Těhotenství

10
23.9.10 15:15

Těhotenství

Zdravím všechny maminky. Na začatek bych chtěla všem maminkam popřat krasné těhotenství,bezproblémový porod a samozdřejmě krásné a zdravé miminko. Ja mám 4letého syna a ted s tatínkem čekame druhého syna. Jsem ve 34 týdnu a moc se na miminko těšíme. Chtěla jsem se s Vami podělit o naše pocity a zase rada si přečtu ty Vaše. :-D Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3911
23.9.10 17:59

ahoj Bambi,
tak to už jsi ostřílená maminka. My čekáme první holčičku a taky se moc těšíme :srdce: Jen mě štvou informace z těhu kurzů, někdy mě dost stresují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.9.10 19:22

Ja si také rada přečtu a nebo od někoho vyslechnu ruzné rady nebo infornace i když už mame jedno dítě.Ale říka se že o některych věcech je lepší nevědět. pro mě je nejduležitější že je malý zdravý a do začatku života mu také chci dát to nejlepší. Hlavně se nesmíš moc stresovat protože se to vše pak projeví na miminku. V kolikatém jsi měsíci kdy mate termín a jak se malá bude jmenovat. Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
23.9.10 23:02

mám tu vyvěšený metřík - když použiješ zobrazovat podpisy tak se ti to ukáže :wink: Jinak termín mám 3.1. ale začínám dcerunce domlouvat, aby stihla ještě letos porodné :think: Prý se ruší koncem roku.
snažím se nestresovat, jenže někdy je těch informací opravdu přemíra. Včerejší lekce byla např. i o tom co z nás všecko bude vytékat za hnusy po porodu a jak budem furt „proteklé“ a tak musíme mít ty obří „matračky“. Myslím tím ty vatové příšernosti, kterým se snad ani nedá říkat vložky. To mi taky moc nepřidalo na klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.10.10 17:08

No to se ti ani nedivím s tím porodným. Ja jsem rada že jsme to stihly takhle. My jsme se totiž s manželem o miminko snažily přes rok. A když se nam to konečne povedlo tak samé dobré zpravy. :twisted: Neber to tak hrozně s těmi " vložkami" :-D není to tak tragické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí