Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Jitka1976 píše:
@martin 35 ZŠ…??? Která? Dlouhý lán?
Jo dlouhý lán, jsem rad že letos nešel do ZS Emy destinové, ta učitelka mně štvala jen co otevřela hubu.
@martin 35 Na „dlouhásku“ mám pár dětí od nás…z mojí ex školky Vokovické…rodiče, co vím, jsou buď nadšení nebo zklamaní…nic mezi…a to hlavně z učitelů…na některé byly stížnosti a někteří museli odejít..
Teď v úterý (tuším) byla reportáž (NOVA-Víkend)právě z Montessori Dlouhý lán…s ředitelkou Jelínkovou…viděla jsem tam některé z mích dětí
co jsem měla ve třídě… ![]()
A škrabopis s tím nemá co dělat…moje dcera škrábe jako kocour do teď…
jenže jsem jí v nestřežený chvíli řekla, že asi bude doktorka, že to po ní nepřečtu…a teď, když jí to vytknu, použije moji zbraň proti mě..!!! V 10 letech..!!! ![]()
Tak jenom bych ráda doplnila k tématu, jak to dopadlo. Prostřednictvím tety, která je bývalá dětská lékařka, jsem kontaktovala primářku infekčního oddělení na Bulovce. Ta proti školce nic nenamítala a na základě toho návštěvu školky povolila i obvodní doktorka. Borelioza je sice po testech z krve potvrzená, ale malá zatím ATB snáší dobře a nemá vůbec žádné jiné problémy.
Ve školce jsem se navíc domluvila, že se pokusí dohlédnout, aby moc nelítala. Doma stejně úplně v klidu není. A vzhledem k ročnímu období a předpovědi nebude problém ani se sluníčkem. Tak vynecháme jen naše soukromé aktivity typu cvičení, plavání, kolo, návštěvy heren, a zítra frčí do školky. Kdyby měla jakékoliv problémy, tak ji pochopitelně stáhnu, ale zatím to vypadá, že se na to přišlo včas.
PS Já bych vlastní dítě trochu přiotrávil entizolem
jen tak pro jistotu
abych se dostal z pravděpodobnost vyléčení nad 90%
@martin 35 Já to zatím nechám, jak to je. Uvidíme, co pak ukážou kontrolní odběry. Zase tak s ní experimentovat nemusím…
@martin 35 ZŠ…??? Která? Dlouhý lán?