Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky.
Ráda bych se Vás zeptala, zda někdo chodíte v těhotenství cvičit někde na Praze 5 nebo v centru Prahy?
jsem v 17týdnu a začínám uvažovat, že bych asi měla něco dělat, nejvíce by mi vyhovovalo cvičení na balonech.. určitě nechci cvičení kombinovat s předporodním kurzem, na ten půjdu (jestli vůbec) do porodnice..
na netu je strašně moc různých nabídek, ale radši bych si našla něco na osobní doporučení maminek, které jsou spokojené..
jo a pracuju, takže ideálně cvičení, které je v rozumné době pro pracující (17:30 a déle).. ![]()
díky za tipy!!!!! ![]()
Chodila jsem do Studia pro ženy k Magdaleně Mikulandové, je to Vodičkova ul.
www.studioprozeny.cz
Bohunko dík, tam jsem se dívala, trošinku dražší,ale fajn..
nakonec mě v mé domovské diskuzi poradila jiná nastávající maminka www.klub-slunecnice.cz a vypadá to opravdu dobře, tak do toho možná půjdu! ![]()
Já jsem chodila do klubu Slunečnice (http://www.klub-slunecnice.cz/…tehotne.html). Bylo fajn, že tam dělají i masáže.
Já hodila na smíhov do Holmesplace na gravidjogu. je tam odpoledne ještě cvičení pro těhotné. byla jsem jednou. doela fajn, ale čas mi nevyhovoval. já byla zvyklá hodně sportovat před těhotenstvím, jako těhotná jsem spíš pokračovala s „normálním“ cvičením. Na ty těhotenské jsem začala hodit až když to jinak fakt nešlo okolo toho 30tt. Je to spíš takový relax a protažení.
Já rozhodně nedoporučuji. Lekce, které jsou na rozvrhu kolikrát neplatí, protože „není zájem“, což je v podstatě něco jako klamavá reklama a cvičitelky nedodržují čas - odchází o 10 min dříve (stalo se 1×, ale znovu na tu hodinu nepůjdu, protože paní prý takto potřebuje odejít každou středu) nebo začnou o 5 minut později…