Bolestivé pohyby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
žirafííí
24.9.10 19:59

** careynka**:palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
19494
24.9.10 20:00
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …
žirafííí píše:
Anielkha píše:
žirafííí píše:
careynka píše:
Zirafi me boli uz uplne vsechno :-D chodim na napr*anej kacer :-DMne malej dloube uplne v pase do boku, ale skoro az na zada :-D a to je taky neprijemny, tak mu tu rucicku nebo co to je vzdycky zatlacim zpatky :-D
jj to znám a děla ti když si lehneš na bok že tě tam jako do prostěradla štouchá(nvm jak to správně napsat)? že se ani nedá ležet?

Tak to dela mne… ted jsem se koupala a uplne se vyboulila do strany… asi se ji to nelibilo ;) a pak zacala sebou hrozne mrskat… rychle.. a to bolelo jako blazen ;)

Aspon o nich vime ;)
jéé ale to je nepříjemný , se pak převaluju z boku na bok.. přesně tak někoho třeba trápí že necítí pohyby tak aspon že tak :oops:

To ja se ted probouzim v noci spis ze mi hooodne tvrdne bricho a berou me poslicci, jinak jsem doted spala celou noc a kdyz moc vecer nepiju, tak ani curat nejdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
24.9.10 20:05
careynka píše:
žirafííí píše:
Anielkha píše:
žirafííí píše:
careynka píše:
Zirafi me boli uz uplne vsechno :-D chodim na napr*anej kacer :-DMne malej dloube uplne v pase do boku, ale skoro az na zada :-D a to je taky neprijemny, tak mu tu rucicku nebo co to je vzdycky zatlacim zpatky :-D
jj to znám a děla ti když si lehneš na bok že tě tam jako do prostěradla štouchá(nvm jak to správně napsat)? že se ani nedá ležet?

Tak to dela mne… ted jsem se koupala a uplne se vyboulila do strany… asi se ji to nelibilo ;) a pak zacala sebou hrozne mrskat… rychle.. a to bolelo jako blazen ;)

Aspon o nich vime ;)
jéé ale to je nepříjemný , se pak převaluju z boku na bok.. přesně tak někoho třeba trápí že necítí pohyby tak aspon že tak :oops:
To ja se ted probouzim v noci spis ze mi hooodne tvrdne bricho a berou me poslicci, jinak jsem doted spala celou noc a kdyz moc vecer nepiju, tak ani curat nejdu :-)

jejda to musí být nepříjemné, ale jednou v noci se mi stalo že mě chytly bolesti jako sviňa že jsme nemohla ležet a jen jsem dejchala jak pes a uplně to řezalo,jsem myslela že je konec ale nakonec v pohodě,nvm co to mohlo být ale naětěstí se to neopakovalo.koukám že máš v celku poho těhu vid? a kdy máš termin?

• Citovat
  • Upravit
19494
24.9.10 20:09
žirafííí píše:
careynka píše:
žirafííí píše:
Anielkha píše:
žirafííí píše:
careynka píše:

Aspon o nich vime ;)
To ja se ted probouzim v noci spis ze mi hooodne tvrdne bricho a berou me poslicci, jinak jsem doted spala celou noc a kdyz moc vecer nepiju, tak ani curat nejdu :-)
jejda to musí být nepříjemné, ale jednou v noci se mi stalo že mě chytly bolesti jako sviňa že jsme nemohla ležet a jen jsem dejchala jak pes a uplně to řezalo,jsem myslela že je konec ale nakonec v pohodě,nvm co to mohlo být ale naětěstí se to neopakovalo.koukám že máš v celku poho těhu vid? a kdy máš termin?

Jo, v poho, to neresim, sice mi to prekrizilo plany, tim spis musi malej „trpet“ kdyz mama lita se psema na poli apod :-D nemuzu je nechat jen tak byt. Ja mam termin za mesic, uz to uteklo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
24.9.10 20:23
careynka píše:
žirafííí píše:
careynka píše:
žirafííí píše:
Anielkha píše:
žirafííí píše:
careynka píše:

Aspon o nich vime ;)
Jo, v poho, to neresim, sice mi to prekrizilo plany, tim spis musi malej „trpet“ kdyz mama lita se psema na poli apod :-D nemuzu je nechat jen tak byt. Ja mam termin za mesic, uz to uteklo :-)

pěkný už za měsíc já mam za dva. taky dovádim s pesanem dnes mi dal takovou ránu do břicha :pocitac: :mrgreen: . jnk tebe si pamatuju s maminky :lol: .koukala jsem na tvoje fotečky a chválim kočárek s přítelem se nám moc líbí :palec:

• Citovat
  • Upravit
19494
24.9.10 20:30
žirafííí píše:
careynka píše:
žirafííí píše:
careynka píše:
žirafííí píše:
Anielkha píše:
žirafííí píše:
careynka píše:

Aspon o nich vime ;)
Jo, v poho, to neresim, sice mi to prekrizilo plany, tim spis musi malej „trpet“ kdyz mama lita se psema na poli apod :-D nemuzu je nechat jen tak byt. Ja mam termin za mesic, uz to uteklo :-)
pěkný už za měsíc já mam za dva. taky dovádim s pesanem dnes mi dal takovou ránu do břicha :pocitac: :mrgreen: . jnk tebe si pamatuju s maminky :lol: .koukala jsem na tvoje fotečky a chválim kočárek s přítelem se nám moc líbí :palec:

Ja jsem z nej nadsena :-) uvidime jak nam bude slouzit. Na rany pozor, at se nezrani. Ja s hafanama cvicim a uz vi ze na me nesmi skakat nebo jen opatrne se oprit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
24.9.10 20:31

Zirafiii a vy uz mate kocarek? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
24.9.10 20:33

" careynka .{color: fuchsia}"-určitě bude výborný :palec: . no ten můj to je buldozér :lol:

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
24.9.10 20:34

nn ještě ne , měla jsem strašný trable jaký ale asi půjdeme do Firkonu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
244
24.9.10 20:36

jojo mala me v brisku teda taky hodne vyvadela a ke konci to tvrdnuti delohy bylo hodne neprijemne,ale jeste se mi stavalo vetsinou,kdyz jsem vecer tak v jedenact zacinala usinat unavou,tak mala pravidelne chytala skytavku,no celkem taky neprijemne,a tu skytavku mela celkem casto no i pres den........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
24.9.10 20:39
žirafííí píše:
nn ještě ne , měla jsem strašný trable jaký ale asi půjdeme do Firkonu :mrgreen:

Tak mezi tim svym a firkonem jsem se rozhodovala :-) tak padla volba na DorJan, pripadal mi ten prestige takovej sik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
24.9.10 20:44
careynka píše:
žirafííí píše:
nn ještě ne , měla jsem strašný trable jaký ale asi půjdeme do Firkonu :mrgreen:
Tak mezi tim svym a firkonem jsem se rozhodovala :-) tak padla volba na DorJan, pripadal mi ten prestige takovej sik :-)

ten co máš vypadá bytelně a velice a jak má veliké kolečka? vybrala sis dobře , na kolik tě vyšel? koukala jsem na net a byl přes 9 kdyby stál trošičku mín hned bych taky do něho šla :oops: ..

• Citovat
  • Upravit
19494
24.9.10 20:46
žirafííí píše:
careynka píše:
žirafííí píše:
Tak mezi tim svym a firkonem jsem se rozhodovala :-) tak padla volba na DorJan, pripadal mi ten prestige takovej sik :-)
ten co máš vypadá bytelně a velice a jak má veliké kolečka? vybrala sis dobře , na kolik tě vyšel? koukala jsem na net a byl přes 9 kdyby stál trošičku mín hned bych taky do něho šla :oops: ..

Mne uplne bytelnej neprijde, takovej akorat, jak je hladkej tak vypada „moderneji“ nez takovy ty nacancany mekky kocarky. Vysel me draz, mam k tomu i tu Autosedacku. Ale prodavaji se neco malo pres 9 tisic. Ale je k tomu nanoznik jak na sportak, korbu i tu sedacku, sitka na hmyz, plastenka a slunecnik.
Kolecka ma veliky a predni otocny :-) nafukovaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
24.9.10 20:50

careynka- tak na fotce vypadá bytelně,hlavně at slouží bez poruchy. a ty máš tu černou barvu?

• Citovat
  • Upravit
19494
24.9.10 20:59
žirafííí píše:
careynka- tak na fotce vypadá bytelně,hlavně at slouží bez poruchy. a ty máš tu černou barvu?

Ne, ve finale jsem si vzala tu blede modrou :-) necham si ho i pro holcicku co budeme mit priste :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí