Bolo by toto pre vás divné?

Anonymní
2.11.25 09:52

Bolo by toto pre vás divné?

Prišlo by vám divné, keby si niekto známy z vašej rodiny alebo aj priateľov kúpil rovnaký model telefónu, aký máte vy? Presne ten istý teraz mám ja mysli. Ani by sa o tom s vami v predošlých rozhovoroch nebavil, iba by ste si všimli, že má nový mobil presne taký ako vy. Alebo že by kamarát vášho dieťaťa si kúpil rovnaký mobil ako ste kúpili vy vášmu dieťaťu, alebo tínedžerovi aj kľudne. Považovali by ste akýkoľvek z týchto prípadov za divný? Ak áno, prečo? Ak nie, tiež prečo? Zaujímajú ma pohľady na túto tému. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65232
2.11.25 09:55
@Anonymní píše: Více

Proč by to mělo být divné? To když si koupím mobil, tak si nikdo v okolí nesmí koupit stejný? Já měla stejný jako dcera. S manželem máme úplně stejné tablety. A když se chystám kupovat nový mobil, tak se ptám různých lidí na jejich zkušenost s mobilem, a podle toho si vybírám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10653
2.11.25 09:57

Vůbec bych o tom nepřemýšlela. Tvoje starosti bych chtěla mít. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
2.11.25 09:57

mě by jsi naopak přišla divná ty, když bych si všimla, že řešíš můj telefon a porovnáváš ho, jestli náhodou není stejný s tvým…je mi uplně jedno, jaký telefon mají kamarádi mých dětí (to sleduješ? :roll: ), ani jaký mý kamarádi nebo rodina…maximálně tuším u některých značku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
2.11.25 10:00

Ne, proboha :lol: Co bych z toho měla vyvozovat? Leda, že dotyčný má stejný vkus na mobil :mrgreen:
Měli jsme doma 3 stejný mobily, protože prostě poměr cena/výkon ideal. A vídám ten stejný u spousty lidí. Určitě mě všichni kopírujou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5713
2.11.25 10:02

Ne, nepřipadalo by mi to divné. A poradit se s tebou, jako že by člověk žádal o povolení, co si za svoje peníze může koupit? :lol: Divné mi přijde leda to, že tohle řešíš.
Jako ano, přišlo mi trapný, když si kamarádi koupili stejné snubní prstýnky po té, co jsme jim ukázali svoje. Ale co už, vypovídá to něco o nich. Nicméně tam se jedná o citovou věc.
Mobil je spotřební zboží. Určitě mají i stejnou značku pracího prášku nebo toaletního papíru :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33700
2.11.25 10:02

Co by na tom mělo být divného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
2.11.25 10:07

Vubec mi to neprijde divne, kazdy si snad muze koupit, co chce, i kdyby se inspiroval mnou. Ja ten mobil nevynalezla, jen si ho koupila, je snad na trhu pro vsechny ne. Uprimne takove uvazovani nesnasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35878
2.11.25 10:07

Proč by to mělo být divný? Každý si může koupit za svoje peníze co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13758
2.11.25 10:18

Dneska už vypadají všechny mobily stejně a navíc na nich lidé mívají kryty. Takže nepoznám ani značku, natož abych poznala model telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21397
2.11.25 10:20

Vubec nepoznam, jaky ma kdo mobil. A ani me to nezajima.

Jsi z tech jednodussich, co se posuzuji podle ceny telefonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24841
2.11.25 10:21
:mrgreen: neřeším ani nevím jaký má kdo v mém okolí mobil a je mi to opravdu a zcela upřímně jedno :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
2.11.25 10:22

Dokud bychom si je nevymenili, tak bych si toho patrně ani nevšimla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15265
2.11.25 10:36

Ne nebylo by mi to divné, protože bych si toho nejspíš nevšimla, nezajímá mě jaky kdo má mobil. Většinou mají všichni na mobilech nějaký kryt, takže nevypadají stejne. U nás v rodine ma většina iPhone a určitě někteří mame stejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14625
2.11.25 10:43

Nebylo by mi to divné, nezajímám se o to a na pohled to nepoznám, takže bych si toho ani nevšimla, všechny telefony mi připadají stejné. A i kdybych to věděla, bylo by mi to srdečně jedno, jsou to jen spotřební krámy, proboha :roll: Divná bys mi přišla ty, pokud bys to se mnou chtěla rozebírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová