Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jj driv jak 11DPO to nema cenu a to jeste zalezi, jak u koho u nekoho uz je videt slabej dusik a u nekdo ma dusika az po vynechani menstruace.
Holky,nevíte náhodou,jak je to se špiněním po ovulaci? Já jí měla v sobotu a včera jsem měla na spodním prádle pár kapek krve.A dnes už nic. Tak nevím ![]()
ja zkusim pockat do pristiho tydne,ale teda nevim jestli vydrzim ![]()
SuzaG tak to netusim dva dny po ovu co to muze byt.a nebyla ta ovu ten den co jsi spinila?
Renca127 píše:
ja zkusim pockat do pristiho tydne,ale teda nevim jestli vydrzim
SuzaG tak to netusim dva dny po ovu co to muze byt.a nebyla ta ovu ten den co jsi spinila?
podle hlenu i podle počítání byla v sobotu,ale nějak zvlášt to nesleduju,tak je možné,že byla v to pondělí ![]()
Renca127 píše:
podle hlenu i podle počítání byla v sobotu,ale nějak zvlášt to nesleduju,tak je možné,že byla v to pondělí ![]()
Renca127 píše:
SuzaG píše:
Holky,nevíte náhodou,jak je to se špiněním po ovulaci? Já jí měla v sobotu a včera jsem měla na spodním prádle pár kapek krve.A dnes už nic. Tak nevím
Ahojíček, já jsem špinila 3DPO a pak nic. Takže je to normální, myslela jsemže snad mužu být těhotná, ale to špinění by bylo moc brzo.
ahoj muzu se pridat?ja ocekavam ms tak 7.5. Snazime se od rijna 2010, v srpnu 2010 jsme mela zamlkle tehu (8+3)a od te doby se bohutel nedari i kdyz podle dr jsem v poradku. uz nevim co bych vice zkusila
Ahojíček nově příchozím snažilkám ![]()
My se snažíme od listopadu 2011, na začátku jsem to strašně řešila a asi každý měsíc jsem byla podle všeho těhotná. Tedka už to neřeším a je to lepší.
Sleduji jen ovulaci at si aspon načasuji mazlení, ale pokud nemámes přitelem chut,tak to nehrotíme ![]()
Jako včera,když jsem ovulovala. Ale dneska už do toho prásknem ![]()
já se snažím to neřešit, min tyden jsem zkousela ovu testy a byla tam jen mini carka. tak se snazime radeji vetsinou ob den
Prcíček píše:
já se snažím to neřešit, min tyden jsem zkousela ovu testy a byla tam jen mini carka. tak se snazime radeji vetsinou ob den
Ono je dobre si dělat těch testu vice, já testuji před ovulací každý den. Jelikož mám pravidelnou MS tak mi stačí dva testy. Když už nic, tak aspon přesne vím kdy mám čekat MS a aspon nestresuji ![]()
kdyby bylo na me tak testuju uz zitra