Pocit únavy - jak s ním bojovat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
19.9.10 11:12

Kamčo napadly mě různé varianty.
Chlamidie nejsou nemožné - měla je maminka ( ptačí formu) - bolest kloubů, nemohla ani spát jak to bolelo.
Lepší vyšetření jí udělali až na imunologii a léčila to několik týdnů. Je to svinstvo a přitom tak běžné - bohužel praktičtí lékaři se tomu moc nevěnují.
Pak mě napadl ten změněný režim - sice to zní divně, ale možná ta změna tě zaskočila a bude trvat déle, než si na nové „časy“ zvykneš a zatím tě to vysiluje.
A nakonec mě napadlo, že tě sebralo ( podvědomně), že šel tvůj prcek do školky - vím jaké to je - máš ho pořád a najednou je x hodin pryč..je to trochu náročné pro maminky více kolikrát než pro děti..

Myslím, že pořádným rozborem krve nic nezkazíš a budeš moudřejší..
Ps. Chlamidie měla teta i na plicích a na srdci, není to legrace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
19.9.10 12:27

Kamčo,chlamydií je více druhů.Pohlavní dělají výtoky…ale toto jsou chlamydie pneumonie.Ty se dají vyšetřit jedině z krve.A bohužel předem upozorňuji na to,že se zpočátku setkáš s nepochopením.Za prvné mnoho lékařů o tom ani neví,nepomýšlí na ně.Za druhé ani nevědí,jaký je cyklus,že žijí uvnitř buněk,že ATB je nutno brát dlouohdobě…A hlavně-obděr je drahý jako náklad na ambulanci.Takže ho nechtějí dělat.Mě ho nakonec provedli na infekční ambulanci-už jsem opravdu byla v koncích a nevěděla co dál.Jinak pokud by si je chtěla nechat sama vyšetřit,tak moje mamina si ho platila v laborce sama.Stojí cca 1500,– a za to jí to stálo.Někdy opravdu nezbyde nic jiného.
Přenáší se většinou od ptáků-mají chlamydie běžně v trusu,jim to nic nedělá…ale jejich výkaly uschnou a když je vítr,nebo se zametá,tak se v malých částečkách dostanou do vzduchu a my je vdechneme.Když je imunita silná,tak se s tím tělo popere a neonemocníme.Ale v případě nějakého vyčerpání,nemoci,oslabení organismu se chlamidie začnou v těle množit.
To co způsobují,co všechno z nich může při neléčení být,to je děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
19.9.10 12:30

http://www.chlamydie.info/

mrkni na tento odkaz,je tam o chlamydiích napsáno hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
19.9.10 16:26

mně na únavu pomáhá změnit jídelníček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
19.9.10 18:34
xzuzkax píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Ahojky.
V poslední dobou pocituju že jsem pořád unavená.Dítě začlo školkovat,máme režim který jse už dlouho neměla a místo abych pracovala když malej jde do školky tak usnu a spim a spim.
Do školky šel abych se konečně mohla věnovat práci a místo toho abych se jí věnovala tak se jenom povaluju a nedokážu vubec vstát a nebo něco udělat.
Přijde mi že jsem nonstop unavená a přitom se vyspim dost.
Neexistují nějaké vitamíny či léky a nebo něco co mě nastartuje a nebudu pořád taková chcíplotina?Jsem opravdu lemra líná a nikdy jsem taková nebyla
Máte s něčím zkušenosti?Jak bojovat s leností a unavou?
Děkuji
Ahoj! Já jsem taky skoro pořád unavená, moje mamka mi poradila brát hořčík (koupila jsem si Magnex), ten je na únavu a na stres (mám dvě děti a dost mě vysilují :-) )

Souhlasím, já kupuju Magne B6 a jsem úplně jiný člověk :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.10.11 16:09

dnes sem zjistila že ta má unava nejspíše znamenala MONONUKLEOZU.Proto radím nepodcenovat tyhle stavy a nenechat si namluvit že jste jen líná :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí