Bolí mě prsa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
114
15.8.22 23:57

bolí mě prsa

Ahoj
Mám bolavá prsa a bojím se jít na konzultaci :,(
Cítím, že mám něco v prsu a bolí mě to
Mám bolesti jako kdyz mam menstruaci, ale nemám menstruaci
Musím se poradit, ale máte nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.8.22 00:30

Tohle mám já poslední 3 mesice. Většinou 14 dni pred MS a bolet přestanou až když to dostanu. Hodně bolí u ovulace a ano, je to stejná bolest jako když má někdo bolesti prsou při menstruaci. Ja to mam naopak, mě bolí pred a kdyz to dostanu tak je druhý den klid..

• Citovat
  • Upravit
114
16.8.22 00:47
@Anonymní píše:
Tohle mám já poslední 3 mesice. Většinou 14 dni pred MS a bolet přestanou až když to dostanu. Hodně bolí u ovulace a ano, je to stejná bolest jako když má někdo bolesti prsou při menstruaci. Ja to mam naopak, mě bolí pred a kdyz to dostanu tak je druhý den klid..

ale necítíš něco pod svými prsy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.22 02:14

@palomita3961 Já mám všude nějaké bouličky atd. S největší na levém prsu jsem byla na mamografii před rokem. Pan doktor říkal, že je to uzlina a ted uzlin mám víc. V těch prsou jich bývá hodně a je jasné, že jsou dost citlivé. Ája mám celkově po detech dost citlavá prsa. Pro klid si zajdi k doktorovi, ale myslím, že to bude dobré. Hodně pak dělá psychika, něco si nejdeš, začneš se bát a pak už to boli pořád.

• Citovat
  • Upravit
35586
16.8.22 08:04
@palomita3961 píše:
Ahoj
Mám bolavá prsa a bojím se jít na konzultaci :,(
Cítím, že mám něco v prsu a bolí mě to
Mám bolesti jako kdyz mam menstruaci, ale nemám menstruaci
Musím se poradit, ale máte nějaké zkušenosti?

Mazej k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
16.8.22 08:05

Šup k doktorovi.

• Citovat
  • Upravit
53518
16.8.22 08:10

Jsi mladá, jdi na ultrazvuk. Nenos kosticové podprsenky. Prevence u gynekologa proběhla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3527
16.8.22 08:33

Mě bolely prsa z antikoncepce. Pak mi ji doktorka změnila a bylo dobře. Jestli sis něco v prsu nahmatala, tak s konzultací nečekej. Nemusí to být hned to nejhorší ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
20.8.22 20:14
@Russet píše:
Jsi mladá, jdi na ultrazvuk. Nenos kosticové podprsenky. Prevence u gynekologa proběhla?

byla jsem u doktora a řekl, že je to kvůli nervům
hodne stresuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
20.8.22 20:17
@Anonymní píše:
@palomita3961 Já mám všude nějaké bouličky atd. S největší na levém prsu jsem byla na mamografii před rokem. Pan doktor říkal, že je to uzlina a ted uzlin mám víc. V těch prsou jich bývá hodně a je jasné, že jsou dost citlivé. Ája mám celkově po detech dost citlavá prsa. Pro klid si zajdi k doktorovi, ale myslím, že to bude dobré. Hodně pak dělá psychika, něco si nejdeš, začneš se bát a pak už to boli pořád.

doktor mi řekl, že to není nic vážného, ​​je to kvůli nervům
ale hodně jsem přemýšlela o negativním a ovlivnilo mě to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty