Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
ahoj maminy, jdu k vám pro radu
posledních pár dní mě bolí, teda spíš pálí, za krkem. není to úplně klasická bolest zad, ale takové to pálení jako když nosítě třeba dlouho batoh na zádech. neznáte nějaký cvik co by na tu bolest (pálení) pomohl? to pálení se nejčastěji objeví, když třeba pracuju na PC a nebo nosím dítě v šátku ![]()
Ahojky nemáte někdo zkušenosti co by to mohlo být? Jak začít. Chodím k neurologovi skrz bolesti hlavy. podle dr krční páteř. Ve čtvrtek jdu na ct protože mě k tomu šumí v hlavě, mrtví ruce a nohy. Jenže včera mě začali strašně bolet záda v bedrech a k tomu úplně mrtvit nohy. Volala jsem na pohotovost a prý si mám vzít prášek a dojít k dr. Jenže se ještě přidalo bolest žaludku. Zítra jdu na preventivní, ve čtvrtek na ct a v patek k neuro. Ale nevíte co by to mohlo být ať se na to můžu připravit?
@EvaG mě když začne bolet hlava, tak mi ochrne půlka těla, vypadám jak kdybych měla mrtvičku. Všechny tyhle vyšetření jsem si prošla a nakonec jsem se dozvěděla že asi migréna. Prášky na migrenu drahý jako prase, takže si tak vesele žiju závislá na brufenu. Držim palec ať dopadneš líp ![]()