Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je tu nějaká nastávající maminka čekající první miminko, starší 35 let?
Ahoj,ještě nečekám ale moc si přeju.V pondělí jsem byla na první IUI tak ted čekám a doufám…
.Je mi 35let a mám už jednu dcerku,která se podařila přirozenou cestou po 6ti měsících snažení,ale druhý ne a ne.
Tak sned lékařské popstrčení pomuže.
Ahoj, já čekám svoje první podle propočtů se nám podařilo na při oslavách 35 narozenin
. Teda mých přítel je starší ale narozky máme 2 dny od sebe ![]()
Můžu se Tě zeptat, jak dlouho jsi těhotná a jak se cítíš? Mně je 36let, nyní 29tt a téměř od začátku nic nedělám, nikam nechodím a většinu času proležím.Užívej si a měj se
Tak držím palce a až budeš vědět, budu ráda, když se ozveš.Já jsem 29tt a téměř si těhot, neužívám.
Děkuju,snad to brzy vyjde,čekáme už dlouho…Tobě přeju at ti je líp
.Já při prvním těhotenství
až do pátého měsíce…a záda ty mě teda bolely,doktorka mi vysvětlovala že je to od toho jak se roztahuje pánev
.Ke konci těhotenství mě bylo ale relativně dobře,kamarádkám pálila
žáha,to mě zas ne.Ale mysli na to,že ti to stojí za to vydržet ty neduhy a za čásek budeš mít doma
.Tak at ti je líp ![]()
Ahoj, já jsem teprve cca 12 tt. Zatím mimo větší únavy funguju úplně normálně. Doufám že to tak ještě nějaký ten týden vydrží
. Ty už to máš za chvíli a můžeš se těšit na broučka já mám ještě všechny testy a vše před sebou tak snad ale vše dopadne dobře a pak si budeme užívat ![]()
Ahoj,
dcerka tedy už třetí se mi narodila v říjnu a v lednu mi bylo 35 let.Těhotenství probíhalo dobře,cítila jsem se fajn.Jen porod byl nějak víc únavný než když jsem měla své dvě holky (ve 24 a 26 letech).Prostě jsem už zapomněla jaké jsou porodní bolesti
.Po porodu nastaly porodní komplikace,měla jsem přirostlou palcentu k děloze,ne a ne se pustit.Nakonec udělali revizi dělohy,ztratila jsem skoro litr krve.Nevím třeba je to blbost,ale přičítám to mému věku a i třetím porodem.Po porodu mi zjistili problém se zády a přestala mi fungovat štítná žláza…Ale i tak ničeho nelituji a klidně bych do toho šla znova.Navíc každá ženská je jiná.
Takže držím všem palce ![]()
Tak hodně krásných chvil,ať vás nic netrápí a mějte se fajn. Já se trápím celé těhot., nic nedělám a je to úmorné. Skoro každý mně říká, že těhot. je nejkrásnější období, tak pro mě určitě ne.Těším se na konec srpna, to už by mimi mělo být na světě a i když mě čeká spoustu práce, tak snad i radosti a doufám, že mně bude lépe než celé tyto měsíce. Ahoj
Pro mě jsou tyto měsíce a týdny děsné a určitě ne krásné, jak se občas někde píše nebo říká. Pobyla jsem si v nemocnici,dvě ošklivé chřipky, nemocné zuby na Velikonoce a teď od 20tt mně tvrdne břicho a mám nízko položenou placentu a posunuje se na horu jen hodně pomalu.Děs.Měj se hezky a ať se daří
Užívej si už teď, když můžeš a je Ti dobře. Všechny obvyklé testy jsou rychlé a určitě dopadnou dobře. Měj se