Pocit únavy - jak s ním bojovat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
48576
19.9.10 09:18

unava

Ahojky.
V poslední dobou pocituju že jsem pořád unavená.Dítě začlo školkovat,máme režim který jse už dlouho neměla a místo abych pracovala když malej jde do školky tak usnu a spim a spim.
Do školky šel abych se konečně mohla věnovat práci a místo toho abych se jí věnovala tak se jenom povaluju a nedokážu vubec vstát a nebo něco udělat.
Přijde mi že jsem nonstop unavená a přitom se vyspim dost.
Neexistují nějaké vitamíny či léky a nebo něco co mě nastartuje a nebudu pořád taková chcíplotina?Jsem opravdu lemra líná a nikdy jsem taková nebyla
Máte s něčím zkušenosti?Jak bojovat s leností a unavou?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
19.9.10 09:24

Radu nemám, ale jsem to stejné, od porodu…mám normálně mikrospánek, sedím a najednou usnu, ale jakmile si lehnu, že budu spát, tak to nejde :nevim: taky jsem chtěla nějaké vitamíny, ale v lékárně mi řekli, že nic takového není, jediné co mi doporučili byl koenzim Q10, nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
19.9.10 09:35

Měla jsem hroznou únavu,nebyla jsem schopná skoro ničeho,pořád jsem spala.Ani jsem na nic neměla sílu a náladu.Nakonec se zjistily chlamydie pneumonie.Přeléčily se a je ze mě úplně jiný člověk :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.9.10 09:36

Tak ten mikrospánek mám také.Normálně sedim a po chvilce se probudim a zjistim že spim :lol: a přitom jsem opravdu vyspalá dost.
Zkoušela jsem i energetické nápoje,ale to bych musela pít nonstop :lol: a nějak mi přijde že jsem po nich přibrala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.9.10 09:37

Lasičko a měla jsi nějké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
19.9.10 09:41

Podle toho, co jsi tady nedávno psala, nemohlo by to ve Tvém případě být spíš psychického původu…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.9.10 09:48

Pokud je to az po nastupu ditete do skolky, tak bych tipla, ze telo si zkratka vybira vsechny resty i s uroky, preci jen deti si vyzadaji spoustu energie, jak te fyzicke, tak psychicke.
Nechala bych nejakou dobu telo odpocinout a pak je asi nejlepsim lekem pohyb :nevim: Preci jen s ditetem za zadkem se clovek dost hybe, drzi si tim tlak v nejake norme… Co treba pravidelne poradnou prochazku na cerstvem vzduchu? Heky ostrym tempem :lol:

Predpokladam, ze tehotna nejsi :wink: tam by byla pricina jasna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.9.10 09:48

Bohunko to si právě nemyslim.Jsem v dobré náladě,ba naopak sama cítím jak je mi dobře.Žádné scény a ani hysteráky nemám a ani mě už netrápí noční můry a co jsem si celej život přála mi vyšlo tak si myslim že bych spíš měla být nabuzená :lol:
Psychicky jsem živá až až ale tělo mě nějak neposlouchá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.9.10 09:52

čiči asi máš pravdu,jakmile se hýbu tak jsem živá,ale problém je se rozhýbat :lol: .Prostě se nedokážu donutit a jakmile si někam sednu,tak čumim do blba :lol:
Těhotná nejsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
19.9.10 09:53

Měla jsem kašel.A kamarádka zase bolesti kloubů,ta nekašlala vůbec.
Bála jsem si i sednout,abych neusnula.Cestou z práce jsem myslela jen na spaní-tak jak jsem byla,v riflích,pomalu i s kabelkou na rameni jsem vlezla do postele a spala.Nepotřebovala jsem ani zatáhnout,či zavřít dveře,aby nikdo nerušil.Třeba 2-3 hodiny.O víkendu také.Nebyl snad den,kdy bych nemusela spát-přitom v noci jsem spala dost hodin.A hlavně-dřív jsem jezdila na kole,šlapali jsme pochoďáčky a nyní jsem nezvládala nic,ani třeba 2 km,to jsem myslela že nevydržím.A rok předtím 30 km v pohodě.
Kamarádka,se kterou jsem pravidelně jezdila na kole,tak říkala,že je hrozně moc unavená.A začaly jí bolet kolena.Poradila jsem jí,aby si nechala vyšetřit chlamydie,že jsem si podobným trápením prošla.A potvrdily se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.9.10 09:58

teda lasi to jsi mě nahlodala.Já taky pokašlávám a bolí mě občas noha,občas ruka a třeba běžet je pro mě uplně utrpení :lol: .Chodíme každej den s malim kopat do balonu(rodiná prokletí každej v rodině musí být fotbalista:-))) a já normálně ani nepopoběhnu.Poskočim jak koza a jsem k.o.
Lasi ty testy se musí dělat nějaké speciální nebo se to pozná s cytologie?Jdu příští týden na kontrolu po porodu :lol: (ještě sem se tam nedostala za ty 3 roky :oops:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
19.9.10 10:00

Kamčo, já bych určitě o té únavě řekla doktorovi (asi praktickému). Já jsem taky pořád unavená, ale já v noci spím hodně přerušovaně a moje potřeba nočního spánku rozhodně není uspokojená, takže čekám na období, kdy budem spát celou noc :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.9.10 10:09

hkac tak to tě lituju.to já naštěstí nikdy nezažila,malej je spáč :lol: ,ale dokážu si to představit proto že když jsem dělala noční tak jsem spala 10 minut,pak někdo přišel a musela jsem vstát a takle jsem prospala a probděla pulku noční :lol: .

S praktickým doktorem nemohu počítat.Bohužel ví co se u nás stalo a jediné co by ona předepsala je antibiotika(dává na vše) a nebo by mě poslala na psychiatrii :lol: .Ona je tam pečená vařená a tak tam také všechny kterým se něco stalo posílá :lol:

Na gynekologii to ale povim :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.9.10 10:12

Chlamidie se dela z krve, mela jsem ji, u me se teda neprojevovala unavou, ale bolest kloubu, kosti a neustale prujmy, jakmile jsem pozrela teple jidlo, tak jsem do 10min sla a kdyby nebyl zachod, tak by si to telo zaridilo po svem :oops: Brala jsem mesic atb, to byl zahul, samozrejme kvasinek jsem mela silene, ale pomohlo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
19.9.10 10:33
Kamča.dalmatinka píše:
Ahojky.
V poslední dobou pocituju že jsem pořád unavená.Dítě začlo školkovat,máme režim který jse už dlouho neměla a místo abych pracovala když malej jde do školky tak usnu a spim a spim.
Do školky šel abych se konečně mohla věnovat práci a místo toho abych se jí věnovala tak se jenom povaluju a nedokážu vubec vstát a nebo něco udělat.
Přijde mi že jsem nonstop unavená a přitom se vyspim dost.
Neexistují nějaké vitamíny či léky a nebo něco co mě nastartuje a nebudu pořád taková chcíplotina?Jsem opravdu lemra líná a nikdy jsem taková nebyla
Máte s něčím zkušenosti?Jak bojovat s leností a unavou?
Děkuji

Ahoj! Já jsem taky skoro pořád unavená, moje mamka mi poradila brát hořčík (koupila jsem si Magnex), ten je na únavu a na stres (mám dvě děti a dost mě vysilují :-) )

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex