Booking – má to řešení?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10130
24.2.26 11:16

Booking řešení

Ahoj, na jarnaky jsem mě a mim třem kachnám ( ctí dětem :mrgreen: ) zamluvila ubytování přes booking. Platba se strhla 14.2. Teď už je zrušení rezervace za 100% storno poplatek. Ačkoliv jsem na stránky nahlizela několikrát, před i po zaplacení, dnes jsem tam našla v malé odrazce info o částečném uzavřeni wellnessu (viz foto). Pobyt v tu chvíli pro nás nemá moc smysl, když tam jedeme jen na dvě noci. Hotel toto řešit nechce, odkazuje na booking.
Má tohle nějaké řešení? Krom toho, jet jinam a zde to nechat propadnout?
Jako chápu, že plavecký kurz budou velký ksefty, ale kdyby to tam bylo před zaplacením, stornovala bych pobyt a našla jiný :nevim:

PS: po okolí toho moc není, resp toho, co jsme ještě neviděli. Chtěli jsme jet za wellnessem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TRG
5317
24.2.26 11:39
@xsaleen píše: Více

Musíš za Bookingem. Těm jsi platila, s těmi jsi „uzavřela smlouvu“. Hotel s tím opravdu v tuhle chvíli nic nenadělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15357
24.2.26 12:05

Musíš to řešit s bookingem. Ale docela pochybuji, že na storno bezplatně přistoupí. :(
Booking je super, dokud není problém … Ale jak nějaký je, tak škoda mluvit.
Já už to dělám tak, že na bookingu jen najdu a rezervuji si to pak sama rovnou. A vždy mám tak lepší cenu, i když mám na bookingu Genius 3 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
24.2.26 12:11

@xsaleen s tím wellnesem už jsem se napálila víckrát, a většinou jsme se to dozvěděli až na místě, odstaveno pro technické potíže a podobné finty, studená voda, studený vzduch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21465
24.2.26 12:20

V tomto hotelu jsme byli před několika lety a teda ve wellness byla zima a bazén studený… To jen na uklidnění, že jste možná o moc nepřišli. Ale je možné, že se už výrazně zlepšili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10130
24.2.26 12:38

@Šmoulice jo o tomhle vím, ale obcas to i vyjde přes ně výhodněji než přímo v ubytování.. tady by to u nich vyšlo dráž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10130
24.2.26 12:39

@nozu no to mi ani neříkej 8o a bez kompenzace?
Já nemůžu najít ani žádný kontakt na booking

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21465
24.2.26 12:56

@xsaleen já jsem kompenzaci neřešila, prostě jsme tam nešli a courali jsme se kolem přehrady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24536
24.2.26 13:18

Ale ty do toho wellness můžeš, jen v omezenou dobu. To prostě není důvod, aby ti vrátili peníze. My teda vždy vybíráme ubytování, které se dá bez sankce zrušit až do poslední chvíle a platí se na místě, protože nikdy nevíme, co se vyvrbí. Poučení pro příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10130
24.2.26 13:35

@lucad77 no to můžu v čase, kdy se většinou jí. Po jídle super :roll: jo, tady ta možnost byla, o dva tisíce dražší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5317
24.2.26 13:40
@xsaleen píše: Více

Ale no tak. Na webu mají normálně kontaktní formulář i telefonní číslo. Nebudu se přihlašovat, abych ti poslala to české. To zvládneš.

Jinak na jaké podmínky jsi přistoupila při rezervaci, takové máš. :nevim: Já využívám Booking jen když je to relativně na poslední chvíli a komplikace moc nehrozí. Jinak si za možnost komunikovat přímo s holetem a lepší podmínky raději připlatím. Většinou je to stejně „jen“ 10 % nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24739
24.2.26 13:47

@xsaleen na bookingu vídám drobným písmem, že otvírací doba bazénu (či jiné parametry) se mohou měnit.. takže bych vůbec nespoléhala na booking, že uspěju s reklamací, hodí tě to na chatbota, ten ti řekne, že hotel funguje a welness také, jen jsou omezeny hodiny… okno ráno, či po obědě a večer se tam přece najít dá - sice ne v dobrých časech, ale zavřené to není… takže šance na reklamaci je dle mne nulová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
24.2.26 14:43

Tohle asi fakt neklapne, ta informce, která by měla být důvodem k reklamaci rezervace, uvedena byla
pořád platí - číst, číst, číst a ptát se!
chápu, je to k vzteku, mě by asi taky z toho jeblo a ztotálně bych byla z pobytu znechucená, zkuste zabojovat a třeba se doberete aspoň slevy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37113
24.2.26 14:51

Rekla bych, ze je prakticky nulová šance, ze ti penize vrátí. Ja bych tam jela, holt to využila v době, kdy je to přístupné a na zbytek pobytu si vymyslela jiný program mimo hotel. Mi neříkej, že v okolí nenajdeš jedinou zajímavou věc, kam by se dalo jít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11115
24.2.26 14:54
@Šmoulice píše: Více

Mě se dokonce teď stalo, že jsem si zarezervovala přes booking ubytování a volali mi přímo z toho, abych to na bookingu zrušila, že mi to nabídnou levněji :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí