Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem úplně vyždímaná. Jsem v 25tt a ve čtvrtek večer mě chytli strašné křeče do celého břicha a začal mě strašně bolet žaludek, ale tak, že jsem bolestí až zvracela. Začalo to asi kolem 18hod a přestalo ve 22hod nemohla jsem ani stát. Potom jsem se pozvracela a na chvilku to přestalo a já usnula. Stejně mě to celou dobu budilo ta nesnesitelná bolest. Od včerejška od rána mě bolí podbříšek jako menstruační bolesti chvíli míň a chvíli víc ale neustále a hlavně v klidu, když ležím. A ten žaludek. Nemohla jsem sníst nic kromě hovězího vývaru. A večer a v noci to opět začalo, bolest nesesitelná žaludku, do toho ty menstruační bolesti a zvracení. Skoro celou noc jsem nespala. Až teď k ránu jsem usnula. Teplá sprcha nepomáhá už lezu skoro po čtyřech. Včera gynekolog nebyl v práci, tak jsem šla k obvoďákovi ten mi řekl, že mi nic není. Tak já nevím co dělat. Večer se mi spustilo z prsou mlezivo a mám vyšší sekreci vodnatého výtoku. Jsem už úplně vyždímaná. Nevíte čím by to mohlo být? Nebo zda jste si některá tím neprošla? Jinak malá se hýbe pořád - ta snad nespí ![]()
@tynka23 zajeď si na pohotovost, nikdo ti tady neřekne co to je. Tam tě neodbydou uvidíš
Vubec si nedokazu predstavit, ze bych v tomto stavu tehotna nejela na pohotovost. Fakt, tohle uz pro me hranici s nezodpovedosti. Cekas, au z tebe to mimino vypadne nebo na co?
Ja bych jela na pohotovost. A nemuze to byt zlucnik? U zlucnukovehi zachvatu se zvraci.
Já jsem si volala na pohotovost a ty mi řekli že to bude nějaká viroza a pak nez pokladali telefon tak jsem slysela, jak mě říkal ale zase nějaká hysterická prvorodička. Prý kdybych měla počínající porod tak to mám v intervalech a ne celou dobu. Prý mám drzet dietu. Hlavně jsem před pár dny byla u gynekologa a ten říkal, že je vše v pořádku.
A není to otrava jídlem? Houby nebo něco takovýho? Každopádně bych utíkala na pohotovost.
Mam to same v 19tt pry je to zpusobeno rustem delohy a mimča a neda se stim nic delat jen vydrzet a modlit se at to nemam do porodu
@tynka23 píše:
Já jsem si volala na pohotovost a ty mi řekli že to bude nějaká viroza a pak nez pokladali telefon tak jsem slysela, jak mě říkal ale zase nějaká hysterická prvorodička. Prý kdybych měla počínající porod tak to mám v intervalech a ne celou dobu. Prý mám drzet dietu. Hlavně jsem před pár dny byla u gynekologa a ten říkal, že je vše v pořádku.
byla jsem u gynekologa na kontrole 7.2.2013 a VŠE bylo v pořádku… 8.2.2013 jsem porodila ve 27tt syna… já být tebou, bych nečekala na nic a jela na pohotovost. Radši zbytečně být za hysterku než riskovat…
@3HE píše:
byla jsem u gynekologa na kontrole 7.2.2013 a VŠE bylo v pořádku… 8.2.2013 jsem porodila ve 27tt syna… já být tebou, bych nečekala na nic a jela na pohotovost. Radši zbytečně být za hysterku než riskovat…
a věř, že se doktoři hodně divili!!!