Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Proč hned vzácná diagnóza???
proč ne bolesti od skoliozy?? Bože, budeš tak vyšilovat i s dítětem? Špatný záda umí šílený věci, i stavy podobný infarktu, špatný dýchání, stěhovavý bolesti, něco o tom vím, mohla bych napsat román.
Radim ti, poraď se a lékařem a začni zpevňovat cvičením, po porodu to bude mnohem horší.
@Betty MacDonald Trápí mě to dlouhou dobu rada bych si užila konečně život na plno.. Mám malého syna a výlety těžce nedávám mám přímo křeče do zad..Ano toto taky prožívám ale mám panicke ataky takze nevím jestli to jsou zada nebo to …
@Betty MacDonald No na tom jsem se ptala a neurolog mi řekl ze v těhotenství se nějak extra dělat nic nedá… Ze mám přijít po porodu
Špatný záda a panické ataky je hrozná kombinace. Začni lehce cvičit a doporučuji psychoterapii, jinak se z toho nevyhrabeš.
@Anonymní píše:
@Betty MacDonald No na tom jsem se ptala a neurolog mi řekl ze v těhotenství se nějak extra dělat nic nedá… Ze mám přijít po porodu
Lehký protahování a posilování zadovýho svalstva můžeš. Mně se to po porodu výrazně zhoršilo.
Myslím, že nejdůležitější je v tvým případě psychoterapie. Sama snad chápeš, že po vyšetření lékařem si vyhledat diagnózu rakovina páteře opravdu není normální.
To cvičení je opravdu důležitý, zpevněný svalstvo drží tu páteř. Pár cviků denně dokáže zázraky.
@Kamilka96 Ano tam jsem chodila rok cvičili jsme nachvíli to ulevilo ale cviky asi budu muset dělat znovu
Prosimtě. Než si uděláš letenku po všech možných vyšetřeních, zastav se a nadechni se. Ne, není to rakovina, jsou to záda. Já bych mohla vyprávět co jsem si všechno zažila i kvůli blbým zádům. Ovšem u mě to není jediná diagnóza, já mám jiné věci.
Začni cvičit a pokud je to spojené s úzkosti, tak i terapie..
Si najdi kvalitniho fyzioterapeuta, ktery umi zada odblokovat a doporuci ti cviceni vhodne i pro tehotne. Nic nedelas, mas skoliozu, po porodu tri roky a je to horsi… na co cekas? ![]()
Ahoj všem, mám takový menší problém a teď jsem docela i vyděšená. Chtěla bych se tu zeptat a poradit s ostatními
Trpím na bolesti zad a krční páteře možná takový 3 roky už to jsou. Nejhorší to snad začalo být po epiduralu pri porodu..Cítím se strašně unavená když něco udělám cítím jako bych behala maraton..Nedávno mě boleli zada na levé straně pod zebry, trosku jsem si to promasirovala a najednou mě chytli obrovské křeče do břicha. Byli tak silné že jsem se nedokázala ani zvednout. Manžel mi zavolal sanitku jelikož jsem v 7tt. Vzali mi krev moč a dali kapacku paralen. Prý bych měla zajít ke svému lékaři jestli to není zanet moc. měchýře
Ale ten už bych měla po 5 jelikož vždy z bolesti zad mi řeknou toto. Na malou chodím normalne bez pálení, bolesti, řezání.
Byla jsem také poslána konečně na neurologii a tam mi řekli ze jsem teď těhotná takže semnou vlastně nic udělat nemůžou a ze mám skoliozu. No a co jsem neměla dělat kouknout na google tak mi hned vyjela rakovina zad…samozřejmě příznaky všechny jsou
Hodně jsem se vylekala.. Samozřejmě na to nechci myslet jsem těhotná ale ty zada mi vážně dělají problémy, mám od nich také bolesti břicha a prujmy.. Jsem zoufalá, neměla taky některá z vás takový problém? je možné chodit třeba na nějaké rehabilitace pro těhotné? Omlouvám se za sloh ale potřebovala bych uklidnit.
Příspěvek upraven 17.08.23 v 19:34