Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@sarusa4 To mi mrzí
Já tohle měla u prvního, u druhého už to bylo o nečem jiném a u třetího budu ještě zásadovější ![]()
@sarusa4 - odsati bylo pro zivot mimca asi nevyhnutelne a myslim, ze jsi si ho klidne na siti mohla vzit k sobe. Ja ho mela na brise hned jak vyukoukl I s pupecnikem, po prestrizeni pupecniku na brise jsem si vytahla nahoru na hrudnik a cekala az porodim placenta. Koukali jsme si z oka do oka hodne dlouo, on byl spokojeny, vubec neplakal. Spinavy, flekary, zmackany a nejkrasnejsi. ![]()
@Amys Dík
My teda zatím nevíme, jestli druhý bude, ale teď už bych si určitě řekla.
@Moodymare píše:
@sarusa4 - odsati bylo pro zivot mimca asi nevyhnutelne a myslim, ze jsi si ho klidne na siti mohla vzit k sobe. Ja ho mela na brise hned jak vyukoukl I s pupecnikem, po prestrizeni pupecniku na brise jsem si vytahla nahoru na hrudnik a cekala az porodim placenta. Koukali jsme si z oka do oka hodne dlouo, on byl spokojeny, vubec neplakal. Spinavy, flekary, zmackany a nejkrasnejsi.
Určitě jsem si mohla vzít mimčo k sobě, to mě právě mrzí. V tu chvíli stačilo, že malou vidím a že je v pořádku. Vůbec mě nenapadlo říct si, že mi ji můžou dát, že ji nepustím(taky se mohli zeptat.)Až zpětně mi to bylo líto. Ještě jsem se ptala manžela, proč mi ji nepodal. On taky říkal, že jsem byla hrozně bledá a při tom šití jsem se občas cukla, tak že se bál mi ji při tom podávat.
Každopádně radím zakladatelce, aby si raději napsala porodní přání. Než potom litovat.
@sarusa4 - ono s dalsim mimcem to bude jinak, uz budes vedet co chces. Ja jsem z prvniho porodu byla vypleskla a uplne v jinem svete.
S druhym to ted udelam trosku jinak.
@Moodymare Tak držím pěsti, ať ti to vyjde a hlavně mimčo ať je zdravé.
To je pro mě nakonec nejdůležitější. I když to, co píšeš o tom položení na břicho ti trochu závidím.
Založena nová FB skupina Rodíme v Podolí - kde se můžou vkládat recenze, poznatky, fotky, zkušenosti, doporučení apod.
edit admin: smazán odkaz