Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
žirafííí píše:Anielkha píše:jéé ale to je nepříjemný , se pak převaluju z boku na bok.. přesně tak někoho třeba trápí že necítí pohyby tak aspon že takžirafííí píše:careynka píše:jj to znám a děla ti když si lehneš na bok že tě tam jako do prostěradla štouchá(nvm jak to správně napsat)? že se ani nedá ležet?
Zirafi me boli uz uplne vsechnochodim na napr*anej kacer
Mne malej dloube uplne v pase do boku, ale skoro az na zada
a to je taky neprijemny, tak mu tu rucicku nebo co to je vzdycky zatlacim zpatky
Tak to dela mne… ted jsem se koupala a uplne se vyboulila do strany… asi se ji to nelibilo
Aspon o nich vimea pak zacala sebou hrozne mrskat… rychle.. a to bolelo jako blazen
To ja se ted probouzim v noci spis ze mi hooodne tvrdne bricho a berou me poslicci, jinak jsem doted spala celou noc a kdyz moc vecer nepiju, tak ani curat nejdu ![]()
careynka píše:
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …žirafííí píše:To ja se ted probouzim v noci spis ze mi hooodne tvrdne bricho a berou me poslicci, jinak jsem doted spala celou noc a kdyz moc vecer nepiju, tak ani curat nejduAnielkha píše:jéé ale to je nepříjemný , se pak převaluju z boku na bok.. přesně tak někoho třeba trápí že necítí pohyby tak aspon že takžirafííí píše:careynka píše:jj to znám a děla ti když si lehneš na bok že tě tam jako do prostěradla štouchá(nvm jak to správně napsat)? že se ani nedá ležet?
a to je taky neprijemny, tak mu tu rucicku nebo co to je vzdycky zatlacim zpatky
Tak to dela mne… ted jsem se koupala a uplne se vyboulila do strany… asi se ji to nelibilo
Aspon o nich vimea pak zacala sebou hrozne mrskat… rychle.. a to bolelo jako blazen
jejda to musí být nepříjemné, ale jednou v noci se mi stalo že mě chytly bolesti jako sviňa že jsme nemohla ležet a jen jsem dejchala jak pes a uplně to řezalo,jsem myslela že je konec ale nakonec v pohodě,nvm co to mohlo být ale naětěstí se to neopakovalo.koukám že máš v celku poho těhu vid? a kdy máš termin?
žirafííí píše:careynka píše:jejda to musí být nepříjemné, ale jednou v noci se mi stalo že mě chytly bolesti jako sviňa že jsme nemohla ležet a jen jsem dejchala jak pes a uplně to řezalo,jsem myslela že je konec ale nakonec v pohodě,nvm co to mohlo být ale naětěstí se to neopakovalo.koukám že máš v celku poho těhu vid? a kdy máš termin?
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …žirafííí píše:To ja se ted probouzim v noci spis ze mi hooodne tvrdne bricho a berou me poslicci, jinak jsem doted spala celou noc a kdyz moc vecer nepiju, tak ani curat nejduAnielkha píše:jéé ale to je nepříjemný , se pak převaluju z boku na bok.. přesně tak někoho třeba trápí že necítí pohyby tak aspon že takžirafííí píše:careynka píše:jj to znám a děla ti když si lehneš na bok že tě tam jako do prostěradla štouchá(nvm jak to správně napsat)? že se ani nedá ležet?
Jo, v poho, to neresim, sice mi to prekrizilo plany, tim spis musi malej „trpet“ kdyz mama lita se psema na poli apod
nemuzu je nechat jen tak byt. Ja mam termin za mesic, uz to uteklo ![]()
careynka píše:žirafííí píše:Jo, v poho, to neresim, sice mi to prekrizilo plany, tim spis musi malej „trpet“ kdyz mama lita se psema na poli apodcareynka píše:jejda to musí být nepříjemné, ale jednou v noci se mi stalo že mě chytly bolesti jako sviňa že jsme nemohla ležet a jen jsem dejchala jak pes a uplně to řezalo,jsem myslela že je konec ale nakonec v pohodě,nvm co to mohlo být ale naětěstí se to neopakovalo.koukám že máš v celku poho těhu vid? a kdy máš termin?
nemuzu je nechat jen tak byt. Ja mam termin za mesic, uz to uteklo
pěkný už za měsíc já mam za dva. taky dovádim s pesanem dnes mi dal takovou ránu do břicha
. jnk tebe si pamatuju s maminky
.koukala jsem na tvoje fotečky a chválim kočárek s přítelem se nám moc líbí ![]()
žirafííí píše:careynka píše:pěkný už za měsíc já mam za dva. taky dovádim s pesanem dnes mi dal takovou ránu do břichažirafííí píše:Jo, v poho, to neresim, sice mi to prekrizilo plany, tim spis musi malej „trpet“ kdyz mama lita se psema na poli apodcareynka píše:jejda to musí být nepříjemné, ale jednou v noci se mi stalo že mě chytly bolesti jako sviňa že jsme nemohla ležet a jen jsem dejchala jak pes a uplně to řezalo,jsem myslela že je konec ale nakonec v pohodě,nvm co to mohlo být ale naětěstí se to neopakovalo.koukám že máš v celku poho těhu vid? a kdy máš termin?
nemuzu je nechat jen tak byt. Ja mam termin za mesic, uz to uteklo
![]()
. jnk tebe si pamatuju s maminky
.koukala jsem na tvoje fotečky a chválim kočárek s přítelem se nám moc líbí
Ja jsem z nej nadsena
uvidime jak nam bude slouzit. Na rany pozor, at se nezrani. Ja s hafanama cvicim a uz vi ze na me nesmi skakat nebo jen opatrne se oprit ![]()
" careynka .{color: fuchsia}"-určitě bude výborný
. no ten můj to je buldozér ![]()
nn ještě ne , měla jsem strašný trable jaký ale asi půjdeme do Firkonu ![]()
jojo mala me v brisku teda taky hodne vyvadela a ke konci to tvrdnuti delohy bylo hodne neprijemne,ale jeste se mi stavalo vetsinou,kdyz jsem vecer tak v jedenact zacinala usinat unavou,tak mala pravidelne chytala skytavku,no celkem taky neprijemne,a tu skytavku mela celkem casto no i pres den........
žirafííí píše:
nn ještě ne , měla jsem strašný trable jaký ale asi půjdeme do Firkonu
Tak mezi tim svym a firkonem jsem se rozhodovala
tak padla volba na DorJan, pripadal mi ten prestige takovej sik ![]()
careynka píše:žirafííí píše:Tak mezi tim svym a firkonem jsem se rozhodovala
nn ještě ne , měla jsem strašný trable jaký ale asi půjdeme do Firkonutak padla volba na DorJan, pripadal mi ten prestige takovej sik
ten co máš vypadá bytelně a velice a jak má veliké kolečka? vybrala sis dobře , na kolik tě vyšel? koukala jsem na net a byl přes 9 kdyby stál trošičku mín hned bych taky do něho šla
..
žirafííí píše:careynka píše:ten co máš vypadá bytelně a velice a jak má veliké kolečka? vybrala sis dobře , na kolik tě vyšel? koukala jsem na net a byl přes 9 kdyby stál trošičku mín hned bych taky do něho šlažirafííí píše:Tak mezi tim svym a firkonem jsem se rozhodovala
nn ještě ne , měla jsem strašný trable jaký ale asi půjdeme do Firkonutak padla volba na DorJan, pripadal mi ten prestige takovej sik
..
Mne uplne bytelnej neprijde, takovej akorat, jak je hladkej tak vypada „moderneji“ nez takovy ty nacancany mekky kocarky. Vysel me draz, mam k tomu i tu Autosedacku. Ale prodavaji se neco malo pres 9 tisic. Ale je k tomu nanoznik jak na sportak, korbu i tu sedacku, sitka na hmyz, plastenka a slunecnik.
Kolecka ma veliky a predni otocny
nafukovaci
careynka- tak na fotce vypadá bytelně,hlavně at slouží bez poruchy. a ty máš tu černou barvu?
žirafííí píše:
careynka- tak na fotce vypadá bytelně,hlavně at slouží bez poruchy. a ty máš tu černou barvu?
Ne, ve finale jsem si vzala tu blede modrou
necham si ho i pro holcicku co budeme mit priste ![]()
** careynka**–