Bolest v podbřišku a výtok

143
20.4.11 10:50

Bolest v podbříšku a výtok

Hezké ráno všem maminkám a snažilkám,

dneska zažívám něco, co se mě ještě nikdy nestalo a ráda bych se o tom poradila s těmi, které něco podobného zažili nebo právě zažívají …
Jsem 27 DC (cyklus mám +-30 dnů) a od rána cítím ostrou bolest v podbříšku .. spíše dole na pravé straně. také jsem po ránu měla menší výtok, který byl krvavě zbarven (spíše do růžova) … lekla jsem se, že asi dorazila menstruace, ale zatím nic.. Často jsem četla, že by to mohlo být tzv. zahnízdění vajíčka, ale není to v mém případě nějak pozdě? Ovu proběhla 18 DC (což si samo nemohu být na 100% jistná), ale sex byl určitě jenom 17DC,19DC a 20DC … poté už nikoli. S přítelem se o děťátko snažíme asi 8 měsíců a už jsme prodělali jeden samovolný potrat - bylo by moc fajn, kdyby v tomto případě šlo o těhotenství …
Děkuji vám předem moc za rady a názory :kytka:
PS: těhu test 24DC negativní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1424
20.4.11 10:58

Zkus test, 24DC jsi byla 6DPO, to nemohlo být na testu ještě nic vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
20.4.11 11:02

kaa- vyzkouším … chjo to čekání je vždycky mazec! :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
20.4.11 11:10

Držím palce, pak dej vědět, jak to dopadlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
20.4.11 11:18

Děkuju Kaa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
20.4.11 14:45

jako mohlo by být, samozřejmě…zkus testa :-)
akorát nevím, jestli by ta bolest teda měla výt ostrá a dlouhotrvající, mě spíš tak jako podloubávalo, a tlačilo jako na MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
20.4.11 14:51

není to zase tak „vostré“ :)já mám v den menstruace mnohem větší bolesti …tohle je takové chvilkové lupání .. prostě cítím, že se tam něco děje - není to nic co by se nedalo vydržet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
20.4.11 14:55

tak to jo :wink: ale víš jak…já měla relativně podobné popíchávání i dvakrát cyklus předtím, a MS dorazila…takže záleží…ale zkus zítra ráno ten test. a pak ukaž fotku. já měla prvního miniducha 12DPO…

jinak je fakt, že cca 3 dny před MS se mi objevil takový jako světlerůžový hlen - ten jindy nebyl, a ten cyklus trvá doteď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
20.4.11 14:57

No otestím tedy zítra ráno :) já jak se hlídám tak vím, že tohle se mě za celou dobu co své tělo vnímám ještě nikdy mimo den nástupu menstruace nestalo … kéž by test byl pozitivní :) aspoň malinkej duch! :) beru cokoli :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
20.4.11 17:56

lili81 Ahojky!! zrovna dneska zažívám něco podobného.. :( taky jsem se rano vzbuli a bolesti a pak trošku výtok, ale já ho mám spíše do hněda nebo oranžova spíše světlejší odstíny .. bohužel , ale nevím jestli a kdy byla ovulka.. držím palečky.. tu bolest máš jenom dneska? nebo i předešlé dny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
20.4.11 19:07

ahojky Moniulik :mavam:
jsem ráda, že jsi napsala … já měla bolení v podbříšku ještě minulý týden v pátek … ale jenom občas asi hodinku. Dneska hlavně ráno a během dne hlavně když udělám průdký pohyb nebo když jsem se naštvala :twisted: kůli práci :roll: (však to známe). No nevím co z toho bude. Myslím si, že na testování je asi přece jenom trochu brzo … chci to zkusit vydržet do soboty … A ty jsi jaký DC?
Zatím pa :hug:
 lili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
21.4.11 06:40

Ahojky ja jsem už 31DC.. a dneska jsem se dívala, ze výtokk je už i trochu do červena.. :( takže tento měsíc to nevyšlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
21.4.11 07:34

Moniulik … tak to máme úplně stejné, dneska ráno jsem měla velice slabý výtok, ale už krvavý. Ale když jsem zkoušela šáhnout dovnitř tak už tam nic nebylo :( Tak nějak to celé nechápu, protože jestli je tohle menstruace tak hodně divná…nikdy v životě jsem jí neměla bezbolestnou! Vždy jsem velmi dobře věděla, že jsem to dostala :twisted: opravdu mám vždy velké bolesti břicha. No tak jsem zvědavá, jestli se mě to ještě nějak rozjede nebo nerozjede. Dobrá byla taky bazální teplota ráno 37 stupňů, ale těch 37 já mám úplně každý den - přesně 37 :( tělo si dělá co chce :think: :think: no ještě uvidíme. Ty už jsi to tedy definitivně dostala myslíš? Protože moje mamča třeba vůbec 2 měsíce nevěděla že mě čeká, protože taky krvácela (sice pak říkala, že asi méně a krátce) ale je možné i tak být těhotná.....chjo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
21.4.11 19:16

Lili ja zatím BT neměřím tak nevím… ale vím určitě,že mrcha přišla.. :( achjo.. a jak se cítíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
22.4.11 10:34

Moniulik - to mě mrzí :-( :hug:
Já jsem ve fázi stálého doufání … včera jsem se testovala a bylo to negativní. Dneska ráno jsem naměřila BT pouze 36,9 (normálně mívám 37,0)no a začíná se mi to jakoby spouštět - tmavě mrkvově zabarvená krev typu silnějšího výtoku. Teď jenom čekám, kdy přijdou ty menstruační bolesti - protože to je u mě známka menstruace. Zatím nepřišly .. no uvidím jak to půjde dál. Ale začínám mít takového tucha, že z toho tento měsíc zase nic nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí