Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Oliverka28
Ja jsem na začátku těhotenství cca 7 tyden a trochu se bojím co by to mohlo byt. K doktorce jdu az 3.1.
@Anonymní píše:
@Oliverka28
Ja jsem na začátku těhotenství cca 7 tyden a trochu se bojím co by to mohlo byt. K doktorce jdu az 3.1.
Nic neobvyklého. Tělo se připravuje na těhotenství.
@Anitramm
Takže neni to nic vážného?
Ja právě nevim a trochu jsem se vyděsila. Jsem poprvé tehu tak se bojím abych něco nepokazilo ![]()
@EliskaBrozik píše:
@Anitramm
Takže neni to nic vážného?Ja právě nevim a trochu jsem se vyděsila. Jsem poprvé tehu tak se bojím abych něco nepokazilo
Ne není. Tělo se připravuje na těhotenství.
@EliskaBrozik je to normální. A počkej na konci těhotenství to už jsem k večeru sotva chodila
@EliskaBrozik píše:
@Anitramm
Takže neni to nic vážného?Ja právě nevim a trochu jsem se vyděsila. Jsem poprvé tehu tak se bojím abych něco nepokazilo
Není to nic vážnýho. U prvního jsem to měla až ke konci, to jsem ani nevydržela delší dobu stát (třeba u vaření), musela jsem u všeho sedět. Teď mám u druhýho takový tlaky už snad od 3.měsíce.
Snaž se hodně odpočívat, jiná rada asi není ![]()
Ahooj.. Od vcerekska me poboliva spodek, ta kost… Chvíli po ránu a pak vecer. Když vstanu z postele a chci si sednout. Nevíte co by to mohlo byt a nebo čím od toho odpomoct?