Prosim poradte

15
19.6.10 01:39

prosim poradte

dobry den,prosim vas o radu..Minuly rok v breznu jsem potratila,proc to se nevi od te doby mam spatne svedomi jestli sem neco nezanedbala..Ted jsem znovu tehotna je to uplne na zacatku,tak vas prosim o vase zkusenosti jak si to miminko v sobe udrzeet.moc dekuju lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1984
19.6.10 07:53

Ahoj.Tak tohle ti nikdo neporadí.I můj gynekolog mi říkal,já mám taky dceru těhotnou a bohužel nemůžu nic.Prostě příroda rozhodne.Určitě netahat těžký věci,nepít alkohol,nekouřit,nepřetěžovat se,nejíst výrobky nevhodný pro těhotný atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
19.6.10 07:58

Ahoj, mám po 2 potratech a teď jsem také znovu těhotná. Doktora můžeš požádat o Utrogestan a jinak se řídit tím, co psala Notingn. Hlavně se nenervuj.Držím pěsti, ať máš pohodový těhu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
19.6.10 11:08

AHojky,

my jsme o miminko přišli před dvěma lety ve 23.tt, teď jsem znovu těhotná a můžu ti poradit leda to, co aplikoval můj gynekolog na mě. Napsal mi od úplného začátku rizikové těhu, takže jsem doma. Doporučil mi vitaminy Femibion, jelikož jsou prý nejlepší na trhu, dle jeho zkušeností. Nesměla a nesmím nic zvedat, mám zakázané od začátku domácí práce, sprchuju se jen vlažnou vodou, protože teplejší voda zvyšuje zpočátku až do určitého týdne riziko potratu, musela jsem vyřadit z jídelníčku věci jako celer, bylinky a pod. No a brala jsem taktéž Utrogestan, ale je to spíš jen doplněk. JInak mi taky doporučil Ascorutin, abychom snížili riziko možného krvácení. Jsou to spíš rady pro jistotu, nic na 100%, ale fungují. Začínám už 25.tt a vše probíhá v pořádku, malá se má dobře. Nejdůležitější je omezit stres, který je na začátku těhu dost nebezpečný. Hoď se do klidu, vitamínkuj, relaxuj a užívej si to. Když to malé bude cítit, že se máš fajn, bude mu mnohem líp a bude růst jako z vody :-) Věř mi, já jsem si před otěhotněním musela utřídit myšlenky a vyrovnat se s tím, že riziko je, ale brát to tak, že se to taky stát nemusí. Hodně odpočívej a uvidíš, že to uteče hrozně rychle a narodí se ti zdravé miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí