Přesnost měření ultrazvukem

102677
24.9.10 17:14

přesnost měření ultrazvukem

ahojky. Chci se zeptat, jaké máte zkušenosti s měřením velikosti plodu na ultrazvuku. já jsem podle ovulace 7+6 tt. na ultrazvuku minulý čtvrtek mimi mělo 7 mm a odpovídalo 6+4 tt. tento čtvrtek na kontrolním ultrazvuku jsem čekala velikost 7+4 tt, když to bylo přesně po týdnu, ale mimi mělo 11 mm a odpovídalo 7+2 tt, což je o dva dny míň než mělo být. jsou tyto nepřesnosti v měření u takhle malého plůdku normální, nebo mám mít starost, že se mimi vyvíjí pomalu? moc děkuji za Vaše odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rozmary
24.9.10 17:17

Ahojky,buď v klidu v tomto týdnu je nepřesnost normální,myslím že až od 20týdne by to mělo být přesnější :wink:

• Citovat
  • Upravit
102677
24.9.10 17:18

děkuji, já jsem takový plašan :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.10 17:25

ahoj, já si myslím ž přesný to není nikdy ani ke konci, běžně ti dr řeknou před porodem váhu a je to nakonec úúplně jinak, mě se taky sekli a ted jsem zvědavá jak se trefí, ber to tak, jakýkoliv stres v těhotenství je na nic a kdyby bylo cokoliv jinak než být má, tak ti dr jistě řekne co a jak, do té doby bych nic moc neřešila, já u prvního těhotenství žila v krásné nevědomosti a byl klid, ted čtu moc emimino a je to horší :-D člověk pak moc řeší i co nemusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
24.9.10 17:28

Nejpřesnější měření by mělo být ve 12tt a podle toho se i určuje a píše do průkazky termín porodu podle UTZ, podle poslední MS se tím pádem může lišit, pak už je to na tom jak velké dítko prostě bude, někomu se narodí v termínu 4kg macek jinému klidně po termínu 2,5kg bobiš, pak je to i na tom jak moc jste velcí vy, protože nějaké geny zaručeně přechází.

Přeju hodně spokojené těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
24.9.10 17:31

angelino jako bych slyšela sebe :-) . přesně já v prvním těhu nic netušila o zamlklých těhotenstvích a procentech potratů a byla jsem úplně v pohodě. ted mám naštudováno a je to víc na škodu než k užitku. jen se nervím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
24.9.10 17:32

** trixinko**: já Tobě přeju pohodový zbyteček těhotenství a bezproblémový porod. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
24.9.10 20:05

Sajindo chápu, že máš strach, ale je nutné zakládat několikrát denně stejné diskuze se stejným tématem?
https://www.emimino.cz/…matom-50617/
 https://www.emimino.cz/…norme-50689/

Přidej se do skupiny stejného měsíce termínu porodu, tam bude holek víc a společně můžete prodebatovat vaše problémy, není nutné zakládat kvůli každému ultrazvuku další a další diskuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
25.9.10 07:52

anastazie, díky za názor, založila jsem diskusi úmyslně, protože tu první jsem založila v šest ráno, kdy na pc téměř nikdo není a do odpoledne spadla nízko, takže už nikdo nereagoval. nemusíš mi kopírovat odkazy, vím, co dělám.
ne, že by to byla Tvoje věc, ale ve stejném měsíci porodu jsem, díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3031
25.9.10 08:31
sajinda píše:
anastazie, díky za názor, založila jsem diskusi úmyslně, protože tu první jsem založila v šest ráno, kdy na pc téměř nikdo není a do odpoledne spadla nízko, takže už nikdo nereagoval. nemusíš mi kopírovat odkazy, vím, co dělám.
ne, že by to byla Tvoje věc, ale ve stejném měsíci porodu jsem, díky za radu.

Myslím, že měření UTZ není nikdy na 100% přesné. Opravdu se tím nestresuj. Vše bude v pořádku :-)

Jinak si neodpustím-KRÁSNÁ REAKCE!!! :palec: :palec: :palec: Ten web je od toho, aby si každý založil diskuzi na téma, které ho momentálně tíží. A udělá to zejména proto, že potřebuje poradit a nebo jen tak pokecat. Rozhodně ne proto, že chce založit diskuzi jako další zářez na pažbě! No ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
25.9.10 08:59

eviku, moc moc Ti děkuji za podporu. mám stejný názor jako Ty a pokud mi v šest hodin ráno téměř nikdo nereagoval, proč bych nemohla diskusi založit znovu :nevim: Myslím, že je to moje právo.
Jinak, vidím na metříku, že už se Ti blíží miminečko na svět, tak Ti z celého :srdce: přeji krásný zbytek těhotenství a pohodový porod :hug: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
25.9.10 13:04

Sajindo v klidu,všude se najde nějaký rýpal,hlavně že ti poradila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
102677
25.9.10 17:36
rozmary píše:
Sajindo v klidu,všude se najde nějaký rýpal,hlavně že ti poradila :mrgreen:

jo, jo, dobrá rada nad zlato :wink:
:-D :lol: :mrgreen:
Tobě díky :hug: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
25.9.10 17:38

rozmary: Tobě přeji, jestli je fotka s bříškem aktuální, klidný porod a krásné zdravé miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
25.9.10 17:48

Jojo,díky,fotka je už staršího data,teď mám bříško o moc větší,za pár dní máme termín :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky