]()
No s tím pitím vím že se to nemá přehánět..ale i u dr. mi bylo řečeno že bych měla vypít aspon 2,8-3litry tekutiny (vody) kvuli ledvinám. Takhle v práci vypiju pulllitra třeba za 2hodky jako…no a pak když třeba dojdu z venku když jsem se psem tak jsem vyprahlá tak do sebe klopím pullitr na ex jelikož jsem vyprahlá a sem tam nějakej čaj večer a tak… Každý tělo je jiný no, ale myslím si že mě to dělá spíš dobře než zle
nejhorší je prý to pít naráz, nejlepší zase po kouskách každou třeba pul hodinku nebo tak, tím zas tak moc ty ledviny nezatěžuješ… taky jsem pořád na záchodě takže co vypiju to hned vyčuram ![]()
Kofi, a v nemocnici jsi byla proč? kvuli moč.měch..jako že jsi moc pila nebo jak ? ![]()
lilianalila píše:
Jj já vím holky, ja se nějak až tak extra nepozoruju. Taky se mito stalo, ež jsem se kontrolovala , na testu 2 čárky a pak prdlajs.. Takže jen čekám, ani si nějak předčasně nehodlám dělat TT. Akorát s tou mou nepravidelností nikdy nevím kdy tu mrchu čekat. Začla jsem v min cyklu užívat gynex, ted jsem ho zas teda vysadila od ovu tak pak zas začnu a snad se teen cyklus ustálí.
A nezkoušela sis měřit bazální teplotu? Já taky měla různě dlouhé a rozházené cykly, takže jsem neměla nikdy šanci se trefit a měření mi hodně pomohlo. Věděla jsem, kdy byla ovulace a hlavně kdy mám čekat potom MS.
Možný je všechno, já za 7 dní věděla, že jsem těhotná, prostě mi od tý doby bylo „divně“. I když testy samozřejmě ještě nic neukazovaly.
gabi.design píše:lilianalila píše:A nezkoušela sis měřit bazální teplotu? Já taky měla různě dlouhé a rozházené cykly, takže jsem neměla nikdy šanci se trefit a měření mi hodně pomohlo. Věděla jsem, kdy byla ovulace a hlavně kdy mám čekat potom MS.
No já má to spaní docela rozházený takže nevím jestli by to vubec mělo smysl.. přítel vstáva kol 5hod a to se budím i já a pes..takže než zas pak usnu je to aspon 20 min a pak vstavam v půl 7… ![]()
No ja si test ještě nezkoušela, ale tak nějak taky cítí že jsem trochu jiná…ale možná je to jen ta vsugerace ![]()
(krásná fotečka
)
lilianalila píše: …No já má to spaní docela rozházený takže nevím jestli by to vubec mělo smysl.. přítel vstáva kol 5hod a to se budím i já a pes..takže než zas pak usnu je to aspon 20 min a pak vstavam v půl 7…
No ale jestli je tento vstávací režim pravidelný, tak není nic jednoduššího, než v těch 5h změřit teplotu - jen v leže šáhnout na noční stolek vedle sebe, zavést teploměr, digitální to má za 1 min, odložíš a spíš dál… ![]()
Wiolla píše:lilianalila píše: …No já má to spaní docela rozházený takže nevím jestli by to vubec mělo smysl.. přítel vstáva kol 5hod a to se budím i já a pes..takže než zas pak usnu je to aspon 20 min a pak vstavam v půl 7…No ale jestli je tento vstávací režim pravidelný, tak není nic jednoduššího, než v těch 5h změřit teplotu - jen v leže šáhnout na noční stolek vedle sebe, zavést teploměr, digitální to má za 1 min, odložíš a spíš dál…
Přesně tak. Já dělala taky to samé. ![]()
No zatím mám jen normální teploměr, ale asi koupímten digitál a vyzkouším … jednou jsem si říkala že začnu ..tak jsem jak říkáte, v těch 5 teploměr zavedla…a usla jsem
takže jsem teploměr vytahovala až za hodinu apul..se divim že zustal tak jak byl zaveden..
![]()