Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den všem. Cca před 14 dny jsem přišla o pannenství, den mě ještě bolelo v podbřišku, ale potom už dobrý. Teď mám týden do očekávané menstruace a už druhý den mě bolí v podbřišku a mám takový zvláštní pocit jít na malou, ale nic. Tak bych se chtěla zeptat je to normální? Nikdy předtím jsem neměla bolesti týden před menstruací, vždycky tak 1 den před. Nemůže to nějak souviset právě stim prvním sexem? Ještě se trošičku bojim, jestli třeba nemůžu být těhotná, protože jsme nepoužili bohužel žádnou ochranu.
Možná zánět močaku, těžko říct. Na tehotenske příznaky je ještě brzo, ale těhotná být samozrejme můžeš.
Tohle jsem přesně čekala… Jo prostě jsem byla blbá a skočili jsme na to nějak rychle.
Chtěla jsem slyšet názory od třeba zkušenějších a nějaký rady nebo prostě jen se slušně vyjádřit a říct co, si o tom myslí. A ne mi psát takový věci.. Jestli mám mozek atd. Je to maximálně ubohý.
Chtěla jsem slyšet jenom ostatní názory a vědět, jestli někdo nemá podobnou zkušenost. Jestli tyhle bolesti a pocit jít na malou někdo měl a třeba nebyl v jiném stavu. Nebo cokoliv jinýho.
Můžeš mít zánět močáku. Že se ti chce na wc a moc to nejde je typickým příznakem, navíc po sexu je to docela běžný problém. Těhotná být můžeš taky, příště se chraňte, ale těhotenství by nebylo tak brzo poznat na příznacích.