Normální těhotenské příznaky?

2789
19.6.10 16:30

Normální těhotenské příznaky?

Ahoj,jsem tu nová,tak ještě pořádně nevím,jak to tu chodí,tak se omlouvám,jestli jsem založila nějaké téma,které už tu je.Chtěla bych se zeptat na prvotní příznaky těhotenství,sice už jedno dítě mám (2 roky),ale tohle jsem u něho,když jsem byla na začátku těhu vůbec neměla,tak mě to zaráží a mám strach z mimoděložního!Poslední MS byla 17.5,takže jsem podle internetové kalkulačky asi ve 4-5tt,těhotenský test pozitivní.Pobolívá mě dole v podbřišku a někdy tak jednou dvakrát za den mě na levé straně vystřelí-jakokdyby křeč,ani pohnout se nemůžu,jak to bolí,ale během půl minutky to přejde,stávalo se to některé z vás?Může být i třeba citlivější děloha,jelikož první šlo na svět císařským řezem,že to teď třeba více bolí?K dr jdu 2.července!A ještě jaké jsou příznaky mimoděložního těhotenství?Jsem asi moc přecitlivělá,ale mám strach,aby to nebylo něco vážnějšího :-( !?Moc děkuji za rady,krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
19.6.10 16:35

me take bolelo vice na leve stzrane a mimi je vdeloze,treba ji mas citlivejsi :lol: jako ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21617
19.6.10 18:29

neboj, mě takhle ze začátku taky dost píchalo na jedné straně a vše úplně v pořádku. pokud by se k tomu přidalo špinění, tak bych teda jela okamžitě. ale jinak to jsou úplně normální příznaky ;-) a moc gratuluji k těhotenství!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
19.6.10 20:49

ahojky, já tohle měla taky a vlastně mám občas i teď. Ty bolesti budou spíš jak se natahujou vazy, někde jsem dokonce četla, že většina žen má na levé straně ten vaz trošku kratší tak je víc napínaný a víc to pak bolí :nevim: pokud nekrváciš, tak bych řekla že to bude v pohodě :wink: mimísek si dělá jen místečko. Přeju hodně štěstí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
19.6.10 21:12

Ahoj,já jsem na začátku těhu měla takové bolesti jako bych měla dostat MS a do teď mě občas píchá na levé straně.Jsem ve 23tt,takže neměj strach,je to úplně normální.Pěkné těhulkování. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
20.6.10 06:40

ahoj,děkuji.Uklidnili jste mě,jsem ani nekrvácela,ani nešpinila,tak snad to budee dobré!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.7.19 08:45

Taky mě občas někde pichne a i v okolí pupiku, a to jsem těhotná poprvé :nevim: holky jinak je normální ze jsou dny kdy mě bolí prsa, natahuje mě od zaludku(nikdy nezvracim) a cítím se jak po mejdanu a další den třeba mi není vůbec nic? Žádná nevolnost, bolest hlavy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
30.7.19 09:01

@Helene7 lepsi nez aby si nonstop zvracela ne :) Je to v pohode, uzivej si to a neplas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí