Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, dostala jsem hroznou chuť na baloňské špagety a tak se ptám na nějaký recept. Když si koupím tu omáčku tak mi to nechutná, zkoušela jsem různé firmy, skleničky atd. ale není to prostě to pravé ořechové
. taky jsem zkoušela nějaký ten recept na internetu tak taky to není ono
. Hledám takový jako vaří ve školních jídelnách. ty mi chutnali nejvíce. moc děkuji za recepty. renča ![]()
Kaufland teď prodává právé italské špagety a pravé omáčky. Přesně ty samé si vozím z Itálie.
Tak jestli to chceš jako ze školní jídelny, tak to musíš fest ošidit a bude to ono
.
Ty z jídelny mi zatím chutnaly nejvíce, hlavně když byla dcerka jednou nemocná a byli jsme si pro oběd tak byly zrovna bolonské špagety a byly super. tak sem s nějaký receptíkem třeba mi zachutnají vaše oblíbené. renča
Já mám nejraději tyhle http://www.mimibazar.cz/recept.php?… Fakt jsou výborný, vyzkoušela jsem jich plno, u těhle jsem zůstala
Tak jestli shanis spagety ze skolnich jidelen, zkus to takhle:
Rozvarit spagety
A omacka:
Levne mlete maso, do toho nasypat koreni na spagety a zalit jednim balenim kecupu, posypat levnym syrem ![]()
Maso lze nahradit levnym mekkym salamem nebo veprovkou
Tak delali bolones u nas v jidelne ![]()
Prave bolonske:
Spagety uvarit na skus- al dente
Omacka:
Mrkev a rapikaty celer, spolu s cibuli nakrajet na malinkaty kosticky-to je nejdulezitejsi, musi to byt miniatury. Maso hovezi zadni, umlyt doma na mlynku. Zeleninu opect, na to maso, pridat propasirovana rajcata (da se koupit ve sklenici), podlit cervenym vinem. Dochutit bazalkou, oreganem, cesnekem, soli a peprem. Posypat parmezanem…
Já dělám zlehčenou omáčku, jen mleté nejlépe hovězí, na cibulce a česneku, zaleji dvěma plechovkami rajčat, vařím tak hodinu určitě, pak dochutit, bazalka, špetku oregana a je to. To dělám, když se mi nechce dělat se zeleninou.
@pikola píše:
Já dělám zlehčenou omáčku, jen mleté nejlépe hovězí, na cibulce a česneku, zaleji dvěma plechovkami rajčat, vařím tak hodinu určitě, pak dochutit, bazalka, špetku oregana a je to. To dělám, když se mi nechce dělat se zeleninou.
Taky delam, rikame tomu doma lina Bolon ![]()
Ted teda ujizdime na Aglio olio s tunakem
To je uplna rychlovka:-)
@pansy píše:
Taky delam, rikame tomu doma lina BolonTed teda ujizdime na Aglio olio s tunakem
To je uplna rychlovka:-)
asi z plechovky, co, ja mam rada to se žloutkem, testoviny. nazev se mi vypařil ![]()