Jaké oblečení na listopad?

10
24.9.10 12:22

Jaké oblečení na listopad?

Ahoj,chtěla bych vědět jak obleknete nebo jak bych měla obleknout nejlepe mimčo cestou domů z porodnice??? Vůbec nevim…připadá mi že mu všechno teplý bude veliký…Připravila jsem tedy: Overálek,pod to punčošky,na to ještě takovy teplačky slabounky,no a na vrch už jen trošku chumdelatounkou mikču…No a uplně na vrch čepku rukavičky a botky…Mám přidat??Na vršek asi jo,že :oops: :-P Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
24.9.10 12:27

Záleží, jak bude. V listopadu může být 10°C ale taky i pod nulou :nevim: . Kdyby byla zima, dáš do fusaku ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
24.9.10 13:03

Mám taky listopad, plánuju dle počasí, ale předpokládám, že megavedro nebude. Tenčí spodní vrstvu-body s dlouhým rukávem+dupačky, chundelatej overal a šup do kombinézy. A nějakou čepici:-) Snad to není moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
24.9.10 13:09

Ahoj
mne se holka narodila 5. prosince.nemrzlo ale všetko co jsem mela sebou bylo ji veliky. nakonec jsme sli domu a mela body s dlouhym, dupky, ponožky a mikinu a byla ve fusaku do autosedačky, jo a + čepička. v aute se topilo a byla propocená když jsme dojeli domu. celkově neměla a nemá rada když je nabalená. je fakt otužilec od mimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.9.10 13:30

No mě každý radí něco jineho..nejspíš to budu muset taky vyzkoušet…jedno miminko se spotí..druhe je studene…Tak nandam to co jsem psala..a uvidime ..snad bude teplounko =))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
24.9.10 13:31
Radunki píše:
Ahoj,chtěla bych vědět jak obleknete nebo jak bych měla obleknout nejlepe mimčo cestou domů z porodnice??? Vůbec nevim…připadá mi že mu všechno teplý bude veliký…Připravila jsem tedy: Overálek,pod to punčošky,na to ještě takovy teplačky slabounky,no a na vrch už jen trošku chumdelatounkou mikču…No a uplně na vrch čepku rukavičky a botky…Mám přidat??Na vršek asi jo,že :oops: :-P Děkuju

Ja si teda s sebou do porodky beru kosilku, dupacky, chlupatou kombinezu a pak az vajicko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
24.9.10 13:59

Ahojte taky máme termín v listopadu.Mimi cestou domů s porodnice obleču do bodýčka s dlouhým rukávem,krásně se zapne i přes zadečem a bude teplo na zádíčka,košilka by se možná vyhrnula.Potom dupačky a na to teplejší overálek,místo overálku může být i teplejší soupravička s kabátkem a ponožečky s botičkama a čepičkou,pak už vezmeme jen zavinovačku do autosedačky.Snad to bude stačit,stejně jde jen o přenesení do auta a z auta,jinak se v autě topí. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
44193
24.9.10 21:05

Punčošky na novorozenci se mi příčí :mrgreen: Vadila by mi guma na tělíčku. Já jsem oběma dětem první punčošky oblékla až kolem půl roku. A to jsem gumu vyvlékla, byly jen na šrákách, které byly jejich součástí.

Malá je listopadová. Záleží na teplotě. Já jsem s sebou vezla do porodnice body s dlouhým rukávem, s krátkým rukávem, celkový bavlněný overálek, bavlněný kabátek, teplejší kabátek, teplejší kalhoty s ťapičkami zakončené pružným úpletem, pletenou teplou soupravičku - svetýrek a kalhoty zakončené pružným úpletem a teplý fleesový overal. Čepičku bavlněnou a teplou pletenou.Ponožky. To jsem věděla, že nakombinuju podle teploty.
Nakonec jsem oblékla - body, dupačky, bavlněný kabátek, ponožky a teplý pletený komplet, teplou čepičku.Na přejití přes ven ještě teplou deku přes autosedačku.

V tomto ročním období se vyplatí nabalit do tašky pro dítě na odchod z porodnice oblečení víc, počítat s různými variantami počasí. Však sama s dítětem v náručí z porodnice nepůjdeš, auto to uveze :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí