Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, no tak mě to vyloženě nebolelo, ale bylo to nepříjemný když byl malej už hlavou dolu a kopal a tlačil mě do žeber a do plic, že jsem vůbec nemohla dýchat, jinak to bylo spíš takový šimrání.
Zirafi me boli uz uplne vsechno
chodim na napr*anej kacer ![]()
Mne malej dloube uplne v pase do boku, ale skoro az na zada
a to je taky neprijemny, tak mu tu rucicku nebo co to je vzdycky zatlacim zpatky ![]()
Boli mne to. A hodne!
Rikam, ze tam mala dela kung-fu ![]()
Predevcirem mi tam natahla i nejaky vaz nebo sval… Bolelo mne to v boku cely den ![]()
Pettulle píše:
ahoj, no tak mě to vyloženě nebolelo, ale bylo to nepříjemný když byl malej už hlavou dolu a kopal a tlačil mě do žeber a do plic, že jsem vůbec nemohla dýchat, jinak to bylo spíš takový šimrání.
ahoj . jj ty žebra to znám ale pohoda ale ty boky
.. jejda co bych dala za šimrání mě to přide jak štouchání ![]()
Ja nevim jestli budu mit Vojtiska nejak extremne hodnyho, ale zadny kopance neznam
a do zeber uz vubec, max se mi vyvali boulicka, jinak nic
vubec nezlobi a kdyz jo, tak si na nej lehnu
![]()
careynka píše:
Zirafi me boli uz uplne vsechnochodim na napr*anej kacer
a to je taky neprijemny, tak mu tu rucicku nebo co to je vzdycky zatlacim zpatky
jj to znám a děla ti když si lehneš na bok že tě tam jako do prostěradla štouchá(nvm jak to správně napsat)? že se ani nedá ležet?
Anielkha píše:
Boli mne to. A hodne!Rikam, ze tam mala dela kung-fu
Predevcirem mi tam natahla i nejaky vaz nebo sval… Bolelo mne to v boku cely den
kung-fu
dobře řečený ! jejda to se mi ještě nestalo .
žirafííí píše:careynka píše:jj to znám a děla ti když si lehneš na bok že tě tam jako do prostěradla štouchá(nvm jak to správně napsat)? že se ani nedá ležet?
a to je taky neprijemny, tak mu tu rucicku nebo co to je vzdycky zatlacim zpatky
Vubec, fakt je hodnej
v noci dokonce spim porad skoro na brise, jen mam jednu nohu pokrcenou u tela a tim to odlehcim a spim zmuchlana v plysakovi
jen rano kdyz na nej zacnu myslet, jestli jsem ho nezavalila, tak se protahne a vim o nem
doufam, ze nebude mit placaty koncetiny ![]()
žirafííí píše:careynka píše:jj to znám a děla ti když si lehneš na bok že tě tam jako do prostěradla štouchá(nvm jak to správně napsat)? že se ani nedá ležet?
Tak to dela mne… ted jsem se koupala a uplne se vyboulila do strany… asi se ji to nelibilo
a pak zacala sebou hrozne mrskat… rychle.. a to bolelo jako blazen ![]()
Aspon o nich vime ![]()
careynka píše:
Ja nevim jestli budu mit Vojtiska nejak extremne hodnyho, ale zadny kopance neznama do zeber uz vubec, max se mi vyvali boulicka, jinak nic
![]()
tak to zněho fotbalista nebude
.. jj mě stašně baví pozorovat ty bouličky jak se objeví a zmizí,pak jak tam cestuje
![]()
žirafííí píše:careynka píše:tak to zněho fotbalista nebude
Ja nevim jestli budu mit Vojtiska nejak extremne hodnyho, ale zadny kopance neznama do zeber uz vubec, max se mi vyvali boulicka, jinak nic
![]()
.. jj mě stašně baví pozorovat ty bouličky jak se objeví a zmizí,pak jak tam cestuje
![]()
![]()
To asi ne, diky bohu, u nas na fotbal nikdo neni, nebyl by nikdo kdo by s nim chodil
u nas dostane voditko a bude chodit na cvicak se psem ![]()
careynka píše:žirafííí píše:Vubec, fakt je hodnejcareynka píše:jj to znám a děla ti když si lehneš na bok že tě tam jako do prostěradla štouchá(nvm jak to správně napsat)? že se ani nedá ležet?
v noci dokonce spim porad skoro na brise, jen mam jednu nohu pokrcenou u tela a tim to odlehcim a spim zmuchlana v plysakovi
jen rano kdyz na nej zacnu myslet, jestli jsem ho nezavalila, tak se protahne a vim o nem
doufam, ze nebude mit placaty koncetiny
tyo spát na břiše? já jsem vždy tak přemýšlela ležet na briše a nejak mi to nejde dohromady,ale když se pokrčí nožka tak to jde
toho bych se nebála miminka jsou v bříšku pěkně chráněný
![]()
žirafííí píše:careynka píše:tyo spát na břiše? já jsem vždy tak přemýšlela ležet na briše a nejak mi to nejde dohromady,ale když se pokrčí nožka tak to jdežirafííí píše:Vubec, fakt je hodnejcareynka píše:jj to znám a děla ti když si lehneš na bok že tě tam jako do prostěradla štouchá(nvm jak to správně napsat)? že se ani nedá ležet?
doufam, ze nebude mit placaty koncetiny
toho bych se nebála miminka jsou v bříšku pěkně chráněný
![]()
Jednu ruku si dam pod bok a z druhuy strany mam pokrcenou tu nohu
to jde pak, asi bych jinak neusnula ![]()
Anielkha píše:žirafííí píše:careynka píše:jj to znám a děla ti když si lehneš na bok že tě tam jako do prostěradla štouchá(nvm jak to správně napsat)? že se ani nedá ležet?
Tak to dela mne… ted jsem se koupala a uplne se vyboulila do strany… asi se ji to nelibilo
Aspon o nich vimea pak zacala sebou hrozne mrskat… rychle.. a to bolelo jako blazen
jéé ale to je nepříjemný , se pak převaluju z boku na bok.. přesně tak někoho třeba trápí že necítí pohyby tak aspon že tak ![]()
Chtěla bych se zeptat zda vás taky někdy bolí pohyby?nebolí mě kopy do močáku ale do boků jak se tam vrtí ručičky nožičky , cítim jak se mi napíná děloha a docela je to nepříjemný že stoho hekám
. asi je to normální že ?