Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda vsechny snazilky…:)
Chtela bych se nejak podelit o svoje obavy, pochybnosti, nadeje… O miminko se s pritelem snazime 2 roky, mame za sebou jeden pokus a clostylbegytem, utrogestanem… neuspesny… Vcera jsem byla u sve homeopaticky, ke ktere chodim uz 3 roky a musim rict, ze mi vazne hodne pomaha… jenomze… Kdyz jsem ji rekla, ze beru hormony, tak jsem malem dostala po nose… pry az prijde cas na to abych prirozene otehotnela, tak se tak stane i bez bermonu a lecby… Nejprve pry musim byt vyrovnana sama se sebou, abych mohla mit dite…
Vubec nevim, co si o tom mam myslet… protoze mi tak hodne pomaha a vytahla me homeopatikama z hodne velkyho dna, vrta mi to vsechno hlavou… Ze si rikam, neco na tom asi bude… Takze jsem i zrusila dnesni schuzku v CRM…
Chtela jsem se zeptat, jestli s tim mate nekdo zkusenosti…
Jinak pekne velikonoce.. ![]()
Ahoj holky, našla jsem toto starší téma, je tu některá, která se „léčí“ homeopatií nebo které homeopatie pomohla k miminku? Já jsem s tím začala před měsícem a taky chodím na akupunkturu. Tak kdyby se tu ještě nějaká taková našla, tak můžeme pokecat.
@Lucia81 píše:
Ahoj holky, našla jsem toto starší téma, je tu některá, která se „léčí“ homeopatií nebo které homeopatie pomohla k miminku? Já jsem s tím začala před měsícem a taky chodím na akupunkturu. Tak kdyby se tu ještě nějaká taková našla, tak můžeme pokecat.
Ahojky… ja se lecim u sve homeopaticky uz pre 3 roky a musim rict, ze opravdu verim, ze mi to pomohlo… O miminko jsme se snazili 3 roky a homeopaticka mi rekla, ze az budu sama se sebou v souladu, uplne presne nevim jak to vysvetlit, tak otehotnim i prirozenou cestou a nebudu k tomu potrebovat zadne doktory a hormony… 10.4. jsem dosahla souladu svoji duse a dnes jsem v 9 tydnu…
Zazrak, nahoda… kdo vi…
Moje doktorka doktorka je zaroven i blizkou znamou nasi rodiny a homeopatika pouzivame uz od detstvi, kdyz se dozvedela, ze mam problem s otehotnenim, tak si me hned vzala do sve pece a zahajily jsme akupunktura a nasadila mi hned 5druhu homeopatik,ktere stridam dle cyklu. Porad se usmiva a rika, ze to bude dobry, ze uz se srovnavam…mysli si, ze otehotnim behem par cyklu, tak uvidime. kazdopadne jsem mnohem pozitivneji naladena
.
taky je velky odpurce HA a rikala, ze nekdo se srovnava klidne az 3roky…
Ahoooj holky, já taky zahájila homeopatickou léčbu… léčím se cca měsíc ![]()
Zatím mi hoooodně pomohla očistit se od hormonů po IVF léčbě a teď čekám na další pozitivní výsledky
K tomu užívám,,Bachovky,, a teď nově i Gynex…
Co berete a jak se daří??? ![]()
@Lladdiss píše:
Ahoooj holky, já taky zahájila homeopatickou léčbu… léčím se cca měsíc
Zatím mi hoooodně pomohla očistit se od hormonů po IVF léčbě a teď čekám na další pozitivní výsledkyK tomu užívám,,Bachovky,, a teď nově i Gynex…Co berete a jak se daří???
ahojda, jsem rada, ze homeopatie zabira!!! ja ji hodne verim. ted momentalne neberu nic, protoze jsem tehotna a nemam zadne problemy. psychiicke problemy resim spis s psychologem. ale urcite planuju pokracovat!!!
@Lladdiss píše:
Ahoooj holky, já taky zahájila homeopatickou léčbu… léčím se cca měsíc
Zatím mi hoooodně pomohla očistit se od hormonů po IVF léčbě a teď čekám na další pozitivní výsledkyK tomu užívám,,Bachovky,, a teď nově i Gynex…Co berete a jak se daří???
Ahoj, tak to jsem ráda, že nejsem jediná snažilka, co bere homeopatika…já beru na pročištění Thuyu, Phosporus a Carbo vegetabilis a na cyklus Foliculinum a Luteinum…ted ale (po 2 mesicich) menim ty první 3 na homeo od GUNY a budu pokračovat…koukám, že ty už máš za sebou spoustu asistovaných pokusů…já to chci vzít opačně…nejdřív všechny možný testy (příští týden budou poslední výsledky z imuna)…přírodní léčba a když to nezabere, tak asi příští rok hormonální stimulace (kvůli mojim vajuchům) a první IUI…moc bych si totiž přála, aby to šlo přirozeně…jo a krom toho si od minulého měsíce kapu Gynex a mažu se Cytovitalem…si připadám jak paní bylinka ![]()