Dlouhé snažení

16
25.4.11 12:33

Dlouhé snažení

Ahoj,jsem tu nová a zajímalo by mě, jak dlouho se snažíte, případně po jaké době se zadařilo. S přítelem se pokoušíme už téměř dva roky. Přítel je dle vyšetření v pořádku, mě prohlídky teprve čekají. Z počátku jsem se na mimčo dost upnula, ale poslední rok už to tolik neřeším, vím, že psychika hraje důležitou roli. Jsou ale měsíce, kdy trochu doufám, protože se před MS objeví příznaky, které běžně nemívám. MS má přijít asi za týden a už týden mě šíleně bolí prsa, nemůžu ležet na břiše, běžet,…a jsou trochu nateklá a objevily se na nich namodralé žilky. A ráno se probouzím dřív, protože se mi chce šíleně na malou. Jinak na sobě nepozoruji nic zvláštního. Pomalu začínám ztrácet naději, protože už dvakrát se mi objevily podobné příznaky navíc s bolestí podbřišku, měla jsem slabou čárku na testu a za pár dní to dostala.. Řekla jsem si, že to nechám na přírodě, ale už je to přeci jen dost dlouhá doba a asi to začnu řešit. Zajímají mě Vaše zkušenosti, ať už podobé či o něco povzbudivější :-) . Podařilo se některé z Vás otěhotnět po dvou a více letech bez asistence lékařů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merett
25.4.11 12:45

ahoj, zkus kouknout na tuto diskuzi jsou tam holky co se snaží o miminko a hned na začátku je spousta rad jak tomu můžeš pomoci sama. Přeji ať se brzy zadaří :hug:

• Citovat
  • Upravit
16
25.4.11 14:12

Díky, mrknu na to. Teď piju kontryhelový čaj, beru vitamíny a začínám cvičit podle Mojžíšové, snad něco zabere :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19007
25.4.11 16:36

Ahoj, my se snažíme dva roky, zatím bez úspěchu, tento cyklus jsem začala pít kontryhelový čaj a dělat si ovu test, tak uvidíme, jinak jdu příští měsíc na vyšetření, zatím mi dělali jen HP a přítel byl na SG.
Jinak posledního půl roku mám vždy týden před MS to co popisuješ, velké bolesti prsou (bez podprsenky bych se nevyspala), modré žilky a trošku i pocity na zvracení a nutnost chodit na malou.. Ovšem tohle můžou být i těhu příznaky, tak přeji, at je to tak u tebe… Já mám ted po ovulaci a budu doufat, zda se to zadaří, jinak už jsem přeýšlela, že taky zkusím tu Mojžíšovku, i když možná počkám, co mi zjistí z toho vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
25.4.11 16:50

Přeju, ať to vyjde. Já tomu dám ještě přes léto volný průběh, hodně holek prý otěhotnělo na dovolené - hlavně u moře. Pokud se do září nezadaří, začnu taky podstupovat vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
29.4.11 20:52

nezufaj, bude to dobre. skus to s plodnymi dnami. vies si to zistis so symptotermalnou metodou, ona zaberie, uvidis. existuju uz aj take pocitace cyklov ako cyclotest, ktore ti pomozu zistit plodne a ako aj ovulku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marta22
4.5.11 21:04

Ahoj znám případy kdy lekaři řekli že bez jejich pomoci to nelze a a třeba po dvou letech se zadařilo tak neztrácej naději :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex