Bolest v kříži - Utrogestan?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
26.4.11 17:19

ano, snažíme se dlouho a clostík jsem měla tři měsíce, pak pauza a pak zase tři měsíce. Ovulace normálně funguje. Prostě vše je ok a i přesto to nejde, ještě teda genetika nám chybí, tak uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
26.4.11 17:19

ano, snažíme se dlouho a clostík jsem měla tři měsíce, pak pauza a pak zase tři měsíce. Ovulace normálně funguje. Prostě vše je ok a i přesto to nejde, ještě teda genetika nám chybí, tak uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
26.4.11 17:25

teda ten net blbne, kolikrát mi to tam naskočilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
26.4.11 17:32
kelynka píše:
teda ten net blbne, kolikrát mi to tam naskočilo :mrgreen:

kelynko :nevim: a zkoušeli jste vypnout…já vím,že se to lehce řekne…ale já jsem otěhoněla v měsíci,kdy už jsem to tak nějak přestala řešit,brala jsem to laxně…

Příspěvek upraven 26.04.11 v 17:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
26.4.11 17:33

ale vím,že to nerada slyšíš…mě tyhle řeči taky strašně vadily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
26.4.11 17:35

ahoj.ja tak brala utrous 6 mesicu.ted jsem ho dostala znovu na tri mesice i clostik.tak snad to pomuze.jinak se s pritelem snazime uz rok a pul a taky nam to porad nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
26.4.11 17:50
prcek84 píše:
ahoj.ja tak brala utrous 6 mesicu.ted jsem ho dostala znovu na tri mesice i clostik.tak snad to pomuze.jinak se s pritelem snazime uz rok a pul a taky nam to porad nejde.
Ahoj držím pěstičky at se vám prdolka brzy povede…jen nasazuj utroš opravdu až po ovulce,nejlepčí je měření bt a zkombinovat to s ovu testy…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
26.4.11 17:51

ovu testy si delam a teplotu jsem si taky merila dost dlouho jenze s tou jesm prestala potom jsem na to az moc myslela.jinak ovulka probiha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
26.4.11 18:02
prcek84 píše:
ovu testy si delam a teplotu jsem si taky merila dost dlouho jenze s tou jesm prestala potom jsem na to az moc myslela.jinak ovulka probiha.

notk to je jasnačka…vychytáte to hned napoprvé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
26.4.11 18:27

Hvězdičko, je těžké vypnout, já to asi neumím :( I na super dovči jsme byli a stejně nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
25.5.11 14:38

ahojky,
tak jsem se dočetla, že jsi měla problém s ovulací…my se snažíme o miminko 6 měsíců, od dr. jsem užívala různé hormony a měla jsem ten problém, že jsem nedostávala menstruaci, teď naposledy mi nasadil clostilbegyt a pak utrogestan, takže doufám, že se nám miminko zadaří brzy…jedno už máme doma a byl hned napoprvé (ale to jsem zase brala duphaston na menstrauci, ikdyž jsem pak zjistila, že se dává spíš na otěhotnění a to jsme v té době nějak neplánovali) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
25.5.11 14:48

Ahojky,to bylo na zakladatelku nebo na mě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
25.5.11 15:01

hvězdičko, to bylo na Tebe, akorát jsem myslela, že když dám odpovědět u Tvojeho jména, tak se pak zobrazí, že píšu Tobě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
25.5.11 15:20
marpam píše:
hvězdičko, to bylo na Tebe, akorát jsem myslela, že když dám odpovědět u Tvojeho jména, tak se pak zobrazí, že píšu Tobě :-D

U příspěvku na který reaguješ musíš kliknout na ,,citovat" Hlavně hlídej kdy máš ovulaci a teprve po ní nasaď utrogestan cca 1-2 dny po ovu.....nám se to vyplatilo :) Budu vám držet pěstičky a třeba mi tady za měsíc napíšeš,že mte cvrčka v bříšku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
25.5.11 15:28
hvězdička25 píše:
marpam píše:
hvězdičko, to bylo na Tebe, akorát jsem myslela, že když dám odpovědět u Tvojeho jména, tak se pak zobrazí, že píšu Tobě :-D
U příspěvku na který reaguješ musíš kliknout na ,,citovat" Hlavně hlídej kdy máš ovulaci a teprve po ní nasaď utrogestan cca 1-2 dny po ovu.....nám se to vyplatilo :) Budu vám držet pěstičky a třeba mi tady za měsíc napíšeš,že mte cvrčka v bříšku :)

tak to bych si moc přála to napsat a brzy :wink: myslíš, že ten utrogestan mám hlídat, kdy ho nasadit? Mi dr. říkal, že 12.den od 1.dne menstruace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí