Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny maminky. Na začatek bych chtěla všem maminkam popřat krasné těhotenství,bezproblémový porod a samozdřejmě krásné a zdravé miminko. Ja mám 4letého syna a ted s tatínkem čekame druhého syna. Jsem ve 34 týdnu a moc se na miminko těšíme. Chtěla jsem se s Vami podělit o naše pocity a zase rada si přečtu ty Vaše.
Zuzka
ahoj Bambi,
tak to už jsi ostřílená maminka. My čekáme první holčičku a taky se moc těšíme
Jen mě štvou informace z těhu kurzů, někdy mě dost stresují.
Ja si také rada přečtu a nebo od někoho vyslechnu ruzné rady nebo infornace i když už mame jedno dítě.Ale říka se že o některych věcech je lepší nevědět. pro mě je nejduležitější že je malý zdravý a do začatku života mu také chci dát to nejlepší. Hlavně se nesmíš moc stresovat protože se to vše pak projeví na miminku. V kolikatém jsi měsíci kdy mate termín a jak se malá bude jmenovat. Zuzka
mám tu vyvěšený metřík - když použiješ zobrazovat podpisy tak se ti to ukáže
Jinak termín mám 3.1. ale začínám dcerunce domlouvat, aby stihla ještě letos porodné
Prý se ruší koncem roku.
snažím se nestresovat, jenže někdy je těch informací opravdu přemíra. Včerejší lekce byla např. i o tom co z nás všecko bude vytékat za hnusy po porodu a jak budem furt „proteklé“ a tak musíme mít ty obří „matračky“. Myslím tím ty vatové příšernosti, kterým se snad ani nedá říkat vložky. To mi taky moc nepřidalo na klidu.
No to se ti ani nedivím s tím porodným. Ja jsem rada že jsme to stihly takhle. My jsme se totiž s manželem o miminko snažily přes rok. A když se nam to konečne povedlo tak samé dobré zpravy.
Neber to tak hrozně s těmi " vložkami"
není to tak tragické.