Booking – má to řešení?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15398
24.2.26 15:09
@Fazulina píše: Více

Jojo, tomu bych i věřila. Vždy jsou rádi, když to jde mimo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
24.2.26 15:27

No buď jet, nebo nechat propadnout, což je blbost za mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
24.2.26 15:30

@IvčaIva no já četla, několikrát jsem byla na stránkách hotelu. Omezení naposled někdy min týden. Ještě než se to zaplatilo :cert: kdyby tam to omezení bylo, zruším a rezervuju jinde. Brala jsem schválně hotel v velkým bazénem, ptz děti jsou schopný tam být dlooooouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
24.2.26 15:34

Vždyť tam máš každý den čas ráno do 10, 2 hodiny po obědě a pak od půl 7 večer… To fakt není důvod vracet peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
24.2.26 15:43

@MamaZBrd v bazén je od 10, takže tam můžeme nejdřív ve 12.30 po obědě.. a pak až v půl 7 večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11790
24.2.26 16:07

@xsaleen no tak si na dopoledne vymyslite jiný program no…do bazénu půjdete na 2h po obědě a pak večer je bazén do půl 10 tak to máte další 3h prostor…takže celkem cca 5h v bazénu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
24.2.26 16:12
@xsaleen píše: Více

Od půl 7 do půl 10 večer, plus po obědě.. takže 5 hodin denně wellness…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24598
24.2.26 17:17
@Fazulina píše: Více

Jj to se mi taky stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3171
24.2.26 17:47

Zalezi ake maju dohody a podobne, ja som cez booking riesil uz aj nejake reklamacie a niektore som neuspel a niektore som uspel, tazko povedat, vzdy sa mozes odvolat na to ze informacia nebola poskytnuta pred rezervaciou a uvidis co sa stane.
Mne niekedy napisali ze nic, niekedy mi napisali ze zrusit sa to neda ale dali mi 30% zlavu…

Ano je najlepsie vyberat ubytovania kde sa to da zrusit, ale ked ma clovek nejake konkretne poziadavky tak ten vyber je maly a este ked das zo zrusenim do poslednej chvile moze sa ti stat ze vyberies nieco co ma hodnotenie 6-7 a to je v porovnani s 9 fakt rozdiel. Co je pre teba ‚hodnotnejsie‘ prijemny personal/vyhrievany welness, alebo moznost zrusenia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
24.2.26 19:24

@IcePlanet7 no to je jak kdy… Když jedu sama s dětma, welness, když to objednávám pro víc lidí ( i třeba kamarádku s dětma) tak možnost zrušení na poslední chvíli. Se špatným personálem jsem se asi ještě nesetkala…

Mě jde spíš o ten přístup, že nikdo neinformoval, a v podstatě, kdybych se dneska na stránky nepodívala, tak to ani nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15398
24.2.26 20:07
@xsaleen píše: Více

Už se ti někdo ozval z podpory?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3171
25.2.26 13:58

@xsaleen Nikto ta nikdy informovat nebude dopredu, vo vseobecnych obchodnych podmienkach mas urcite niekde uvedene ze vsetky sluzby zahrnute v cene niesu narokovatelne, ze dostupnost sa moze v case menit a ze informacna povinnost je splnena zverejnenim na stranke prevadzkovatela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
25.2.26 18:36

@IcePlanet7 no jasně, ale čekala bych od hotelu třeba hromadný mail se změnou.. ale asi jsem naivní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
25.2.26 18:59

@xsaleen
Když jsem tady četl v příspěvcích, že „nějakou“ možnost bazénu tam máš, tak moc nevěřím, že uspěješ.
Ale…
Zkusila jsi volat českou linku? : +420 239 018 307
Měj připravený číslo rezervace + PIN.
Připojení asi bude trvat docela dlouho, mezi tím ti automat bude pravděpodobně nabízet připojení na anglicky mluvící linku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.26 19:08
@Šmoulice píše: Více

Mám Genius 2 a už několikrát se mi stalo, že přes booking bylo ubytování levnější než přímo na webu v rezervačním formuláři toho hotelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí