Bolesti břicha

36
20.6.10 11:43

bolesti břicha

Dobrý den, jsem 13+5tt a začlo mě pobolívat v podbříšku a tak občas píchne na levé straně jak u vaječníku a připadá mi, že mi spadlo břicho.Ta bolest není nějak veliká, ale trochu mě to zaraží a bojím se zda se něco neděje.Může se něco dít špatného?Diky za odpovědi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
297
20.6.10 11:47

Ahojky, je to tvoje první těhotenství? já jsem jen slyšele, že ty bolesti v podbřišku jsou v pořádku, že je to tím jak se natahují vazy u dělohy, tím jak se zvětšuje. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
20.6.10 11:50

ahoj, prave tna tohle jsem se chtela zeptat taky..picha me v podbrisku jako by uprostred ne na strane a poboliva, stane se to treba nekolikrat za den. Ale neni to kazdy den. A kdyz vecer vstanu a jdu na wc tak me bolelo v podbrisku pri chuzi. tak nevim jestli je to rozpinanim delohy nebo ne, asi si radeji zajdu k doktorce. Taky me v noci chytaji krece do lytek. Slysela sem zas ze to muze byt nedostatkem horciku, co myslite?? dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
20.6.10 12:13

ahoj Iwi s těma lítkama je to nedostatek hořčíku. K doktorce si zajdi určitě, člověka to vždycky uklidní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
20.6.10 12:23

Ahojky holky,

tak tohle moc dobře znám. Ve 14.tt mě to začalo zlobit přesně jak to popisujete. Jelikož jsme o první miminko přišli, tak jsem okamžitě běžela na pohotovost a doktor mě uklidnil, že je to v těhu normální a nemám se čeho bát. Prostě těhu bolí, věřte mi. Jsme teď 25.tt a ty bolesti jsou někdy horší a horší. Uklidněte se, pokud nekrvácíte, tak jsou ty bolesti naprosto v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
20.6.10 12:33

A co to spadlé břicho? Je to možné že se mi trochu zmenšilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
20.6.10 12:39

Neboj se, to je taky normální, někdy se to stává. Mě spadlo asi v 16.tt a pak se to zase dalo dokupy. Vůbec se nestresuj, miminku to nedělá dobře. Pkud by byli bolesti toho bříška nesnesitelné, tak mi dr. dovolil po tom 13.tt už i Paralen během dne, tak bych zkusila tohle. A hrozně pomohly kratičké procházky a odpočívání. Já jsem k tomu pak měla i bolesti kyčlí a to mi zůstalo. Malá si mi zasedla vlevo na nervově cévní svazek a tak mě břicho a nohy bolí tak neskutečně, že je to někdy na zbláznění. Dokonce jsem nemohla několik dní ani pořádně chodit. Věř mi, je to vážně v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21610
20.6.10 15:45

iwy na bolesti lítek pomůže Calcium. mám s tím taky prolémy a tohle mi doporučila obvoďačka. s hořčíkem v těhotenství opatrně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
20.6.10 17:31

luciashek doufam ze mas pravdu, byla jsem pred 5-ti dny na kontrole a rikam si ze kdyby se ji neco nelibilo tak by to rekla, ale rekla jen ze je vsechno v poradku i ze mi vsechno vyslo dobre,vsechny testy a td a na mimi taky koukala a v pohode. Asi to k tomu teda patri jak to tady ctu, kdyz si tehotenstvi prozivam poprve tak vubec nevim co se muze dit a co ne. a dekuju za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
20.6.10 22:17

Iwi, opravdu se neboj. Pokud nekrvácíš, tak je vše normální a bohužel těhotenské :-D J8 už si říkám, aby to uteklo. Teď mě zlobí krční páteř, se kterou mám problémy už dlouho, takže děsný bolesti hlavy jsou na denním pořádku a k tomu ten nesnesitelnej pocit, jak ti rychle tepe srdce, no hrůza. Tlak mi lítá jak na houpačce - když se hýbu, tak je okolo 125/70, ale jakmile jsem v klidu, tak mám 90/60, apod. Hezky si užívej těhu a neboj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí