Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, do září jsem měla cyklus 30 dní, pravidelně. Pak jsem začala užívat kyselinu listovou a cyklus se mi protáhl na 35 dní. V prosinci jsem otěhotněla, ale v sedmém týdnu jsem o to přišla, tělo se s tím vypořádalo samo, tak jsem na revizi nemusela. Ale nevím kdy teď měsíčky zase čekat? Nemáte někdo podobnou zkušenost?
Mm, asi budes muset pockat, protoze rozhozeny to muzes mit dyl, ale spocitej jak to dostanes na kolik dni ti to vychazi
@Andy27 píše:
Mm, asi budes muset pockat, protoze rozhozeny to muzes mit dyl, ale spocitej jak to dostanes na kolik dni ti to vychazi
jj, když já bych chtěla mimčo hned, jak tu čtu ty holky, co se jim to po SP povedlo hned, ani ještě neměly MS, tak mám velký touhy… ![]()
Me se to treba nepovedlo hned
vubec na to nemysli, to prijde samo az se telo bude citit fit
co muzes tak si kontrolovat ovalaci, treba ovu testem tak priblizne 10az 14 dni po ovu byva ms
@Andy27 píše:
Me se to treba nepovedlo hnedvubec na to nemysli, to prijde samo az se telo bude citit fit
co muzes tak si kontrolovat ovalaci, treba ovu testem tak priblizne 10az 14 dni po ovu byva ms
a měla si pak cyklus zase v pohodě?
Tak tri mesice byl rozhozenej a bolestivejsi jinak ok. a pak uz se to upravilo a mela jsem zase svuj ciklus.