Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejaka infekce? Např. kvasinky. Nech si udělat stěr na gynde… A nezapomeň, že je nutne prelecit i partnera.
Ahoj, měla bys jít k lékaři, může to být zánět, ale také endometrioza. Nemíváš velké bolesti při MS a MS silnou?
Nebo je to tím, že to „dře“?
@Pady2 při MS bolesti mám, naštěstí ji nemám nějak extra silnou, endometrioza mě už taky napadla, kamarádka na to trpí, a tež na to přišli díky bolesti u sexu… mě to právě bolí při nárazech do děložního čípku, zkoušeli jsme měnit polohy, ale moc to nepomohlo ![]()
@Anonymní píše:
@Pady2 při MS bolesti mám, naštěstí ji nemám nějak extra silnou, endometrioza mě už taky napadla, kamarádka na to trpí, a tež na to přišli díky bolesti u sexu… mě to právě bolí při nárazech do děložního čípku, zkoušeli jsme měnit polohy, ale moc to nepomohlo
No, stejně to endom. být nemusí. Jak tu psali, určitě si zajdi a nech si udělat i stěr z čípku, může to být zánět, vřídek, a kdo ví co, snad máš rozumného doktora.
Endometrioza se dá zjistit i z krve, potvrzuje se pak laparoskpicky.
@Pady2 Doktor je naštěstí v pohodě, hned zítra se k němu cystám, tak snad se tomu příjde na kloub co to je…už loni jsem měla nález v děloze, šlo sice o polyp a masivní krvácení ale od té doby to není nějak moc ok…
Pokud máš za sebou nějaký zákrok, mohou to být i srůsty, které při sexu tahají. Doktor To určitě rozlouskne, tak hlavně, ať je to jen nějaká prkotinka.
Ahoj holky, vcera po sexu, hnus - desny bolesti, krece spodku, cipku, nebo jak bych to popsala ![]()
Mmnt. Chodím ke gynekologovi a řešíme :krvaceni mimo cyklus, po ms me ceka histereskopie tak uvidime, mysl8te, ze to muze souviset?
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, taky trpíte bolestí při sexu? Já u sebe poslední dobou pozoruji, že ač máme polohu jakoukoliv tak to dost bolí, s manželem jsme spolu 9 let celkem, nikdy jsem takové problémy neměla, ale poslední dobou to dost bolí a já se bojím co to může být
.