3D ultrazvuk Praha - kam jít?

125
23.10.15 21:57

3D ultrazvuk praha kam jít

Ahoj mamči :mavam: chci se zeptat, kde jste byly v Praze na 3D ultrazvuku, a jaké s ním máte zkušenosti? jak se kde teď pohybují ceny, a jak dlouho trval? jsem ve 30tt, a chtěla bych ho ještě stihnout :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
903
23.10.15 23:03
@daydis2 píše:
Ahoj mamči :mavam: chci se zeptat, kde jste byly v Praze na 3D ultrazvuku, a jaké s ním máte zkušenosti? jak se kde teď pohybují ceny, a jak dlouho trval? jsem ve 30tt, a chtěla bych ho ještě stihnout :palec: :kytka:

já teda šla na Bulovku, ale mám za to že 3D se dělá jen do 28.tt…a stojí tam 500,–…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
23.10.15 23:08

My byli před dvěma lety v Podolí - http://www.upmd.cz/?… ale s dvojčaty, takže ceník odkazuji na současný - asi to bude těch 900 Kč - http://www.upmd.cz/?…. Ale i na jejich stránkách píšou - 26+0 až 30+0 s objednáním týden dva předem - doporučuji co nejdřív obvolat, jestli Tě ještě někde vezmou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
23.10.15 23:10

@šerifka mě právě na té bulovce řekli ať si zavolám ve 20.tt a že pak máme 8 týdnů na to ten ult udělat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.10.15 00:11

Neívm v Praze jsme nebyla, ale šal jsme se mrknout..a 3D udělají kdykoliv, když si ho ženská zapatí, tam jde jen o to že dítě už je dost velký, a nemusí to už bý úplně hezky vidět všechno, jak u menšího mimča.. ale pojud by na něm žeská trvala, a zaplatila si ho, tak myslím, že by jí ho udělali klidně v den termínu..pokud by byla ještě těhotná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
24.10.15 00:17

@daydis2 osobne doporucuji gennet na letne, doporucuji tedy rozmezi 25-28tyden ale neni duvod proc by vas nevzali :-) byly moc prijemny, trpelivy a muzete si vybrat zda chcete hodne fotek nebo fotku a video, dokonce vam na miste vytisknou celkem velkou fotku :-) my tam jdeme cca za 14dni jiz podruhe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
24.10.15 09:19

Také mohu doporučit Gennet na Letné. Byli jsme letos a vše bylo fajn. Mimčo se teda nechtělo nechat moc okukovat, takže jsem ho musela trochu motivovat chůzí do schodů a sušenkou. Nakonec se povedlo a na chvilinku se nám milostivě ukázalo. :D Slečna, co mi UTZ dělala byla moc trpělivá a měla snahu nám opravdu pár snímků obličejíku nějak udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
25.10.15 14:11

Slyším hodně chvály na ten Gennet, asi půjdem tam 8) a nevíte jak se tam pohybují ceny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
25.10.15 14:52
@daydis2 píše:
Slyším hodně chvály na ten Gennet, asi půjdem tam 8) a nevíte jak se tam pohybují ceny

kolem tisíci korun…já půjdu na bulovku, tam je též příjemná paní, a má na Vás vyhrazenou půl hodinku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
25.10.15 14:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat