1. IUI květen 2011

8630
23.4.11 12:02

1.IUI květen 2011

Chtěla jsem se zeptat jestli je tu někdo,kdo také podtoupí 1.IUI v květnu??Navštěvuji Pronatal Teplice od 4/2011..Teď 28.4. mám začít brát Utrogestan (17-27. DC),protože nemám vůbec děložní sliznici.Taky jsem se chtěla zeptat jestli někomu Utrogestan pomohl na nárůst děložní sliznice??? :-) Docela mám obavy,aby mi pomohl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1976
23.4.11 13:05

Ahoj Ivi, já byla na IUI, mém prvním nečekaně minulý měsíc.Jeden den mi to doktor navrhl a za dva dny jsme a to šli. Ryhlovka:) O to nečekanější, že nechodím do CARU, ale dělal to můj Dr.
Utrogestan beru, ale až po ovulaci. jeden jsem byla na IUI (byl to myslím pátek) a v pondělí na kontrolním UTZ, jestli proběhla ovulace. A od toho pondělka jsem ho brala 15 nebo 16 dní.
Já měla tento měsíc sliznici při IUI 10 mm, což je úžasný. Minulý měsíce jsem ji měla nízkou. A ten Utrogestan jsem už brala v rduhé polovině cyklu dvakrát před tím. Tak třeba to působí i do dalších cyklů??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1976
23.4.11 13:08

Jo jdu k doktorovi v úterý, to budu 10dc. Tak uvidíme co řekne, doufám, že tento týden zvládneme druhé ( úspěšnější) IUI.
Je to rychlovka, jako prolídka, vpodstatě v tom pro mě nebyl žádný rozdíl. Ve stejné ordinaci, na stejným křesle, stejnej doktor. A co prováděl to jsem neviděla :lol:
Tak budu držet palce :palec:
Co máte za problém, že se nedaří? U nás je to jen roční snažení a problémy žádné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
23.4.11 14:30

Ahojky já jdu v květnu na první IUI :-) dnes jsem 1 DC a začnu brát clostil cca v pondělí jak jsem tak počítala a pak po dobrání proběhne IUI. Hele holky nevíte za kolik dní po dobrání clsotilu s emůže dělat IUI? Doktor říkal že za dva dny pod obrání mám přijít na ultrazvuk a mám si to spočítat tak aby mi to nevyšlo na víkend… ale nevím za jak dlouho po dobrání bude dělat IUI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1976
23.4.11 18:34

To záleží na ovulaci ne na braní Clostilu. Proto jdeš na UTZ, aby doktor odhadl kdy bude ovulace. Já brala Clostil jen jednou a ovulaci jsem měla 14 dc.
Na UTZ jdu teď už 10dc stejně jako minule. Minule měl folikul 10 dc přes 15 mm. Tak jsme šli na IUI 12dc, to měl folikul 21 mm a byla to vpodstatě ovulace.
Ale jsou holky, který i po Clostilu mají ovulaci o dost později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8630
23.4.11 19:26

Já jsem byla právě ve čtvrtek 21.4. na UTZ 10.DC a Dr. říkal,že nemám vůbec žádnou sliznici :-( a napsal mi Utrogestan..Pak mám přijít 5.5. (24.DC) na kontrolní UTZ,aby se kouknul jestli mi narostla sliznice..Kdyby to bylo v pořádku,tak mi napíše nějaký hormony,abych je začala brát až dorazí MS a pak by jsme šly na IUI,ale říkal že nám doporučuje jen jeden pokus a když tak IVF..My se snažíme 4,5 roku a už jsem z toho docela hotová :zed: ..Je problém jenom ve mě s tou sliznicí,folikulů mám prý dost..Ale to zjistily až teď v tom Pronatalu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1976
23.4.11 20:47

Ty jo 4 a půl roku. To jsi statečná. A konzultovala jsi to v průběhu té doby s doktorem nebo a teď? Já bych taky na tvém místě pak šla do IVF. My jsme domluvení s Dr. že do prázdnin IUI, pak půjdu na zjištění průchodnosti vejcovodů. No a po prázdninách bych taky šla asi do nějakého CAR a do IVF..ale o tom jsme ještě s doktorem nemluvili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8630
24.4.11 08:27

Jestli nám to IUI nevyjde,tak asi pujdem do toho IVF,ale to by jsme šly možná až příští rok..Já jsem byla v srpnu 2009 na laparoskopii kvůli průchodnosti vejcovodů,ale tam bylo všechno v pořádku,tak jsme to s manželem nijak neřešily,protože jsme to chtěly zkusit ještě normálně..Naší první dceru :-D máme přirozeně,tak jsem nečekala,že s druhým to bude takhle dlouho trvat,chtěly jsme,aby byly 2-3 roky od sebe a dceři už bude v červenci 6…
Tobě to IUI dělá tvůj Dr.???? To jsem ještě neslyšela.

Budu držet všechny palce :palec: ,aby vám IUI vyšlo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí