Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@TerezaVoříšková píše: Více
Nerezervuji přes formuláře. Volám ![]()
A když mi řeknou nějakou cenu, tak jim řeknu, že na booking mi to nabízí levněji, tak že si to vezmu teda tam. A pokaždé otázka : a za kolik to máte na booking? Řeknu cenu …
Ok, tak to nerezervujte přes booking, dáme stejnou ( a mnohdy ještě o pár euro nižší) cenu. ![]()
@Šmoulice Ano to funguje, ale mne vadi sa dohadovat ako na tureckom trhu… Teba to bavi?
@Šmoulice píše: Více
Aha, tak to jsem nezkoušela. Ale já často rezervuji i v zahraničí a zas až tak dobře se nedomluvím. Ale tu cenu vždycky kontroluji přímo na stránkách hotelu i přes Bookong a beru to levnější. Jednou je to booking a jindy zase ten hotel. Navíc Booking často nabízí zrušení zdarma a ty hotely napřímo to nenabízí.
@IcePlanet7 píše: Více
To je taky pravda, protože stejně ti to nakonec dají maximálně za cenu jako na Bookingu. Tak to už je lepší vzít to přes Booking a nedohadovat se po telefonu.
@IcePlanet7 píše: Více
Ty se musíš dohadovat? Já ne. My se normálně domlouváme ![]()
@TerezaVoříšková píše: Více
Tak my jenom v zahraničí.
Po Čr téměř nejezdíme. A domluvíme se dobře a více jazyky. ![]()
A my máme teda na booking ´štěstí ´ na ty, které se musí stejně zaplatit hned. Málo kdy se mi líbí něco, kde je zrušení zdarma.
A když si voláme, tak uděláme jen rezervaci a platíme až na místě. ![]()
Ale my to nerezervujeme dlouho předem. Většinou to řešíme ten den. Max den předem. ![]()
@Šmoulice píše: Více
Volat do hotelu a rozpravat im ze na bookingu to maju lacnejsie mi pride ako dohadovanie.
Si vzdy poviem ze asi nemaju dost personalu, nechcu aby ludia bookovali priamo tak to dali bookingu.
Mam jeden oblubeny hotel a tam som dlho bookoval iba telefonom, ale potom sa tam vymenila recepcna a ta ma zo vsetkym problem (a mozete mi to poslat mailom, este neviem, musim to overit…) tak som to zacal bookovat cez booking a hotovo.
My jsme přes booking.com byli 2×, pokaždé jsme platili až při příjezdu na hotel, jen jsme se zaručovali kartou. Teď pojedeme potřetí a hotel nám zálohu zablokoval na 2 dny, ale nestáhl. Informovala jsem se na jejich lince, a tak už vím, že některé hotely si takto ověřují, že na kartě nějaká hotovost je. Tohle mi na booking.com vyhovuje nejvíc, že můžu svoji rezervaci zrušit i jen den předem
@xsaleen píše: Více
Stejně by to nic nezměnilo… máš to placené a možnost welnessu tam stále je