Strašný hlad

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
21.4.11 21:27
lilianalila píše:
No zatím mám jen normální teploměr, ale asi koupímten digitál a vyzkouším … jednou jsem si říkala že začnu ..tak jsem jak říkáte, v těch 5 teploměr zavedla…a usla jsem :-D takže jsem teploměr vytahovala až za hodinu apul..se divim že zustal tak jak byl zaveden.. :D :mrgreen:

Na to je super právě digitál - ten zapípá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
21.4.11 21:36
lilianalila píše:
No zatím mám jen normální teploměr, ale asi koupímten digitál a vyzkouším … jednou jsem si říkala že začnu ..tak jsem jak říkáte, v těch 5 teploměr zavedla…a usla jsem :-D takže jsem teploměr vytahovala až za hodinu apul..se divim že zustal tak jak byl zaveden.. :D :mrgreen:

Ježiši, to bych se bála, že si ten rtuťovej v sobě zlomím… :oops: V tuto šílenou „noční“ hodinu fakt raději používej ten digitál. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.13 09:39

Dobrý den, prominte mi za anonym, ještě to nechci zakřiknout :). Podle poslední MS bych měla být v 5tt, testy pozitivní ale k lékařce se chystám tak za týden aby bylo už něco vidět. Ale k věci, poslední týden mě strašně sužuje pocit hladu a neustálé kručení v břiše, budí mě to i v noci. Tak si říkám jestli je to normální takhle brzy mít takový hlad? Nevím zda je to mou váhou 160cm/55kg, jestli tělo potřebuje více živin. Ale stravuji se normálně, snídaně, svačina, oběd… Furt mi to vrtá. Když ted začnu tolik jíst, jak budu vypadat na konci těhu :D. Měli jste to některá taky takhle? Velice děkuji V.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.13 09:52

Buď v klidu a pokud máš hlad tak se najez, já jím pořád (10 týden) i šest jídel denně ( oběd a večeře teplé) a stejně ještě před spaním si musím dát aspoň krajíc chleba, abych usnula a zatím mám jen 1 kg nahoře
Jinak držím palečky :hug:

• Citovat
  • Upravit
29436
24.4.13 11:55
@Anonymní píše:
Dobrý den, prominte mi za anonym, ještě to nechci zakřiknout :). Podle poslední MS bych měla být v 5tt, testy pozitivní ale k lékařce se chystám tak za týden aby bylo už něco vidět. Ale k věci, poslední týden mě strašně sužuje pocit hladu a neustálé kručení v břiše, budí mě to i v noci. Tak si říkám jestli je to normální takhle brzy mít takový hlad? Nevím zda je to mou váhou 160cm/55kg, jestli tělo potřebuje více živin. Ale stravuji se normálně, snídaně, svačina, oběd… Furt mi to vrtá. Když ted začnu tolik jíst, jak budu vypadat na konci těhu :D. Měli jste to některá taky takhle? Velice děkuji V.

Jo, to je úplně normální. Šílený hlad hned ze začátku jsem měla u obou dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí