Bolestivé pohyby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
žirafííí
24.9.10 21:20
careynka píše:
žirafííí píše:
careynka- tak na fotce vypadá bytelně,hlavně at slouží bez poruchy. a ty máš tu černou barvu?
Ne, ve finale jsem si vzala tu blede modrou :-) necham si ho i pro holcicku co budeme mit priste :-D

jj .. jé tak to bych taky chtěla vědět co budu mít příště :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19494
24.9.10 21:23
žirafííí píše:
careynka píše:
žirafííí píše:
careynka- tak na fotce vypadá bytelně,hlavně at slouží bez poruchy. a ty máš tu černou barvu?
Ne, ve finale jsem si vzala tu blede modrou :-) necham si ho i pro holcicku co budeme mit priste :-D
jj .. jé tak to bych taky chtěla vědět co budu mít příště :mrgreen:

ja nic jinyho nez holcicku nechci, ostatni pohlavi reklamuju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
24.9.10 21:29
careynka píše:
žirafííí píše:
careynka píše:
žirafííí píše:
jj .. jé tak to bych taky chtěla vědět co budu mít příště :mrgreen:
ja nic jinyho nez holcicku nechci, ostatni pohlavi reklamuju :-D

to mi připomělo jak jsem strašně chtěla kluka a holčička, tak doufám že druhá za pár let bude chlapeček . jo kdyby byly nějaké fígly na pohlaví :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
363
26.9.10 16:25

Ahoj, v prvním těhu se mi malá ke konci natáhla napříč bříškem tak razantně, že jsem si málem sedla jak to bolelo. I teď je to občas dost nepříjemné, ale jsem vděčná za každý pohyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.19 11:14

Bolestivé pohyby a ms bolesti - konec 33. tt

Ahoj jsem 33. tt a dneska sebou mrně hodně mele. V noci jsem měla pocit, že se otočilo hlavou dolů, teď mi skoro přijde že je příčině. Pohyby fakt dost bolí a zároveň mám ms bolesti hlavně po těch pohybech. Trvá to asi od 6 rána. Když ležím, je to lepší, ale jak začnu něco dělat, hned mě to bere. Teplou vanu moc zkoušet nechci nebo jo? Jsem sama doma s dcerou tak bych byla dvojnásob nerada, kdyby se něco začalo dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
11.6.19 11:29

@Štrample obecná Jestli rotuje, tak je děloha rozdrážděná a projevuje se to tím, co vnímáš jako menstruační bolesti. Každopádně jestli bylo celou dobu KP, tak tě obdivuju. Já to vydržela tři dny a měla jsem z toho obouchaného konečníku a stydké kosti dost. :lol: Naštěstí pak dostala rozum a zase se otočila. Co takhle alespoň rozumně teplá sprcha? Nebo zabalit břicho do deky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.19 11:40

@hadraplanka No vzhledem k tomu, že máme aktuálně v bytě 28 stupňů, radši ta sprcha než deka :mrgreen: Jen se bojím ať se něco nerozjede a vylezu sama z vany. Ano bylo KP od 27. tt doteď. Je fakt, že mě hodně pálila žáha a bolela žebra. Ale když jsem chodila, bylo mi fajn :) Teď to je naopak. Jsem ok jen když ležím jak placka :mrgreen: Samozřejmě doufám, že se do polohy KP nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
11.6.19 11:55

@Štrample obecná Hele, já bych tu sprchu prubnula, fakt jen lehce prohřát. Já mám tohle snad od konce prvního trimestru a je to prostě jen roztahování dělohy. Bohužel jsem prvorodička, takže nemám s čím srovnávat, ale poslíčky v pravém slova smyslu je údajně problém i rozdýchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.19 12:27

@hadraplanka Tak jsem vylezla z vany a teď je to malinko lepší, prcek se trochu zklidnil. Ale musím fakt ležet, což je docela těžké s druhým dítětem. Jo a mám pocit, že je stále příčně. Dělají se mi boule na obou bocích. Chudák asi neví jak se tam napasovat.
Poslíčky taky neznám, u prvního mi porod vyvolávali. Silné ms bolesti jsem měla na konci vždycky po vnitřním vyšetření. To už jsem si párkrát jela pro tašku, ze určitě budu rodit. A nic :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11.6.19 12:28
@Anonymní píše:
@hadraplanka Tak jsem vylezla z vany a teď je to malinko lepší, prcek se trochu zklidnil. Ale musím fakt ležet, což je docela těžké s druhým dítětem. Jo a mám pocit, že je stále příčně. Dělají se mi boule na obou bocích. Chudák asi neví jak se tam napasovat.
Poslíčky taky neznám, u prvního mi porod vyvolávali. Silné ms bolesti jsem měla na konci vždycky po vnitřním vyšetření. To už jsem si párkrát jela pro tašku, ze určitě budu rodit. A nic :mrgreen:

To jsem furt já, nějak se mi podařilo vložit příspěvek anonymně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí