Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, na jarnaky jsem mě a mim třem kachnám ( ctí dětem
) zamluvila ubytování přes booking. Platba se strhla 14.2. Teď už je zrušení rezervace za 100% storno poplatek. Ačkoliv jsem na stránky nahlizela několikrát, před i po zaplacení, dnes jsem tam našla v malé odrazce info o částečném uzavřeni wellnessu (viz foto). Pobyt v tu chvíli pro nás nemá moc smysl, když tam jedeme jen na dvě noci. Hotel toto řešit nechce, odkazuje na booking.
Má tohle nějaké řešení? Krom toho, jet jinam a zde to nechat propadnout?
Jako chápu, že plavecký kurz budou velký ksefty, ale kdyby to tam bylo před zaplacením, stornovala bych pobyt a našla jiný ![]()
PS: po okolí toho moc není, resp toho, co jsme ještě neviděli. Chtěli jsme jet za wellnessem
@xsaleen píše: Více
Musíš za Bookingem. Těm jsi platila, s těmi jsi „uzavřela smlouvu“. Hotel s tím opravdu v tuhle chvíli nic nenadělá.
Musíš to řešit s bookingem. Ale docela pochybuji, že na storno bezplatně přistoupí. ![]()
Booking je super, dokud není problém … Ale jak nějaký je, tak škoda mluvit.
Já už to dělám tak, že na bookingu jen najdu a rezervuji si to pak sama rovnou. A vždy mám tak lepší cenu, i když mám na bookingu Genius 3 ![]()
@xsaleen s tím wellnesem už jsem se napálila víckrát, a většinou jsme se to dozvěděli až na místě, odstaveno pro technické potíže a podobné finty, studená voda, studený vzduch
V tomto hotelu jsme byli před několika lety a teda ve wellness byla zima a bazén studený… To jen na uklidnění, že jste možná o moc nepřišli. Ale je možné, že se už výrazně zlepšili.
@Šmoulice jo o tomhle vím, ale obcas to i vyjde přes ně výhodněji než přímo v ubytování.. tady by to u nich vyšlo dráž
@nozu no to mi ani neříkej
a bez kompenzace?
Já nemůžu najít ani žádný kontakt na booking
@xsaleen já jsem kompenzaci neřešila, prostě jsme tam nešli a courali jsme se kolem přehrady
Ale ty do toho wellness můžeš, jen v omezenou dobu. To prostě není důvod, aby ti vrátili peníze. My teda vždy vybíráme ubytování, které se dá bez sankce zrušit až do poslední chvíle a platí se na místě, protože nikdy nevíme, co se vyvrbí. Poučení pro příště.
@lucad77 no to můžu v čase, kdy se většinou jí. Po jídle super
jo, tady ta možnost byla, o dva tisíce dražší..
@xsaleen píše: Více
Ale no tak. Na webu mají normálně kontaktní formulář i telefonní číslo. Nebudu se přihlašovat, abych ti poslala to české. To zvládneš.
Jinak na jaké podmínky jsi přistoupila při rezervaci, takové máš.
Já využívám Booking jen když je to relativně na poslední chvíli a komplikace moc nehrozí. Jinak si za možnost komunikovat přímo s holetem a lepší podmínky raději připlatím. Většinou je to stejně „jen“ 10 % nebo tak něco.
@xsaleen na bookingu vídám drobným písmem, že otvírací doba bazénu (či jiné parametry) se mohou měnit.. takže bych vůbec nespoléhala na booking, že uspěju s reklamací, hodí tě to na chatbota, ten ti řekne, že hotel funguje a welness také, jen jsou omezeny hodiny… okno ráno, či po obědě a večer se tam přece najít dá - sice ne v dobrých časech, ale zavřené to není… takže šance na reklamaci je dle mne nulová…
Tohle asi fakt neklapne, ta informce, která by měla být důvodem k reklamaci rezervace, uvedena byla
pořád platí - číst, číst, číst a ptát se!
chápu, je to k vzteku, mě by asi taky z toho jeblo a ztotálně bych byla z pobytu znechucená, zkuste zabojovat a třeba se doberete aspoň slevy ![]()
Rekla bych, ze je prakticky nulová šance, ze ti penize vrátí. Ja bych tam jela, holt to využila v době, kdy je to přístupné a na zbytek pobytu si vymyslela jiný program mimo hotel. Mi neříkej, že v okolí nenajdeš jedinou zajímavou věc, kam by se dalo jít ![]()
@Šmoulice píše: Více
Mě se dokonce teď stalo, že jsem si zarezervovala přes booking ubytování a volali mi přímo z toho, abych to na bookingu zrušila, že mi to nabídnou levněji
.