Borelióza a školka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jitka1976
2.10.13 19:11

@martin 35 ZŠ…??? Která? Dlouhý lán?

• Citovat
  • Upravit
1103
2.10.13 20:34
@Jitka1976 píše:
@martin 35 ZŠ…??? Která? Dlouhý lán?

Jo dlouhý lán, jsem rad že letos nešel do ZS Emy destinové, ta učitelka mně štvala jen co otevřela hubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
2.10.13 20:39

@martin 35 Na „dlouhásku“ mám pár dětí od nás…z mojí ex školky Vokovické…rodiče, co vím, jsou buď nadšení nebo zklamaní…nic mezi…a to hlavně z učitelů…na některé byly stížnosti a někteří museli odejít..
Teď v úterý (tuším) byla reportáž (NOVA-Víkend)právě z Montessori Dlouhý lán…s ředitelkou Jelínkovou…viděla jsem tam některé z mích dětí :mrgreen: co jsem měla ve třídě… :srdce:
A škrabopis s tím nemá co dělat…moje dcera škrábe jako kocour do teď… :roll: jenže jsem jí v nestřežený chvíli řekla, že asi bude doktorka, že to po ní nepřečtu…a teď, když jí to vytknu, použije moji zbraň proti mě..!!! V 10 letech..!!! :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
694
7.10.13 15:11

Tak jenom bych ráda doplnila k tématu, jak to dopadlo. Prostřednictvím tety, která je bývalá dětská lékařka, jsem kontaktovala primářku infekčního oddělení na Bulovce. Ta proti školce nic nenamítala a na základě toho návštěvu školky povolila i obvodní doktorka. Borelioza je sice po testech z krve potvrzená, ale malá zatím ATB snáší dobře a nemá vůbec žádné jiné problémy.
Ve školce jsem se navíc domluvila, že se pokusí dohlédnout, aby moc nelítala. Doma stejně úplně v klidu není. A vzhledem k ročnímu období a předpovědi nebude problém ani se sluníčkem. Tak vynecháme jen naše soukromé aktivity typu cvičení, plavání, kolo, návštěvy heren, a zítra frčí do školky. Kdyby měla jakékoliv problémy, tak ji pochopitelně stáhnu, ale zatím to vypadá, že se na to přišlo včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
7.10.13 16:24

PS Já bych vlastní dítě trochu přiotrávil entizolem :) jen tak pro jistotu :) abych se dostal z pravděpodobnost vyléčení nad 90%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
7.10.13 19:08

@martin 35 Tvoje děti ještě žijou??? 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
694
7.10.13 20:17

@martin 35 Já to zatím nechám, jak to je. Uvidíme, co pak ukážou kontrolní odběry. Zase tak s ní experimentovat nemusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí