Bolesti v podbříšku

Anonymní
20.6.10 16:10

Bolesti v podbříšku

Ahoj,
chci se zeptat, mám bolesti v podbříšku, ale na pravé straně a tady když si pročítám příspěvky, tak každá máte bolesti na levé straně . . . (těhotenství nemám ještě potvrzené, jen mám tušení a bolest v podbříšku beru jako jeden z příznaků). M.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
297
20.6.10 16:18

ahoj, myslím, že každá to má jinak.Nemůžeme to mít všechny na levo :wink: každá má jiné příznaky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
20.6.10 17:06

Já měla v těhotenství bolesti většinou pouze napravo…ale jako jeden s příznaků ranné fáze bych to určitě nebrala :wink:

• Citovat
  • Upravit
1265
20.6.10 21:55

to muže být cokoliv :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
3.7.10 17:26

Ahojky, myslím, že je to jedno, na které straně tě pobolívá, nemůžeme to mít švechny stejné, když jsme každá jiná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.12.18 16:04

Bolest v podbřišku

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli by to mohlo být těhotenství… od léta se s přítelem pokoušíme o mimčo, asi dva týdny mě píchá v podbřišku, nejdřív v pravo ( to jsem měla strach že je to slepák, ale přešlo to samo) ted zase par dní v levo, někdy vůbec… k tomu mám už dva týdny natelká a bolavá prsa, zhoršuje se to… MS mam mít až v druhé půlce příštího týdne, takže na test je brzo… jen mi to pořád vrtá hlavou, jestli je něco špatně, nebo právě dobře ;-) .
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky