Bolesti u sexu

Anonymní
2.11.14 08:03

Bolesti u sexu

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, taky trpíte bolestí při sexu? Já u sebe poslední dobou pozoruji, že ač máme polohu jakoukoliv tak to dost bolí, s manželem jsme spolu 9 let celkem, nikdy jsem takové problémy neměla, ale poslední dobou to dost bolí a já se bojím co to může být :-(.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6512
2.11.14 08:10

Nejaka infekce? Např. kvasinky. Nech si udělat stěr na gynde… A nezapomeň, že je nutne prelecit i partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
2.11.14 08:10

Ahoj, měla bys jít k lékaři, může to být zánět, ale také endometrioza. Nemíváš velké bolesti při MS a MS silnou?

Nebo je to tím, že to „dře“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.14 08:18

@Pady2 při MS bolesti mám, naštěstí ji nemám nějak extra silnou, endometrioza mě už taky napadla, kamarádka na to trpí, a tež na to přišli díky bolesti u sexu… mě to právě bolí při nárazech do děložního čípku, zkoušeli jsme měnit polohy, ale moc to nepomohlo :-(

• Citovat
  • Upravit
6770
2.11.14 08:23
@Anonymní píše:
@Pady2 při MS bolesti mám, naštěstí ji nemám nějak extra silnou, endometrioza mě už taky napadla, kamarádka na to trpí, a tež na to přišli díky bolesti u sexu… mě to právě bolí při nárazech do děložního čípku, zkoušeli jsme měnit polohy, ale moc to nepomohlo :-(

No, stejně to endom. být nemusí. Jak tu psali, určitě si zajdi a nech si udělat i stěr z čípku, může to být zánět, vřídek, a kdo ví co, snad máš rozumného doktora.

Endometrioza se dá zjistit i z krve, potvrzuje se pak laparoskpicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.14 08:43

@Pady2 Doktor je naštěstí v pohodě, hned zítra se k němu cystám, tak snad se tomu příjde na kloub co to je…už loni jsem měla nález v děloze, šlo sice o polyp a masivní krvácení ale od té doby to není nějak moc ok…

• Citovat
  • Upravit
6770
2.11.14 09:16

Pokud máš za sebou nějaký zákrok, mohou to být i srůsty, které při sexu tahají. Doktor To určitě rozlouskne, tak hlavně, ať je to jen nějaká prkotinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
6.5.20 06:55

Obnova

Ahoj holky, vcera po sexu, hnus - desny bolesti, krece spodku, cipku, nebo jak bych to popsala :roll:
Mmnt. Chodím ke gynekologovi a řešíme :krvaceni mimo cyklus, po ms me ceka histereskopie tak uvidime, mysl8te, ze to muze souviset?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.5.20 07:46

Nedela to endometrioza takovy veci? Btw hysteroskopie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
6.5.20 21:19

@Tarjei to by na uz neviděl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie