Bolesti v podbřišku, cysta

461
1.11.18 19:49

Já jsem cystu měla, jak velkou nevím ale taky nebyla velká a dr mi řekl že praskne sama. Napsal mi antikoncepci a měla jsem počkat. Prasknutí jsem vůbec necítila, bylo to pak jako silnější menstruace. Antikoncepci jsem měla brát půl roku a pak vysadit když nebudou žádné problémy. Nato jsem druhý měsíc otěhotněla ;-) takže myslím že se nemáš čeho bát a držím palce aby to i u tebe bylo tak snadné jako u mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19986
1.11.18 21:04

@Nikol204 já na cysty trpím už roky. 33mm nic není a prasknutí tak malé cysty jsem ani necítila. Bolest jsem cítila až u větších cyst. Na operaci jsem šla s cystou která měla přes 10cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
5.11.18 13:33

Ahoj,já měla cystu na vejcovodu velkou asi 12-13cm,nevím přesně a musela jsem na operaci.U ní mi zjistili ještě další gyn.problém a to neprůchodnost vejcovodů.Snažili jsme se zrovna o miminko a nešlo to.Pak to vyřešilo umělé oplodnění a mám doma už skoro 5-ti letého lumpa.Další mimčo přislo přirozeně a to mi říkali,že jsem neplodná na 99%:-)Ty se ale neboj,jsi mladá,tak malá cysta sama odejde a otěhotnění taky přijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí