Těhotenství nad 35let

19.6.10 10:17

těhotenství nad 35let

Je tu nějaká nastávající maminka čekající první miminko, starší 35 let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6473
19.6.10 11:19

Ahoj,ještě nečekám ale moc si přeju.V pondělí jsem byla na první IUI tak ted čekám a doufám… :andel: .Je mi 35let a mám už jednu dcerku,která se podařila přirozenou cestou po 6ti měsících snažení,ale druhý ne a ne. :zed: Tak sned lékařské popstrčení pomuže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
19.6.10 12:32

Ahoj, já čekám svoje první podle propočtů se nám podařilo na při oslavách 35 narozenin :-D . Teda mých přítel je starší ale narozky máme 2 dny od sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.10 15:42

Ahoj

Můžu se Tě zeptat, jak dlouho jsi těhotná a jak se cítíš? Mně je 36let, nyní 29tt a téměř od začátku nic nedělám, nikam nechodím a většinu času proležím.Užívej si a měj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.10 15:47

Ahoj

Tak držím palce a až budeš vědět, budu ráda, když se ozveš.Já jsem 29tt a téměř si těhot, neužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.6.10 17:33

Děkuju,snad to brzy vyjde,čekáme už dlouho…Tobě přeju at ti je líp :palec:.Já při prvním těhotenství :poblion: až do pátého měsíce…a záda ty mě teda bolely,doktorka mi vysvětlovala že je to od toho jak se roztahuje pánev :roll:.Ke konci těhotenství mě bylo ale relativně dobře,kamarádkám pálila :cert: žáha,to mě zas ne.Ale mysli na to,že ti to stojí za to vydržet ty neduhy a za čásek budeš mít doma :andel: .Tak at ti je líp :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
20.6.10 09:24

Ahoj, já jsem teprve cca 12 tt. Zatím mimo větší únavy funguju úplně normálně. Doufám že to tak ještě nějaký ten týden vydrží :-) . Ty už to máš za chvíli a můžeš se těšit na broučka já mám ještě všechny testy a vše před sebou tak snad ale vše dopadne dobře a pak si budeme užívat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.6.10 09:40

Ahoj,
dcerka tedy už třetí se mi narodila v říjnu a v lednu mi bylo 35 let.Těhotenství probíhalo dobře,cítila jsem se fajn.Jen porod byl nějak víc únavný než když jsem měla své dvě holky (ve 24 a 26 letech).Prostě jsem už zapomněla jaké jsou porodní bolesti :think: :mrgreen: .Po porodu nastaly porodní komplikace,měla jsem přirostlou palcentu k děloze,ne a ne se pustit.Nakonec udělali revizi dělohy,ztratila jsem skoro litr krve.Nevím třeba je to blbost,ale přičítám to mému věku a i třetím porodem.Po porodu mi zjistili problém se zády a přestala mi fungovat štítná žláza…Ale i tak ničeho nelituji a klidně bych do toho šla znova.Navíc každá ženská je jiná.
Takže držím všem palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.10 09:59

Ahoj

Tak hodně krásných chvil,ať vás nic netrápí a mějte se fajn. Já se trápím celé těhot., nic nedělám a je to úmorné. Skoro každý mně říká, že těhot. je nejkrásnější období, tak pro mě určitě ne.Těším se na konec srpna, to už by mimi mělo být na světě a i když mě čeká spoustu práce, tak snad i radosti a doufám, že mně bude lépe než celé tyto měsíce. Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.10 10:03

Děkuju

Pro mě jsou tyto měsíce a týdny děsné a určitě ne krásné, jak se občas někde píše nebo říká. Pobyla jsem si v nemocnici,dvě ošklivé chřipky, nemocné zuby na Velikonoce a teď od 20tt mně tvrdne břicho a mám nízko položenou placentu a posunuje se na horu jen hodně pomalu.Děs.Měj se hezky a ať se daří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.10 10:05

Ahoj

Užívej si už teď, když můžeš a je Ti dobře. Všechny obvyklé testy jsou rychlé a určitě dopadnou dobře. Měj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí