Bolestivé kojení – popraskané bradavky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
10.1.12 11:00

Ahoj,měla jsem úplně stejný problém.Při kojení jsem brečela bolestí,ale určitě to přejde.Mazala jsem taky bepanthenem a klidně silnější vrstvu a nebo jsem jeden den kojila z jednoho prsa,aby se to druhé trošku zahojilo.A druhý den obráceně.Ale opravdu vydrž,fakt to přejde.Já jsem dneska už 3 měsíce po porodu a kojení je už pohoda.Tak hodně síly a nevzdávej to. :mavam: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
12.1.12 20:50

Bepanthen hoď do koše a kup krém Purelan od firmy Medela. Dá se špatně sehnat, ale lékárny v porodnicích ho mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
13.1.12 08:38
Sylk píše:
Bepanthen hoď do koše a kup krém Purelan od firmy Medela. Dá se špatně sehnat, ale lékárny v porodnicích ho mají.
Sylk píše:
Bepanthen hoď do koše a kup krém Purelan od firmy Medela. Dá se špatně sehnat, ale lékárny v porodnicích ho mají.

No mě někdo poradil měsíčkovou mast????

A ten Purelan zahojí i tu prasklou bradavku......jak se mi může zahojit když z ní kojím???? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
13.1.12 08:43

nečetla jsem ostatní komentáře, ale jediné co mi pomohlo byly HYDROGELOVÉ POŠTÁŘKY OD MEDELY, za 2 dny bylo po problému (a to jsem brečela bolestí při každém přisátí a kojení proklínala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.1.12 08:44
Mě se zahojila. Při každým kojení jsem brečela bolestí, tak jsem brouzdala na netu co s tím a narazila na tady ten krém. Je strasně hutnej (stačilo mi balení 7,4ml a ještě ni něco zbylo). Přišlo mi, že malá musela spíš namáhat pusinku než bradavku jak ji to klouzalo. Ale cca za týden jsem měla pokoj.
ciluska píše:
Sylk píše:
Sylk píše:

No mě někdo poradil měsíčkovou mast????

A ten Purelan zahojí i tu prasklou bradavku......jak se mi může zahojit když z ní kojím???? :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.1.12 08:50

Hele, další názor. Medela vede. Buď Purelan nebo polštářky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
13.1.12 09:04
Sylk píše:

Medela?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.1.12 09:48
Medela je firma , která vyrábí potřeby pro kojení, odsávačky, polštářky nebo krém na bradavky Purelan
ciluska píše:
Sylk píše:
Medela?????
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
13.1.12 13:28

přidávám odkaz http://www.medela.cz/…olstarky.php na stránkách je i seznam partnerských lékáren, většinou to nemají skladem a je potřeba si objednat do druhého dne (někdy odpoledne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lentilka22
13.1.12 13:52

Někdy to maj i v nemocnicích, když si řekneš tak jsou schopni ti to donýst z nemocniční lékárny ;)

• Citovat
  • Upravit
5534
13.1.12 16:41

Jo jo děkuji..už mám objednáno a tohle je asi poslední pokus .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
27.1.12 19:34

Tak ani purelan nepomohl..já už fakt nevím co dělat..jsem řvala dnes zase bolestí.......a mám to zase do krve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
27.1.12 21:06
ciluska píše:
Tak ani purelan nepomohl..já už fakt nevím co dělat..jsem řvala dnes zase bolestí.......a mám to zase do krve…

jak je malé staré?? Já měla bradavky do krve a po 5 týdnech jsem dávala umělou a nekojila.Vůbec bych to neřešila a šla od toho.Budeš v klidu,dítě najezené.Žádné výčitky mít nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
27.1.12 21:09

koukala jsem a malé má asi 6 týdnů,že? Já měla se synem bradavku pomalu odloupnutou.Teď jsem těhu po 11 letech a ta bradavka mi při umývání po té době na tom místě praskla!!!!!!!!! Taky se děsím,že nebudu kojit,ale já díky tomu stresu tenkrát skončila na antidepresivech.Teď už bych to řešila umělou výživou.Hlavně být v klidu,to malé ten stres cítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
27.1.12 21:11

To tě fakt lituju, mě to prasklo jen jednou, švagrová taky kojila s krví :( A co poslední šance-laktační poradkyně? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová