Test protilátek TBC

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.9.10 21:25

Test protilátek TBC

Ahoj holky.V mém okolí se objevila TBC a jelkož máme malé miminko šupajdili jsme hned na plicní,kde nám udělali test protilátek.Příteli ani malému se po vpichu nic neudělalo a já tam mám okolo flek veliký jako 5 ti koruna.Tak mám celkem strach,jestli jsem to nakonec nechytla :cry: prosím poraďte.Jinak mi nic není,žádný kašel nic

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
19.9.10 08:43

Ahoj. Jestli si to dobře pamatuju, tak bych řekla, že naopak právě ty máš dost protilátek a komu se neudělá reakce v místě vpichu, dost protilátek nemá. Nevím, jaká je hraniční hodnota, ale myslím, že já měla na VŠ 7mm a stačilo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
21.9.10 19:49

Tubery se neboj. Musela by jsi být s tou osobou hodně v blízkosti a žít s ní, těžko se to dá chytnout. A i kdyby jo,tak to můžeš přejít jako zánět prudušek, nebo něco podobného. A ani nebudeš vědět, že jsi měla TBC. Rozhodně se toho neboj. Zdravé tělo si s tuberou poradí. Mám s tím zkušenosti :-) . Ale taky bych řekla, že ty protilátek máš dost a oni ne. Takže je asi přeočkujou. Mýho syna a manžela přeočkovávali kůli mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
3.4.13 23:16

tbc a tehotenstvi

Dobry den.Mam velkou prosbu o odpoved. Chodim na castecny uvazek do nemocnice, kde pracuji jako zdrav. sestra(jinak na rodic. dovolene).Nyni po nekolika mesicich se ukazalo, ze jeden z nasich byvalich pacientu mel TBC.Mam strach, potoze jsem teprve pred par tydny zjistila, ze jsem v jinem stavu. Pokud jsem se nakazila, bylo to pred pocetim. Prosim o radu, jak v tomto pripade postupovat.Moc dekuji za odpoved! S pozdravem S.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex