Tvrdnutí bříška večer

55
24.9.10 14:46

tvrdnutí bříška večer

zdravím moc všechny maminky mám dotaz?chvíli jsem to tady hledala ale nic jsem nenašla k podobné otázce.Jsem 36+4t a už dvě noci nemohu spát furt mi tvrdne bříško skoušim se převalovat ze strany na druhou nebo na záda a všeli jak se uvolnit a nic a mám někdy takový tlak ve spodku trvá to chviličku.Malej je ještě každý večer živej kope až se někdy leknu nebo mě to zabolí.Včera jsem byla u doktora a řekl mi že kdyby něco nemusim se bát že už v tomto týdnu mohu porodit že je malej v pořádku.a ještě k tomu mi večer otýkají prsty na rukou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
162
24.9.10 14:49

Jsme na tom uplně stejně :dance: taky jsem 36+4 břicho mi tvrdne celý den,pohyby celkem dost bolí a oteklá jsem už několik týdnů.Hrůza.Často mě bolí v podbříšku a už jen čekám kdy to příjde ale pořád nic. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.9.10 14:51

ju termín máme za 23 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
24.9.10 14:52

Podobný obtíže mám auž asi dva týdny, dnes jsem 37+6 tt a malou už se snažíme i vyhánět. Je hodně živá, celý dny mám bříško tuhý, šponuje se mi a občas když něco doma dělám, tak mě až v podbříšku chytne vždycky křeč, že si musím hrcnout na zadek, protože ve stoje bych to nerozdýchala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.9.10 14:53

mě taky tvrdne bříško přes den ale neni to tak hrozný jako večer toho mám v kuse tvrdné je to nepřijemné a ještě to běhání na wc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
24.9.10 15:07

Mě břicho tvrdne skoro pořád už asi měsíc, jsem 39+4, vypuzujeme a stejně nic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
24.9.10 17:09

Ahoj,mě taky tvrdne v jednom kuse,kolikrát si při chůzy řikám že se snad počůrám jak mě to všude tlačí,už se to blíží :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2163
24.9.10 20:14

Ahoj holky, tak mně tvrdlo břicho asi od 5tého měsíce, byla jsem kvůli tomu i hospitalizovaná, ale bylo to spíš pro jistotu. Vy už jste ale defakto připravené na porod tak neni co řešit, jenom je to hodně nepříjemné, ale děloha se jenom trénuje na porod, je to prej normální, tak se nebojte, držim palečky u porodu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí