Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@kkatarinka píše:
Jj to ona ví, dávala jsem jí zprávu z pohotovosti navíc tam má pořád jizvu viditelnou… no uvidím nechám to ještě pár dní, budu mu kapat do očí a pak se nějak rozhodnu no…děkuji za pomoc
Není za co, hlavně, ať je v pořádku ![]()
@kkatarinka píše:
Jdu se zeptat ještě sem… kluk měl pře 3 týdny klíště a už asi 5 den pořád mrká očima a jakoby někdy zaostřuje nebo prostě je přivírá…jsem z toho na nervy, doktorka nás poslala domů že je to zánět spojivek, ale mě se to nezdá… nemáte s tím někdo zkušenost?
to neni priznak borreliosy
a jestli dr ty oci videla, tak asi ma spojivky opravdu chycene.
@Pudloslava píše:
to neni priznak borreliosy
a jestli dr ty oci videla, tak asi ma spojivky opravdu chycene.
Jo, to taky doktor říkal, proto mě půl roku neléčil a nechal mě dojít do stádia, kdy jsem jen ležela a myslela, že chcípnu
![]()
@radkka píše:
Jo, to taky doktor říkal, proto mě půl roku neléčil a nechal mě dojít do stádia, kdy jsem jen ležela a myslela, že chcípnu![]()
tri tydny po napadeni klistetem jsi mzikala ocima a mela jsi zanicene spojivkyl a byla to borreliosa?
hele mela jsi jine priznaky a v jine dobe, tak nepriklepavej vsem borreliosu jen proto, ze tuhle diagnozu znas.
@Pudloslava píše:
tri tydny po napadeni klistetem jsi mzikala ocima a mela jsi zanicene spojivkyl a byla to borreliosa?
hele mela jsi jine priznaky a v jine dobe, tak nepriklepavej vsem borreliosu jen proto, ze tuhle diagnozu znas.
Měla jsem jedny a ty samé příznaky celou dobu a zhoršující se, protože jsem zřejmě nezapadala do tabulek, tak mi odmítali půl roku vzít krev, až ve stavu, kdy jsem nemohla nic zjistili, že mám boreliozu ve velmi pokročilém stádiu.
Zakladatelka se ptala, jestli někdo takovou zkušenost má, tak jsem jí ji napsala!!! Nauč se číst, nikde jí neříkám, že jí určitě má proboha
![]()
@kkatarinka píše:
Jj to ona ví, dávala jsem jí zprávu z pohotovosti navíc tam má pořád jizvu viditelnou… no uvidím nechám to ještě pár dní, budu mu kapat do očí a pak se nějak rozhodnu no…děkuji za pomoc
ja myslim, ze to je rozumny.
mela jsi v posledni dobe zanet spojivek? fakt ti vadi svetlo a nezaostris, protoze ti plavou v slzach hleny. Na neuroborreliosu pomejslej tak nejdriv za pul roku.
@radkka píše:
Měla jsem jedny a ty samé příznaky celou dobu a zhoršující se, protože jsem zřejmě nezapadala do tabulek, tak mi odmítali půl roku vzít krev, až ve stavu, kdy jsem nemohla nic zjistili, že mám boreliozu ve velmi pokročilém stádiu.
Zakladatelka se ptala, jestli někdo takovou zkušenost má, tak jsem jí ji napsala!!! Nauč se číst, nikde jí neříkám, že jí určitě má proboha![]()
tri tydny po napadeni klistetem jsi prestala videt?
a mela jsi zaniceny spojivky, takze ti doktori rikali, ze mas zanet spojivek?
@Pudloslava píše:
tri tydny po napadeni klistetem jsi prestala videt?
Psala jsem někde, že jsem přestala vidět?
Já se tu s tebou nebudu dohadovat, jestli nerozumíš psanému textu, tak je to tvůj problém, zakladatelce jsem napsala svou zkušenost a poradila jí, aby počkala, jestli bude mít problémy dál, tak nevim, co máš za problém.
@radkka píše:
Psala jsem někde, že jsem přestala vidět?Já se tu s tebou nebudu dohadovat, jestli nerozumíš psanému textu, tak je to tvůj problém, zakladatelce jsem napsala svou zkušenost a poradila jí, aby počkala, jestli bude mít problémy dál, tak nevim, co máš za problém.
Zakladatelky chlapec ma pouhe tri tydny po napadeni klistete zrejme typicke priznaky zanetu spojivek, ktery mu byl diagnostikovan. Na neuroborreliosu je prilis brzo.
Myslim, ze tvuj pripad se tomuto predkladanemu podoba jen velmi vzdalene.
Je mi lito, zese na tvou nemoc neprislo drive, ale s touto diskusi to nesouvisi. Mela jsem tvuj vykrik do plena pominout.
Omlouvam se ti, ze jsem te necitovala doslova, ale trosku jsem si zazobecnovala, ne kazdy to snese ![]()
Problem s tebou nemam, ty jsi na me reagovala prvni, jen jsem odepsala. Mas ty snad nejaky problem? Ze ne? A svet muze byt zase slunickovy ![]()