Bolesti v podbřišku!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
23.6.13 10:37

Od skončení MS mám občasné silné bolení v podbříšku. MS mám poslední roky od vysazení HA nepravidelnou, někdy jsem to neměla třeba půl roku, tendle rok to vypadá že se to asi upravuje. Nedávno jsem MS dostala asi po necelých 3 měsících a to velmi silnou ale naštěstí jen 7 dní (posledně jsem měla asi 2× nebo 3× dlouhou 2týdny) ale od skončení mám skoro každý den silné bolení v podbříšku. Nevíte co by to mohlo znamenat? K dr. se chystám ale objednání tam trvá min. týden a chystám se tam volat v pondělí. Je to silná bolest jako před MS, někdy mě to přijde i jako takový tlak na dělohu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.9.17 14:40

Bolest v podbříšku

Ahoj holky,
Zkusím obnovit konverzaci už nějakou dobu mám bolest v podbřišku jako když bych měla dostat ms, ale nic kojim už 16 měsíců, beru kojící antikoncepci, cyklus je rozházený, takže vlastně vůbec nevím co by to mohlo být :/ od antikoncepce jsem teď měla měsíc a půl pauzu pro jistotu a teď tohle :( nevíte co by to tak mohlo být? Těhu. test jsem si dělala a negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27648
15.9.17 16:08

Když bereš antikoncepci tak jak můžeš mít rozházený cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.9.17 16:27

@ka2ka No to nevím prostě za tu dobu od 6nedělí jsem měla všeho všudy 2 krát ms nebo spíš slabé krvácení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27648
16.9.17 17:25
@misamesic píše:
@ka2ka No to nevím prostě za tu dobu od 6nedělí jsem měla všeho všudy 2 krát ms nebo spíš slabé krvácení

nerozumím ty nemáš ms v pauze mezi platíčky antikoncepce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.9.17 15:33

@ka2ka ne nemám beru ji nonstop je to kojící antikoncpce…akorát teď jsem ji na měsíc sama vysadila a teď začala zase brát a zrovna dnes mi začala dost silná ms. No nevím nevyznam se v tom :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí